Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 14:15)
Mano foto dainai. Jau bijau cool.gif

siaip, labai sunkia daina gavai, man tokia nerisli ji atrodo, tai man patiko tavo ispildymas dainos, tiesa, del kokybes, pritariu merginom smile.gif o visa kita - manau zaidimu nuotrauku kritikuoti nereiktu ax.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 23, 15:57)

O dėl tų nuotraukų žaidimui, gaila, kad tiek mažai... Išsikvėps šitos, kol sulauksim kitų smile.gif

taip ir bus, as manau reikejo kelti visas vienu metu, kaip cheles dare rolleyes.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 16:41)

geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 15:21)
a tai cia tavo daina biggrin.gif keikiaus pirma karta isgirdus biggrin.gif
spalvotos cia nenoriu rodyt blush2.gif galiu i pasta nebent rolleyes.gif

Nu nieko, pasikeikei-ir padarei tongue.gif laugh.gif
ai ne, man asmeniškai nereik, šiap tik įdomu buvo. Nenori-nedėk, žinoma juk mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 15:57)
kadangi seniai rodžiaus ką, tai dedu šiandienos pasivaikščiojimo porą foto. akivaizdu, kad vaiką dešinėn grūdu biggrin.gif

Fonas taip tapybiškai ipšlautas-labai veža

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 23, 16:27)

Daug pas tą fotografę nuotraukų superinių, Ir jai tik 16 metų blink.gif Talentas
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 14:15)

Daina:
http://www.youtube.c...h?v=nz6MRCwjwQo

pati ideja labai faina,tik man taipp noresi i veida paziuret moters 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 14:39)
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų. Tai

man pirmoji itin patiko bigsmile.gif ir antra idomi tik va jau noretus sios spalvotos gal ,man atrodo butu super ax.gif
Atsakyti
ar galiu pastabą dėl spėjimų žaidimo?
kažkoks sportas pasidarė - pagal detales bandyti atspėti, kas autorius. kažkaip į tą stilių nebesigilinama, kas juk buvo pirminis žaidimo tikslas. vienas kitas komentuojantis laikosi tos pirminės idėjos - atspėti pagal stilių, kas būdinga, o ne pagal detales, kurios gali išduoti autorių.

.. arba aš šiandien kritiška pasitaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 19:08)
kažkoks sportas pasidarė - pagal detales bandyti atspėti, kas autorius. kažkaip į tą stilių nebesigilinama, kas juk buvo pirminis žaidimo tikslas. vienas kitas komentuojantis laikosi tos pirminės idėjos - atspėti pagal stilių, kas būdinga, o ne pagal detales, kurios gali išduoti autorių.

.. arba aš šiandien kritiška pasitaikiau biggrin.gif

na o kurią galima būtų atspėti pagal stilių? Tris, keturias ,penkias iš šios temos, na paskutinį skaičių sakau septynias, ne daugiau. Dalyvaujančių daugiau, nei turinčių savą stilių.
Aš nepiktybiškai rašau jei ką, žaidimas smagus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 spalio 2011 - 18:21
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 18:19)
na o kurią galima būtų atspėti pagal stilių?  Tris, keturias ,penkias iš šios temos, na paskutinį skaičių sakau septynias,  ne daugiau. Dalyvaujančių daugiau, nei turinčių savą stilių.
Aš nepiktybiškai rašau jei ką, žaidimas smagus  smile.gif

na taip. iš dalies sutinku, bet.. žaidimo esmė išsiaiškinti, ar turime savą stilių.

dabar gi, jeigu tas spėliojimas ir išmąstymas pagal detales išlieka, tai yra skatinimas maskuotis. tarkim, jeigu norėsiu, kad mano fotkių neatpažintų, tai, akivaizdu iš praėjusio karto, kad galėsiu tai lengvai padaryti, nes juk tipo neįdomu, kai atpažįsta iš karto. tai tada Kikei reik nefotkint nieko su ta kepurėle, kurią visi žino, man reik nefotkint bomžų ar diedukų biggrin.gif Svajonei reik neit į rūką, spalvotai fotkinančioms reik verst viską į jb ir pan.

ai, nežinau, gal burbu ir tiek, nekreipkit dėmesio biggrin.gif iš tikro man juodai linksma šiuo metu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 17:01)
Imu galvoti, kad buvai teisi, kai siulei sukelti visas kartu...  g.gif

Manau jo, nes aš pvz laukiu daugiau, kad spėliot būtų smagiau:)

DĖL SEMINARO
Kaip supranutu ryt 18 val., viskas tvarkoj, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 23 spalio 2011 - 18:34
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 23, 18:34)
DĖL SEMINARO
Kaip supranutu ryt 18 val., viskas tvarkoj, ane?

Kokia tema bus?
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 13:15)

man mintis patiko, dėl atlikimo galima kabinėtis, bet suprantu kad akcentuojam idėja, o mintis man patiko

sayonara antra faina, tik kaip kažkas rašė čiut žaliuja veidukas
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 16:57)
kadangi seniai rodžiaus ką, tai dedu šiandienos pasivaikščiojimo porą foto. akivaizdu, kad vaiką dešinėn grūdu biggrin.gif

Man pirma faina, vaikas taip lyg is uz kampo galva iskises tarp lapu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 18:08)
kažkoks sportas pasidarė - pagal detales bandyti atspėti, kas autorius.

drinks_cheers.gif Flickre ta pati sakiau - neidomu, kai taip speliojama, pagal detales. Kita vertus, jei tos detales tiesiog i akis lenda, tai kaip ju nepamineti? Ypac jei daugiau nera uz ko uzsikabinti.

Man tai visai patiktu, jei siose anoniminese nuotraukose sleptume tas labai konkrecias detales, kurias visi zino, bet nebandytume keisti savo braizo - kazkiek juk visos ji jau turi, ar temu, ar spalvu, ar galu gale daromu klaidu prasme smile.gif Ir vat labai idomu butu pasiziuret, ar be tu isdavikiu - detaliu, iseitu atpazinti nors puse autoriu, tiesiog pabandant prisiminti kitas matytas ju nuotraukas. O jei neiseis - na ir kas? Ne prizams gi speliojam, o del azarto mirksiukas.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 23, 18:34)
Manau jo, nes aš pvz laukiu daugiau, kad spėliot būtų smagiau

As tai kazkaip nepagalvojau, kad didzioji dauguma taip neskubes su nuotraukom... bet gal po savaitgalio atsiras daugiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 18:52)
Man pirma faina, vaikas taip lyg is uz kampo galva iskises tarp lapu  smile.gif
drinks_cheers.gif Flickre ta pati sakiau - neidomu, kai taip speliojama, pagal detales. Kita vertus, jei tos detales tiesiog i akis lenda, tai kaip ju nepamineti? Ypac jei daugiau nera uz ko uzsikabinti.

Man tai visai patiktu, jei siose anoniminese nuotraukose sleptume tas labai konkrecias detales, kurias visi zino, bet nebandytume keisti savo braizo - kazkiek juk visos ji jau turi, ar temu, ar spalvu, ar galu gale daromu klaidu prasme  smile.gif Ir vat labai idomu butu pasiziuret, ar be tu isdavikiu - detaliu, iseitu atpazinti nors puse autoriu, tiesiog pabandant prisiminti kitas matytas ju nuotraukas. O jei neiseis - na ir kas? Ne prizams gi speliojam, o del azarto
As tai kazkaip nepagalvojau, kad didzioji dauguma taip neskubes su nuotraukom...  bet gal po savaitgalio atsiras daugiau? 

aha, leidau mėgautis vaikiškais džiaugsmais, makaluotis lapuose..biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

be to remo mergyte dar labai suspausta jaucias sitoj nuotraukoj 4u.gif
[/quote]

O gal sita geriau smile.gif
user posted image
Atsakyti