Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Rittule @ 2011 10 27, 14:41)
Sveikos  4u.gif

Sakykit gal kuri bandė putoplasto kurpalius? Įdomu ar jie nesuplyšta greit  g.gif 
pvz.: http://mazaseriukas....;products_id=66

kaip tik neseniai buvo apie tai kalbėta mirksiukas.gif

ačiū visom smile.gif

bulaukiux, gražios tavo rudeniškos
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 27, 15:51)
kaip tik neseniai buvo apie tai kalbėta  mirksiukas.gif

oh, eisiu ieškot
nu neradau apie putoplasto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 27 spalio 2011 - 15:24
Rittule, reziume putplasčio, jei labai labai saugosi ir labai atsargiai dirbsi, jei bus gal ir visai geri, jei stiprokai tempsi tapkes ant jų, tai sutrupės...
Pati neturiu, bet aš asmeniškai juos pamačius, tai nelabai ir tikiusi kažkokio didelio patvarumo, putplasti yra putplastis, juk ir tas kur pakuotėse būna galima pirštais trupinti... Kad jis bent vientisas būtų, o čia matosi, kad iš gabalyčių. Realiai gal 10 Lt dar sutikčiau mokėti, bet daugiau tai schmoll.gif
Atsakyti
Sr.upe, super tapukai. Labai priminė savo spalvomis vaikiškų spalvingų guminukų pakiuką.

Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 27, 05:37)
357 ačiū, už tokią gražią reakciją į tapukus smile.gif

Dėl latekso, tai taip, naudojame lateksą padukams patepti, Woole yra labailabai skystas lateksas, bet rašo, kad natūralus. Man jis nelabai.... Kitas toks tirštokas yra Meno mūzoje, 1 l-40Lt. Kiek jis natūralus, nežinau, bet tept jį malonu smile.gif

Skalbimo, tai lateksas manau, kad neatlaikys. Skalbiant jis tiesiog nusiskalbs. Daugiau gal papasakos ilgiau jį naudojančios vėlėjėlės. Savos pačios vaikščiojimui jokių lateksų netepu, man patinka slydinėti biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

ačiū už atsakymą. Kaip supratau, yra ir kas bandė skalbti. thumbup.gif

Aš matot va ką galvoju.. planuoju išbandyti skystą gumą ir dvejoju..Jos įvairių spalvų būna ir ji tai jau tiksliai nenusiskalbia - gana žemas ir aukštas temperatūras atlaiko, elektros srovės nepraleidžia biggrin.gif
Man dėl savęs tai irgi lyg ir nebūtina pado dengti, bet vat vaikiškoms guzų prevencijos tikslais ir klientės prašo ant kojinių ir savo padaužoms tepčiau.
Manau, ne visą padą, bet tik po kulnu ir prieky po ta pado 'paduškėle' g.gif

O jūs visą padą dengiat ar kaip darot? Sakykit, o to litro latekso ilgam užtenka, kiek porų maždaug patepti išeina? ax.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 10 27, 10:59)

o anyta cia prie ko  hihihi.gif ?

biggrin.gif nu taigi taip gražu, kad rodos, visus visus apaučiau..o anyta mano gera, tai ir ją pirmiausiai mirksiukas.gif smile.gif

Ronet, parašysiu tau neužilgo, db mezginių užsakymai spaudžia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 27, 16:29)
Rittule, reziume putplasčio, jei labai labai saugosi ir labai atsargiai dirbsi, jei bus gal ir visai geri, jei stiprokai tempsi tapkes ant jų, tai sutrupės...
Pati neturiu, bet aš asmeniškai juos pamačius, tai nelabai ir tikiusi kažkokio didelio patvarumo, putplasti yra putplastis, juk ir tas kur pakuotėse būna galima pirštais trupinti... Kad jis bent vientisas būtų, o čia matosi, kad iš gabalyčių. Realiai gal 10 Lt dar sutikčiau mokėti, bet daugiau tai  schmoll.gif

oij kaip ačiū už reziumė aciuks.gif investuosiu tada į plastiko
Atsakyti
Kiek porų užtenka 1 l latekso, nežinau, neskaičiavau, bet tikrai nemažai smile.gif Visą padą.

Rudenį smagu ir jauku megzti velti gaminiai wub.gif

Ritule, plastiko tai turėtų būti superiniai smile.gif Mielai tokių kokias 10 porų priglausčiau biggrin.gif

Bet idealiausias, kurio norėčiau tai tas kur dydžiai reguliuojasi medinis. Reikia čia kokio staliaus, kad pagamintų, juk staliui pagaminti ištekinti turėtų būti vieni niekai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 27 spalio 2011 - 15:49
QUOTE(Ronet @ 2011 10 27, 16:45)
Ritule, plastiko tai turėtų būti superiniai smile.gif Mielai tokių kokias 10 porų priglausčiau  biggrin.gif

Bet idealiausias, kurio norėčiau tai tas kur dydžiai reguliuojasi medinis. Reikia čia kokio staliaus, kad pagamintų, juk staliui pagaminti ištekinti turėtų būti vieni niekai  biggrin.gif

10 porų jo biggrin.gif neblogai būtų
bet jaučiu tik populiariausią dydį priglausiu, kitus turiu samadielnus be kelties..
Atsakyti
Parsibastėm su Ledinuku, kurpalių užsivežėm smile.gif Dėkui kaunietėms už kompaniją - jūs labai šaunios ir gražios, labai smagu buvo pasiplepėti, jaučiuosi puikiai praleidus dieną gathering.gif o Belaukiux dar sako, kad bulgariška vilna jau Vilniuj - jėga bigsmile.gif bus su kuo išbandyt kurpalius
Atsakyti
Smagu, jei vilniuj, taip noris išbandyt ką naujo užsisakius. Rankas niežti smile.gif
Atsakyti
Va čia tai žinia bigsmile.gif Šaunu, kad vilnelė jau Vilniuje thumbup.gif
Raganėle, tik po ilgojo savaitgalio prašysiu susitikti, gal nieko tokio, kad vilnelė trupučiuka pas tave pasibus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 27, 11:59)
Juperi, as tai turiu toki itarima, kad velt tu veli, ale nieko nerodai. Zodziu kazkaip vaizdu cielas 0 is tavo puses  irnesakyk.gif

sakai veliu??? g.gif veLIAU veLIAU parodai... o dabar dvi savaites vedziau miestelenam mokymus...sian buvo paskuti bigsmile.gif ne diena- tai patikek- veliau ir apsiveliau- spejau plaut skudurus, sablonus, burbuliankes ir vandeni keist doh.gif nenoriu daugiau mokint schmoll.gif nesuteike man tai dziuagsmo...geriau tyliai ramiai velt, ir kaifuot nuo proceso ir rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti