Neiste, atsiųsk pažiūrėti savo foto originalą
gali kažkam iš profių, jei apsiimtų, gali ir man permesti. Norėčiau pabandyti pati apdirbti, jei aišku tu nieko prieš
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 14:33)
Gotte, iš tavo foto pirmoji patinka. Nors jei nepažįstamųjų serijai, man kažkiek daugiau apie ją ir apie šunį norisi sužinoti, o ne apie balandžius. Ta su balandžiais nepažįstamųjų serijai nelabai tinka. Nes manau serijos tikslas turėtų būti ne tik nufotografuoti, bet ir užmegzti kontaktą su tuo nepažįstamuoju. Balandžių foto lig nemačiom daryta atrodo, kažkur, kažkada.
Dėkui už komentarą. Iš tiesų turėjau pridurti, kad tik pirma foto ir yra skirta nepažįstamųjų serijai...antra tokia šiaip daryta, išties ale nemačiom... man gražiai tie balandžiai plasnoja...formos ir dinamika jų patiko
Galėjau ir daugiau su ta bobulyte pakalbėti, bet matyt tas susijaudinimas savo padarė ir buvo šiaip trukdžių (geriau jau būčiau buvusi viena, tada būtų buvę kitaip), mažylė vežime jau verkė, dičkė aplink trynėsi niurgėdama ir MB stebėjo mano visą fotografavimo procesą
kažkaip negalėjau susikaupti
Kai paprašiau bobulytės nusifotografuoti, tai ji pasakė: I am so old and ugly
tai tada aš kažkaip pasimečiau, nes kol angliškai susigraibiau, ką čia jai atsakyt...supratau, kad bus labai kvaila pasakyt, kad ji tikra gražuolė
todėl galvoj graibiausi tinkamiausio atsakymo šioje situacijoje.. vapėjau kažką tokio... apie įdomią Lady
ir apie tai, kad negalima taip kalbėti, kad ji neteisi ir t.t.
aj, nenoriu net prisimint tų savo vepezonių