Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 23, 17:27)
manau zaidimu nuotrauku kritikuoti nereiktu ax.gif

O kodel ne? Galbut idejos nereiketu kritikuoti, nes kiekvienas kitaip mato, bet siaip tai yra nuotraukos kaip ir visos kitos, nesvarbu, kad zaidimui darytos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 13:15)
Mano foto dainai. Jau bijau cool.gif

pati mintis patiko. nuotraukai truksta virsaus ir ryskumo 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 13:39)
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų. Tai 80-metė bobutė, gyvenanti netoli manęs, dažnai ateina į šalia esantį parką pamaitinti balandžių. Vaizdas tikrai įspūdingas, kai ji įeina ir didžiulis būrys paukščių pakyla ir lekia į ją  biggrin.gif kartu vaikštinėja iš pažiūros toks pats senas, kaip ir ji, ciucis. Portretas manau nėra labai vykęs...galėjau iš arčiau nufotografuoti...man trūksta ryškesnių veido bruožų...paskubėjau. dar teko fotografuoti ant plieskainčios vidurdienio saulės, kad irgi sutrukdė...artimiausias šešėlis buvo kažink kur, tai teko fotografuoti esamom sąlygom  doh.gif Gal galit dar patarkuoti, kokių matot blogių  ax.gif

patiko abi. antroje kiek apacios mazinciau 4u.gif
Atsakyti
Atnešu foto šiai dainai (A. Mamontovas "Rudenio vėjas") ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 15:02)
sveikos,

būtų smagu, jeigu fotkes spėjimų žaidimui flickre žmonės komentuotų ne anonimiškai..smile.gif

kas, kur, kada biggrin.gif as turbut zabala, bet nematau tokiu
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 16:01)
Imu galvoti, kad buvai teisi, kai siulei sukelti visas kartu...  g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 16:57)
kadangi seniai rodžiaus ką, tai dedu šiandienos pasivaikščiojimo porą foto. akivaizdu,

pirmoje arba per daug kaires man, arba per mazai desines. dar tas grudas man cia nelabai g.gif spalvos grazios
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 23, 19:40)
kas, kur, kada biggrin.gif as turbut zabala, bet nematau tokiu

nevermind, jau išsiaiškinom wink.gif

dėl grūdo tainieko pakeisti negaliu, čia sena juosta smile.gif
komponavimas tai jo. akivaizdžiai manęs kairėn netraukia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 spalio 2011 - 19:45
Na, atsigriebkit biggrin.gif

Kritikai šeimyninių portretukų smile.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

Ir ką čia gero su paskutine sumąstyt ar kviestis mamą dar kartą kokiai vintage fotosesijai, nes labai graži tų laikų moteris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 spalio 2011 - 19:47
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 19:55)
O kodel ne? Galbut idejos nereiketu kritikuoti, nes kiekvienas kitaip mato, bet siaip tai yra nuotraukos kaip ir visos kitos, nesvarbu, kad zaidimui darytos...  ax.gif

todel, kad taip buvo priimta, zaidimu nuotraukos yra pasidziaugimui, akiu paganumui, galima ten kazka pamineti, bet mes ju nekritikuodavom rolleyes.gif

o dabar.... ar labai susidirbau? blush2.gif
tai pirmas mano fotografuojamas kudikelis...
(man pilkuoja lyg kudikelio odele, pirstukai ypac, dar matau, kad tos geles fone lenda labai i akis, kas nera gera)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 spalio 2011 - 19:50
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 23, 19:48)
todel, kad taip buvo priimta, zaidimu nuotraukos yra pasidziaugimui, akiu paganumui, galima ten kazka pamineti, bet mes ju nekritikuodavom rolleyes.gif

jei atvirai... pirmą kart girdžiu hihihi.gif
Norrss... Kaip kurie žaidimai... Bet na, ir aš kritikuodavau ir mane kritikuodavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 10 23, 18:54)

O gal sita geriau smile.gif

vat medzio galetu ir nebuti biggrin.gif
Atsakyti
ajaj, neturiu laiko pakomentuoti nuotraukyčių, ryt bandysiu flickery pakomentuot ax.gif
Turiu pasiūlymą, gal kas norit pasimokyti make-up'o? Galiu suorganizuoti su draugės pagalba tokį seminariuką. Reikia minimum 5 panelių. Tada kainą derins, priklauso, kiek žmonių susirinks ax.gif Ką manot? Bo pati noriu baisiausiai.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 20:49)
jei atvirai... pirmą kart girdžiu hihihi.gif
Norrss... Kaip kurie žaidimai... Bet na, ir aš kritikuodavau ir mane kritikuodavo  blush2.gif

tikrai aip, pamenu pirma karta sudalyvavau pasakos iliusracijos zaidime, ten ziauriai ziauriai susidirbau, bet ne viena nekritikavo, sakydamos, kad cia zaidimas, idejos ispildymas, ta prasme, pasako ideja pagauna ar ne, ar yra koks siuzetas ar dar kas, bet ten kad pirstukai netelpa, ar horizontas kliuva, ar per tamsu/sviesu, prie tokiu dalyku manau nevalia zaidimu nuotraukose kibti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 23, 19:40)
Atnešu foto šiai dainai (A. Mamontovas "Rudenio vėjas") ax.gif

Nežinau tos dainos ir klausyt nenusiteikus, bet kadangi jos ten visos vienodos, manau, kad pusiau išpildei - depresova, o pusiau todėl, kad pas Tave spalvota, pas Mamontovą viskas grūdėta ir pilka (net be kontrastų). Va. Gal dar kas pakomentuos biggrin.gif
Atsakyti