Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 20:52)
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. Viena iš jų.  smile.gif Ši daina man be proto šviesi, šilta.. Todėl ir iliustraciją įsivaizduoju šviesią. Bet dar prieš akis stovi šios dainos vaizdo klipas. Jis mane irgi žavėjo.

Pelenai - Lopšinė
user posted image

Patinka, dera foto su daina.
Atsakyti
ups
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 23 spalio 2011 - 13:14
Mano foto dainai. Jau bijau cool.gif

Foto:
user posted image

Daina:
http://www.youtube.c...h?v=nz6MRCwjwQo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 23 spalio 2011 - 13:42
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų. Tai 80-metė bobutė, gyvenanti netoli manęs, dažnai ateina į šalia esantį parką pamaitinti balandžių. Vaizdas tikrai įspūdingas, kai ji įeina ir didžiulis būrys paukščių pakyla ir lekia į ją biggrin.gif kartu vaikštinėja iš pažiūros toks pats senas, kaip ir ji, ciucis. Portretas manau nėra labai vykęs...galėjau iš arčiau nufotografuoti...man trūksta ryškesnių veido bruožų...paskubėjau. dar teko fotografuoti ant plieskainčios vidurdienio saulės, kad irgi sutrukdė...artimiausias šešėlis buvo kažink kur, tai teko fotografuoti esamom sąlygom doh.gif Gal galit dar patarkuoti, kokių matot blogių ax.gif

user posted image

user posted image

jokubaite, vyro portretas man patiko, tik gal ta dygliuota tvora kiek per arti...jis atsirėmęs ir atrodo, kad tuoj įsidurs.

Ka, puikus dainos įgyvendinimas, labai patiko apdirbimas, idėja, šaunuolė 4u.gif

Neiste, negaliu paklausyt dainos, nes kažko youtubas pušį gaudo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 23 spalio 2011 - 13:58
Neiste, visai neblogai ir tu su daina susitvarkei mirksiukas.gif tik man JB nelabai, kontrasto reikia...ir lyg kokybės/fokuso/ryškumo trūksta g.gif įdomu, kad dainos klipe tokia pat šviesiaplaukė ilgaplaukė ir nuotraukoj irgi ax.gif
Atsakyti
Neiste, man toji daina pozityvi. smile.gif Moteris stipri, nieko nemaldaujanti, viską išgyvenanti ramiai. Tavo nuotraukoje moteris nusižeminusi, iš paskutiniųjų prašo pasilikti. Kažkaip atvirkščiai. smile.gif
Apie atlikimą. Na, gaila nukirstų pirštų. Norisi ir veido daugiau. JB galėtų būti kontrastingesnis, moters oda šviesesnė. Spėju, kad bandei save ir b fotografuoti. Na, nelengva, nelengva gerai pataikyti. smile.gif Bet turiu pasakyti, kad kas kartą vis geriau ir geriau pas tave būna. 4u.gif

Gotte, pirma man patinka kaip seno žmogaus portretas su ištikimiausiu draugu. O antra būtent ir pasakoja apie ją, tokią keistuolę, balandžių numylėtą. smile.gif Įdomūs kadrai iš tiesų. smile.gif

Ei, o pasakys ar ne kas pateikė Pelenų - Lopšinę žaidimui? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 23 spalio 2011 - 14:27
QUOTE(Ka @ 2011 10 23, 15:22)
Ei, o pasakys ar ne kas pateikė Pelenų - Lopšinę žaidimui?  biggrin.gif

Diancikas atsiuntė

Neistes dainos išpildymas man visai patinka ir dainai tinka. Taip, jb vertimas gali būti geresnis, kokybė apskritai geresnė ir t.t.
Bet paskaičius dainos tekstą, bent jau man, rodosi kad daina perteikta gerai.

Gotte, iš tavo foto pirmoji patinka. Nors jei nepažįstamųjų serijai, man kažkiek daugiau apie ją ir apie šunį norisi sužinoti, o ne apie balandžius. Ta su balandžiais nepažįstamųjų serijai nelabai tinka. Nes manau serijos tikslas turėtų būti ne tik nufotografuoti, bet ir užmegzti kontaktą su tuo nepažįstamuoju. Balandžių foto lig nemačiom daryta atrodo, kažkur, kažkada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 spalio 2011 - 14:40
QUOTE(Ka @ 2011 10 23, 16:22)
Neiste, man toji daina pozityvi. smile.gif Moteris stipri, nieko nemaldaujanti, viską išgyvenanti ramiai. Tavo nuotraukoje moteris nusižeminusi, iš paskutiniųjų prašo pasilikti. Kažkaip atvirkščiai. smile.gif
Apie atlikimą. Na, gaila nukirstų pirštų. Norisi ir veido daugiau. JB galėtų būti kontrastingesnis, moters oda šviesesnė. Spėju, kad bandei save ir b fotografuoti. Na, nelengva, nelengva gerai pataikyti. smile.gif

Ka, gote, dekui uz nuomone 4u.gif
Del merginos pozityvumo sutinku, klipe ji tokia "atsiputeliska", bet as jos ir nenorejau vaizduoti. as norejau atspindeti asmeni, kuris pasilieka, o ne palieka. Siuo atveju, as atlikejo vaidmeny blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 15:33)
Diancikas atsiuntė

Aha, aišku. Įdomi man dabar jos nuomonė apie foto. Lauksiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 15:33)
Ka, gote, dekui uz nuomone 4u.gif
Del merginos pozityvumo sutinku, klipe ji tokia "atsiputeliska", bet as jos ir nenorejau vaizduoti.  as norejau atspindeti  asmeni,  kuris pasilieka, o ne palieka. Siuo atveju, as atlikejo vaidmeny blush2.gif

o kuo tu fotkini?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 23, 16:40)
o kuo tu fotkini?

Pentax K- x, o kas? Tikrai ne telefonu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 23 spalio 2011 - 14:48
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 15:45)
Pentax K- x, o kas? Tikrai ne telefonu blush2.gif

na, pastebejau, kad visose tavo foto labai truksta ryskumo, fokuso, net paprasiausios kokybes.. arba tu jas labai apkerpi, net nezinau.
Atsakyti