Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dienos atradimas
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 23, 15:06)
o kur tau rodo anonimiskai?smile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 15:06)
aš ne visas komentatores pažįstu/turiu tarp friend'ų, bet nematau, kad būtų anonimų g.gif

sorry, š buvau neteisi doh.gif rolleyes.gif nėra anonimų, yra tiesiog žmonių ne kontaktuose.
tai mane ir suklaidino. nepaspaudžiau ant niko, tai ir pagalvojau, kad kažkas anonimiškai rašo.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 22, 20:49)
Darbe per pietų pertrauką skaitinėju šią knygą, nes kolega nusipirko ir turi pasilikęs. Na kol kas nieko naujo sau neatskleidžiau wink.gif
Tik patiko apie blykstes paskaitinėt po Andriuškos seminaro. Tai dar aiškiau pasidarė, nes nevisus angliškus žodžius spėjau užfiksuot  ax.gif
Dar esu pradėjus šitą skaityt [color=yellow]

ooooo, kaip norėčiau šitos knygooos 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 20:52)

Pavojinga man tokią lit. dabar skaityti. Vis stengiuosi išlipti iš JB, stengiuosi draugauti su spalvom.  biggrin.gif

aš net nemoku su spalvom tvarkytis.. man jū perdaug
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 14:57)
O dėl tų nuotraukų žaidimui, gaila, kad tiek mažai... Išsikvėps šitos, kol sulauksim kitų smile.gif

Imu galvoti, kad buvai teisi, kai siulei sukelti visas kartu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 14:39)
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų. Tai 80-metė bobutė, gyvenanti netoli manęs, dažnai ateina į šalia esantį parką pamaitinti balandžių. Vaizdas tikrai įspūdingas, kai ji įeina ir didžiulis būrys paukščių pakyla ir lekia į ją  biggrin.gif kartu vaikštinėja iš pažiūros toks pats senas, kaip ir ji, ciucis. Portretas manau nėra labai vykęs...galėjau iš arčiau nufotografuoti...man trūksta ryškesnių veido bruožų...paskubėjau. dar teko fotografuoti ant plieskainčios vidurdienio saulės, kad irgi sutrukdė...artimiausias šešėlis buvo kažink kur, tai teko fotografuoti esamom sąlygom  doh.gif Gal galit dar patarkuoti, kokių matot blogių  ax.gif

user posted image

user posted image

jokubaite, vyro portretas man patiko, tik gal ta dygliuota tvora kiek per arti...jis atsirėmęs ir atrodo, kad tuoj įsidurs.

Ka, puikus dainos įgyvendinimas, labai patiko apdirbimas, idėja, šaunuolė  4u.gif

Neiste, negaliu paklausyt dainos, nes kažko youtubas pušį gaudo  doh.gif

Įdomus žmogus rolleyes.gif
Antra man perdaug suspausta, perdaug apačios, galbūt norėtūsi imti horizontalia nuotrauka, o ne vertikalia... g.gif Šiaip labai gražūs kadrai, įdomūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 12:15)
Mano foto dainai. Jau bijau cool.gif

Che che, mano siųstai dainai padarei tongue.gif
Man patiko, tik pritarčiau dėl kokybės. O spalvotos nenori parodyt? ax.gif
QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 12:39)
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų.

Šaunuolė tu, kad išdrįsai smile.gifĮdomių veido bruožų moteris,. Pirmas portretas įdomesnis, nes veidas matosi labiau....
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 14:41)
Dienos atradimas

Nu tiesiog labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 13:15)

Man patiko. Gal nuotaika ir ne tokia, kaip dainos, bet kazkaip nekliuva. Ir ryskumo trukumas man cia netrukdo. Tik gaila nukirstu pirstu ir veido.

QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 13:39)
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų. Tai 80-metė bobutė, gyvenanti netoli manęs, dažnai ateina į šalia esantį parką pamaitinti balandžių. Vaizdas tikrai įspūdingas, kai ji įeina ir didžiulis būrys paukščių pakyla ir lekia į ją  biggrin.gif kartu vaikštinėja iš pažiūros toks pats senas, kaip ir ji, ciucis. Portretas manau nėra labai vykęs...galėjau iš arčiau nufotografuoti...man trūksta ryškesnių veido bruožų...paskubėjau. dar teko fotografuoti ant plieskainčios vidurdienio saulės, kad irgi sutrukdė...artimiausias šešėlis buvo kažink kur, tai teko fotografuoti esamom sąlygom  doh.gif Gal galit dar patarkuoti, kokių matot blogių  ax.gif

Pirma labai faina - israiskinga, smagi, gyva. Gaila, kad ciucis ne visas matosi. O antroji - nea. Gal tiesiog is per daug toli nufotografuota, bet tokia atsitiktine atrodo.

Kada pratesi projekta? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 23 spalio 2011 - 16:21
QUOTE(dosa @ 2011 10 23, 18:12)
Che che, mano  siųstai dainai padarei  tongue.gif
Man patiko, tik pritarčiau dėl kokybės. O spalvotos nenori parodyt?  ax.gif

a tai cia tavo daina biggrin.gif keikiaus pirma karta isgirdus biggrin.gif
spalvotos cia nenoriu rodyt blush2.gif galiu i pasta nebent rolleyes.gif

dosa, jurzole, dekavoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 23 spalio 2011 - 16:23
Laba,
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 13:15)

sakau "taip" idėjai. Apie techninę pusę pridurt galiu tiek, kad viršaus per daug nugnybta mirksiukas.gif

QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 13:39)
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų. 

nieko tas blynas pirmas. Žmogus ir portretas šiltas. Tik suspausta truputėlį pirma; tas šuniukas labai įspraustas.
Antrojoj dangaus daugiau reikėjo palik, o apačios mažiau, juk foto apie paukščius... Bet vis tiek ir antroji man patinka.

Rimtai, merginos, nebededam žaidimui foto bent iki savaitės galo, o kas siuntė tas keturias gal dar gali įdėt, kad būtų sąžiningiau, o tai išmėsinėsim mes jas anksčiau laiko
Atsakyti
kadangi seniai rodžiaus ką, tai dedu šiandienos pasivaikščiojimo porą foto. akivaizdu, kad vaiką dešinėn grūdu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 18:57)
kadangi seniai rodžiaus ką, tai dedu šiandienos pasivaikščiojimo porą foto. akivaizdu, kad vaiką dešinėn grūdu biggrin.gif

pirmosios spalvos patiko, dar fonas graziai isplaukes smile.gif antrosios veidukas labai zalias

jokubaitiene, dekui 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 23 spalio 2011 - 17:08
QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 17:57)

antra paprasta, bet faina
Atsakyti