Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Dėkui už ovacijas klumpėms dar kartą biggrin.gif

Ronet, žavingi batukai,matyt toks variantas idealiausias šlepetukams ant vaikiškų kojyčių thumbup.gif Man spalvų kombinacija labai patinka. Nors pačią šiuo metu kaip niekad bespalvybė nedažyta traukia, kiba senstu...
Atsakyti
Prie leliukinių daug žaidimo, bet rezultatas gražus smile.gif Nesijuokit prašau, bet formavimui iš vidaus man nepakeičiamas medinis kotas su užapvalintu galu nuo to daikto (nežinau kap jis tiksliai vadinasi) kur papumpuojam, kai kriauklė užsikiša. Pompa sau, kotas man pagal kitą paskirtį lotuliukas.gif kitaip, tai pirštai net neįlenda iki galo.
Įdedu kaip žadėjau melanžo foto , gal nelabai ryškiai matosi bet...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kočėlas bulvėm grūsti irgi tam tinka biggrin.gif

Melanžo tokio vadinasi turėjau - vakarykštės vienos iš jo:
user posted image

Bet jis ne taip gerai elgiasi kaip rudas ar pilkas lietuviškasis - šitas vistiek lieka minkštokas, gal jį maišyt su anais g.gif

Beje, Ronet -pompos nepamesk,nes pagal tiesioginę paskirtį naudot teks,kai su lietuviškais akuotais padirbėsi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 26 spalio 2011 - 00:14
Jau galvojau, kad tik aš viena iki išnaktų vonioj pratupėjau, ale ir raganėlė ten pat biggrin.gif

Raganėle, ačiū už pagyras tapsiukam smile.gif Man šitos spalvos irgi labai gražiai dera wub.gif Pati tapsiukų idėja buvo kad su gėlytėm ir alyvinė arba violetinė spalva viršuje, bei tai, kad nebūtų ką atplėšti mažoms rankytėms biggrin.gif , visa kita mano fantazija, kuri patiko jų norėtojai smile.gif Labai gražiai realiai biseriukas žybčioja smile.gif

Raganėle, kočėlą irgi naudoju, bet ne į vidų kišu, bet prieš formuojant batuką jį su kočėlu iš visų pusių dar palyginu kaip, kad tšlos blyną darant. Ale vat pritaikymai, visus įrankius galima panaudoti veliant lotuliukas.gif net ir mėsos muštuką....

Pompos neišmetu, o sietelį tai jau seniai uždėjau, kitaip, tai kas savaitę santechniko reikėtų. Tiesa profilaktiškai dar kurmio vis įpilu, kad visus muilus ir papuolusius plaukus ištirpintų.

Labai gražūs klumpiukai ir spalva, tokia, kad jau pamačius jos norėjau smile.gif Raganėle, tavo klumpiukų papuošimai man asocijuojasi su napoleono arba medaus tortu, kuris apibarstytas per ornamentus su cukraus pudra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 26 spalio 2011 - 07:10
Dėkui Ronet, pas mane lietuvių akiai įprasti raštai - ir ant tortų ir ant tapkių biggrin.gif

Niu ką, mano kurpaliai pagaminti, iki Kauno vairuosiu, vis dar nėr pakeleivių? biggrin.gif Ale galvų pėdų kioskelis širyt uždarytas buvo, ryt vaikus darže palikus vėl prasuksiu ir matyt tiesiu taikymu į Kurpadą trauksiu.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 26, 09:50)
Niu ką, mano kurpaliai pagaminti, iki Kauno vairuosiu, vis dar nėr pakeleivių? biggrin.gif  Ale galvų pėdų kioskelis širyt uždarytas buvo, ryt vaikus darže palikus vėl prasuksiu ir matyt tiesiu taikymu į Kurpadą trauksiu.

tai kaip suprantu kava jau bent sumalt reikia, ane biggrin.gif ?

Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 26, 11:18)
tai kaip suprantu kava jau bent sumalt reikia, ane  biggrin.gif ?

tai jau taip biggrin.gif tik kažin kaip aš tuos kurpalius rasiu, vakar sugebėjau Vilniuj paklyst doh.gif nepataikiau į aplinkkelį ir vos į Minską nenuvažiavau...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 26, 12:27)
tai jau taip biggrin.gif tik kažin kaip aš tuos kurpalius rasiu, vakar sugebėjau Vilniuj paklyst doh.gif nepataikiau į aplinkkelį ir vos į Minską nenuvažiavau...

kaip cia tau pagelbet g.gif ?
Kada zadi buti kaune? Vaziuosi gi tikriausiai su navigacija?

p.s. Ta kurpado vieta tai apybjaure, toks pramoninis rajonelis, siaip tai as ir pati, budama kauniete, kol isikirtau kaip privaziuoti, tai pradzioj nuklysdavau biggrin.gif . Pagal maps lt, geriausiai butu sukti i antra ivaziavima i kauna, ir vaziuoti taip, kad neris butu po desine ranka, po to tiltas, varniu g., na o ten jau kaip ir netoli...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 26 spalio 2011 - 11:38
Realiai, jie randasi kieme, o geriausia nuoroda nuo gatves - vaiku parduotuve Jonelio kiemas. Kurpado durys (IIa. tiesiai priesais jonelio kiemo duris).
Atsakyti
Dėkui, Kadabra 4u.gif bandysiu, Jonelio kiemelis netgi labai girdėtas, o navigacija tik telefone. Ryt su galvom prisistatysiu kur nors biggrin.gif
Nušienavau levandas - visa katilinė kvepia rolleyes.gif migo pupa mažoji, einu įsipareigojimų velt alc.gif
Atsakyti
vaiku parduotuve Jonelio kiemas. Kurpado durys (IIa. tiesiai priesais jonelio kiemo duris).

O pasirodo beveik prie pat namu, tik nuo kalniuko nubėgt i vsio.Mes su vaikais dažnai tiesiog i ta Joneli pramogaut keliaujam.Maniškis kai baisingas Lego manjakas, tai gauna ten lego kaladėliu nekomplektiniu pigiai , o ir lego trasa kai nusipirko pavasari su važiuojančiom mašinytėm thumbup.gif .Tai pasirodo mama kurpaliu , vaikai i Joneli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ten tie pastatai tai biski pobaisiai unsure.gif . Kol susigaudai kur eit doh.gif Ten vienos krypties eismas dar nepražiopsok smile.gif
Atsakyti