QUOTE(Ronet @ 2011 10 27, 05:37)
357 ačiū, už tokią gražią reakciją į tapukus
Dėl latekso, tai taip, naudojame lateksą padukams patepti, Woole yra labailabai skystas lateksas, bet rašo, kad natūralus. Man jis nelabai.... Kitas toks tirštokas yra Meno mūzoje, 1 l-40Lt. Kiek jis natūralus, nežinau, bet tept jį malonu
Skalbimo, tai lateksas manau, kad neatlaikys. Skalbiant jis tiesiog nusiskalbs. Daugiau gal papasakos ilgiau jį naudojančios vėlėjėlės. Savos pačios vaikščiojimui jokių lateksų netepu, man patinka slydinėti
ačiū už atsakymą. Kaip supratau, yra ir kas bandė skalbti.
Aš matot va ką galvoju.. planuoju išbandyti skystą gumą ir dvejoju..Jos įvairių spalvų būna ir ji tai jau tiksliai nenusiskalbia - gana žemas ir aukštas temperatūras atlaiko, elektros srovės nepraleidžia
Man dėl savęs tai irgi lyg ir nebūtina pado dengti, bet vat vaikiškoms guzų prevencijos tikslais ir klientės prašo ant kojinių ir savo padaužoms tepčiau.
Manau, ne visą padą, bet tik po kulnu ir prieky po ta pado 'paduškėle'
O jūs visą padą dengiat ar kaip darot? Sakykit, o to litro latekso ilgam užtenka, kiek porų maždaug patepti išeina?
QUOTE(kadabra @ 2011 10 27, 10:59)
o anyta cia prie ko
?
nu taigi taip gražu, kad rodos, visus visus apaučiau..o anyta mano gera, tai ir ją pirmiausiai
Ronet, parašysiu tau neužilgo, db mezginių užsakymai spaudžia..