QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 23, 15:06)
o kur tau rodo anonimiskai?
QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 15:06)
aš ne visas komentatores pažįstu/turiu tarp friend'ų, bet nematau, kad būtų anonimų
sorry, š buvau neteisi nėra anonimų, yra tiesiog žmonių ne kontaktuose.
tai mane ir suklaidino. nepaspaudžiau ant niko, tai ir pagalvojau, kad kažkas anonimiškai rašo.
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 22, 20:49)
Darbe per pietų pertrauką skaitinėju šią knygą, nes kolega nusipirko ir turi pasilikęs. Na kol kas nieko naujo sau neatskleidžiau
Tik patiko apie blykstes paskaitinėt po Andriuškos seminaro. Tai dar aiškiau pasidarė, nes nevisus angliškus žodžius spėjau užfiksuot
Dar esu pradėjus šitą skaityt [color=yellow]
Tik patiko apie blykstes paskaitinėt po Andriuškos seminaro. Tai dar aiškiau pasidarė, nes nevisus angliškus žodžius spėjau užfiksuot
Dar esu pradėjus šitą skaityt [color=yellow]
ooooo, kaip norėčiau šitos knygooos
QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 20:52)
Pavojinga man tokią lit. dabar skaityti. Vis stengiuosi išlipti iš JB, stengiuosi draugauti su spalvom.
aš net nemoku su spalvom tvarkytis.. man jū perdaug
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 14:57)
O dėl tų nuotraukų žaidimui, gaila, kad tiek mažai... Išsikvėps šitos, kol sulauksim kitų
Imu galvoti, kad buvai teisi, kai siulei sukelti visas kartu...
QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 14:39)
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų. Tai 80-metė bobutė, gyvenanti netoli manęs, dažnai ateina į šalia esantį parką pamaitinti balandžių. Vaizdas tikrai įspūdingas, kai ji įeina ir didžiulis būrys paukščių pakyla ir lekia į ją kartu vaikštinėja iš pažiūros toks pats senas, kaip ir ji, ciucis. Portretas manau nėra labai vykęs...galėjau iš arčiau nufotografuoti...man trūksta ryškesnių veido bruožų...paskubėjau. dar teko fotografuoti ant plieskainčios vidurdienio saulės, kad irgi sutrukdė...artimiausias šešėlis buvo kažink kur, tai teko fotografuoti esamom sąlygom Gal galit dar patarkuoti, kokių matot blogių
jokubaite, vyro portretas man patiko, tik gal ta dygliuota tvora kiek per arti...jis atsirėmęs ir atrodo, kad tuoj įsidurs.
Ka, puikus dainos įgyvendinimas, labai patiko apdirbimas, idėja, šaunuolė
Neiste, negaliu paklausyt dainos, nes kažko youtubas pušį gaudo
jokubaite, vyro portretas man patiko, tik gal ta dygliuota tvora kiek per arti...jis atsirėmęs ir atrodo, kad tuoj įsidurs.
Ka, puikus dainos įgyvendinimas, labai patiko apdirbimas, idėja, šaunuolė
Neiste, negaliu paklausyt dainos, nes kažko youtubas pušį gaudo
Įdomus žmogus
Antra man perdaug suspausta, perdaug apačios, galbūt norėtūsi imti horizontalia nuotrauka, o ne vertikalia... Šiaip labai gražūs kadrai, įdomūs
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 12:15)
Mano foto dainai. Jau bijau
Che che, mano siųstai dainai padarei
Man patiko, tik pritarčiau dėl kokybės. O spalvotos nenori parodyt?
QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 12:39)
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų.
Šaunuolė tu, kad išdrįsai Įdomių veido bruožų moteris,. Pirmas portretas įdomesnis, nes veidas matosi labiau....
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 14:41)
Dienos atradimas
Nu tiesiog labai
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 13:15)
Mano foto dainai. Jau bijau
Man patiko. Gal nuotaika ir ne tokia, kaip dainos, bet kazkaip nekliuva. Ir ryskumo trukumas man cia netrukdo. Tik gaila nukirstu pirstu ir veido.
QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 13:39)
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų. Tai 80-metė bobutė, gyvenanti netoli manęs, dažnai ateina į šalia esantį parką pamaitinti balandžių. Vaizdas tikrai įspūdingas, kai ji įeina ir didžiulis būrys paukščių pakyla ir lekia į ją kartu vaikštinėja iš pažiūros toks pats senas, kaip ir ji, ciucis. Portretas manau nėra labai vykęs...galėjau iš arčiau nufotografuoti...man trūksta ryškesnių veido bruožų...paskubėjau. dar teko fotografuoti ant plieskainčios vidurdienio saulės, kad irgi sutrukdė...artimiausias šešėlis buvo kažink kur, tai teko fotografuoti esamom sąlygom Gal galit dar patarkuoti, kokių matot blogių
Pirma labai faina - israiskinga, smagi, gyva. Gaila, kad ciucis ne visas matosi. O antroji - nea. Gal tiesiog is per daug toli nufotografuota, bet tokia atsitiktine atrodo.
Kada pratesi projekta?
QUOTE(dosa @ 2011 10 23, 18:12)
Che che, mano siųstai dainai padarei
a tai cia tavo daina keikiaus pirma karta isgirdus
spalvotos cia nenoriu rodyt galiu i pasta nebent
dosa, jurzole, dekavoju
Laba,
sakau "taip" idėjai. Apie techninę pusę pridurt galiu tiek, kad viršaus per daug nugnybta
nieko tas blynas pirmas. Žmogus ir portretas šiltas. Tik suspausta truputėlį pirma; tas šuniukas labai įspraustas.
Antrojoj dangaus daugiau reikėjo palik, o apačios mažiau, juk foto apie paukščius... Bet vis tiek ir antroji man patinka.
Rimtai, merginos, nebededam žaidimui foto bent iki savaitės galo, o kas siuntė tas keturias gal dar gali įdėt, kad būtų sąžiningiau, o tai išmėsinėsim mes jas anksčiau laiko
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 13:15)
sakau "taip" idėjai. Apie techninę pusę pridurt galiu tiek, kad viršaus per daug nugnybta
QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 13:39)
nieko tas blynas pirmas. Žmogus ir portretas šiltas. Tik suspausta truputėlį pirma; tas šuniukas labai įspraustas.
Antrojoj dangaus daugiau reikėjo palik, o apačios mažiau, juk foto apie paukščius... Bet vis tiek ir antroji man patinka.
Rimtai, merginos, nebededam žaidimui foto bent iki savaitės galo, o kas siuntė tas keturias gal dar gali įdėt, kad būtų sąžiningiau, o tai išmėsinėsim mes jas anksčiau laiko
QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 18:57)
kadangi seniai rodžiaus ką, tai dedu šiandienos pasivaikščiojimo porą foto. akivaizdu, kad vaiką dešinėn grūdu
pirmosios spalvos patiko, dar fonas graziai isplaukes antrosios veidukas labai zalias
jokubaitiene, dekui