Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 13:15)
Mano foto dainai. Jau bijau cool.gif

Na, man labai patiko, ko dabar bijai bigsmile.gif (dėl kokybės sutinku, bet jaučiu, kad Tau taip tiesiog patinka, nors gal ir klystu biggrin.gif )
Ka irgi patiko nuotrauka lopšinei. Šaunuolės merginos drinks_cheers.gif 4u.gif

Gotte, sveikinu su pradžia bigsmile.gif

O dėl tų nuotraukų žaidimui, gaila, kad tiek mažai... Išsikvėps šitos, kol sulauksim kitų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 spalio 2011 - 15:13
sveikos,

būtų smagu, jeigu fotkes spėjimų žaidimui flickre žmonės komentuotų ne anonimiškai..smile.gif

Atsakyti
Neiste, atsiųsk pažiūrėti savo foto originalą mirksiukas.gif gali kažkam iš profių, jei apsiimtų, gali ir man permesti. Norėčiau pabandyti pati apdirbti, jei aišku tu nieko prieš blush2.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 14:33)
Gotte, iš tavo foto pirmoji patinka. Nors jei nepažįstamųjų serijai, man kažkiek daugiau apie ją ir apie šunį norisi sužinoti, o ne apie balandžius. Ta su balandžiais nepažįstamųjų serijai nelabai tinka. Nes manau serijos tikslas turėtų būti ne tik nufotografuoti, bet ir užmegzti kontaktą su tuo nepažįstamuoju. Balandžių foto lig nemačiom daryta atrodo, kažkur, kažkada.

Dėkui už komentarą. Iš tiesų turėjau pridurti, kad tik pirma foto ir yra skirta nepažįstamųjų serijai...antra tokia šiaip daryta, išties ale nemačiom... man gražiai tie balandžiai plasnoja...formos ir dinamika jų patiko biggrin.gif

Galėjau ir daugiau su ta bobulyte pakalbėti, bet matyt tas susijaudinimas savo padarė ir buvo šiaip trukdžių (geriau jau būčiau buvusi viena, tada būtų buvę kitaip), mažylė vežime jau verkė, dičkė aplink trynėsi niurgėdama ir MB stebėjo mano visą fotografavimo procesą doh.gif kažkaip negalėjau susikaupti doh.gif
Kai paprašiau bobulytės nusifotografuoti, tai ji pasakė: I am so old and ugly blink.gif doh.gif tai tada aš kažkaip pasimečiau, nes kol angliškai susigraibiau, ką čia jai atsakyt...supratau, kad bus labai kvaila pasakyt, kad ji tikra gražuolė doh.gif todėl galvoj graibiausi tinkamiausio atsakymo šioje situacijoje.. vapėjau kažką tokio... apie įdomią Lady doh.gif ir apie tai, kad negalima taip kalbėti, kad ji neteisi ir t.t. doh.gif aj, nenoriu net prisimint tų savo vepezonių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 23, 16:49)
na, pastebejau, kad visose tavo foto labai truksta ryskumo, fokuso, net paprasiausios kokybes.. arba tu jas labai apkerpi, net nezinau.

Visos mano nuotraukos fotografuotos su kitiniu objektyvu, nuotraukos dazniausiai buna tamsios, bandt sviesinti spalvos gaunasi netikros, veidai vaskiniai. Pati noriu labiau isplaukusio fono, sviesiu nuotrauku, bet kol kas galimybes to neleidzia..
Paskutinioji foto - auto, ideja igyvendinti planavau spalvota nuotrauka, tad f rinkausi maziausia, tikedamasi sviesesnes nuotraukos cia ir suklydau, nes fokuso nera, jei buciau f kelusi ir islaikyma mazinusi gal butu kitaip..aisku cia ne pasiteisinimas
mokytis man dar ir mokytis..

Yvete, dekui uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 16:02)
sveikos,

būtų smagu, jeigu fotkes spėjimų žaidimui flickre žmonės komentuotų ne anonimiškai..smile.gif

o kur tau rodo anonimiskai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 15:02)
sveikos,

aš ne visas komentatores pažįstu/turiu tarp friend'ų, bet nematau, kad būtų anonimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 17:03)
Neiste, atsiųsk pažiūrėti savo foto originalą  mirksiukas.gif gali kažkam iš profių, jei apsiimtų, gali ir man permesti. Norėčiau pabandyti pati apdirbti, jei aišku tu nieko prieš blush2.gif
Dėkui už komentarą. Iš tiesų turėjau pridurti, kad tik pirma foto ir yra skirta nepažįstamųjų serijai...antra tokia šiaip daryta, išties ale nemačiom... man gražiai tie balandžiai plasnoja...formos ir dinamika jų patiko  biggrin.gif

eik tu sau, nerodysiu savo spalvoto originalio celiulito biggrin.gif nebent i az.

rg, dekui smile.gif smagu, kad patiko
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 10 23, 12:10)
Ei merginos, juk taremes, kad nesnekesim apie tai kas jau turi foto, kas ne, kas jau issiunte, o kas ne  mirksiukas.gif Nes juk dabar pvz ziuriu i tas pirmas idetas nuotraukas ir jau is karto atmetu tas, kurios pasisake, kad dar foto neturi, tai juk lengviau darosi speliot ir ne taip idomu  unsure.gif

Teisybe sakai drinks_cheers.gif Kita vertus, kas galetu paneigti, kad tokie snekejimai nera taktinis manevras is snekanciuju puses... g.gif biggrin.gif

Ai, o apie anonimiskus komentarus ir as nesupratau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 23 spalio 2011 - 15:11
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 16:04)
Visos mano nuotraukos fotografuotos su kitiniu objektyvu, nuotraukos dazniausiai buna tamsios, bandt sviesinti  spalvos gaunasi netikros, veidai  vaskiniai. Pati noriu labiau isplaukusio fono, sviesiu nuotrauku, bet kol kas galimybes to neleidzia..
Paskutinioji foto - auto, ideja igyvendinti planavau spalvota nuotrauka, tad f rinkausi maziausia, tikedamasi sviesesnes nuotraukos cia ir suklydau, nes fokuso nera, jei buciau f kelusi ir islaikyma mazinusi gal butu kitaip..aisku cia ne pasiteisinimas
mokytis man dar ir mokytis..

na, prie mazo f irgi fokusas buna. tai kartu leidzia rinktis ir trumesni islaikyma. todel nelabai supratau tavo minties apie f kelima ir islaikymo mazinima smile.gif

manau, daugiau fotkink, ziurek sviesa, nustatymus, ir tikrai gausis sviesios ir su fokusu foto wink.gif
Atsakyti
aš nematau anonimiškų komentarų flickr.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 15:09)
eik tu sau, nerodysiu savo spalvoto originalio celiulito biggrin.gif nebent i az.

parašiau tau Až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 23, 17:10)
na, prie mazo f irgi fokusas buna. tai kartu leidzia rinktis ir trumesni islaikyma. todel nelabai supratau tavo minties apie f kelima ir islaikymo mazinima smile.gif

manau, daugiau fotkink, ziurek sviesa, nustatymus, ir tikrai gausis sviesios ir su fokusu foto wink.gif

ta prasme jei buciau f kelusi ir mazinusi islaikyma butu panasus sviesumas gavesis, o sufokusuoti butu lengviau blush2.gif 4u.gif

gotte, imeciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 23 spalio 2011 - 15:35