Rittule, kad man rodos čia niekas tau nepasakys, kad didesni tiksliai, bet kiek
Man rodos, kad su visais kurpaliais taip, ant to paties kurpaliaus darant modeliuką aukštais borteliais ir žemais, gausis skirtingas dydis.
o mum per kursus lyg sakė, kad velti reikia ant dydžiu mažesnio kurpaliaus.
o ir nepadidnti jie gal. tų batų irgi gi įvairių būna. mano 39-40, o esu turėjusi žieminius batus su kailiu 38 tai čia matyt gamintojo kažkokie specifiškumai.
o ir nepadidnti jie gal. tų batų irgi gi įvairių būna. mano 39-40, o esu turėjusi žieminius batus su kailiu 38 tai čia matyt gamintojo kažkokie specifiškumai.
QUOTE(Rittule @ 2011 11 14, 15:34)
Sveikos
Merginos, nu paprotinkit mane dėl kurpalių Ar tikrai jums gaunasi tik vienu dydžiu didesni Kurpado kurpaliai? Šiandien atsiėmiau iš gerojo dieduko niu man dvejais dydžiais didesni nors tu ką Aišku su jais tapkiukų priekis gerokai siauresnis nei su mano samadielnais kurpaliais, gal tada ok?
Nebloga dėžutė kaip supratau raganėlės laukė..
O konkursas būtų jėga
Merginos, nu paprotinkit mane dėl kurpalių Ar tikrai jums gaunasi tik vienu dydžiu didesni Kurpado kurpaliai? Šiandien atsiėmiau iš gerojo dieduko niu man dvejais dydžiais didesni nors tu ką Aišku su jais tapkiukų priekis gerokai siauresnis nei su mano samadielnais kurpaliais, gal tada ok?
Nebloga dėžutė kaip supratau raganėlės laukė..
O konkursas būtų jėga
aha, ten mano grobis,kurio vos nepražiopsojau nuo vakar telefonas išsikrovęs man nei galvoj, o kurpalius pamiršus buvau...
Kažkas iš Kauno mailą man atsiuntė, kad susirasčiau telefoną ir diedukui greičiau skambinčiau,kol iš Vilniaus neišvažiavo Man irgi kažkur 1-2 dydžiais didesni, bet nelygu kokia vilna ir kaip aptempti kurpaliai, o dar kai kuri džiūdama pasitraukia.
Fiu,kokius storulius bulgariškus suvailokavau ką tik, jėga tie kurpaliai, palengvinimas nerealus
Dabarties tą natūralią ridą BG klojus luoksną Idomu kas išeis
QUOTE(raganele @ 2011 11 14, 19:50)
aha, ten mano grobis,kurio vos nepražiopsojau
na, ilgtainiui galėsi persikvalifikuoti į batsiuvystės amatą
QUOTE(linada @ 2011 11 14, 20:08)
na, ilgtainiui galėsi persikvalifikuoti į batsiuvystės amatą
kažin, kai atsibos paskelbsiu čia kad parduodu už pusę kainos
Evoliucija - pradedam naudotis įrankiais ir priemonėm:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 14, 17:09)
Rittule, kad man rodos čia niekas tau nepasakys, kad didesni tiksliai, bet kiek
Man rodos, kad su visais kurpaliais taip, ant to paties kurpaliaus darant modeliuką aukštais borteliais ir žemais, gausis skirtingas dydis.
QUOTE(raganele @ 2011 11 14, 20:50)
Man irgi kažkur 1-2 dydžiais didesni, bet nelygu kokia vilna ir kaip aptempti kurpaliai, o dar kai kuri džiūdama pasitraukia.
padariau paaukštintu borteliu aptemptas aptempiausias, matuoju vidų su centimetru, tai grynai kurpaliaus ilgis ir gaunasi dviem dydžiais didesnis, tai vat, išvada tokia, kad dar reikės užsisakinėt mažesnių
dar jaučiu natūroj bandysiu ką prisišaukt pasimatuot, nes tokios siaurutės atrodo
o džiovinu aš su kurpaliumi pirmą parą, tai matyt nelabai ką ir pasitrauks
QUOTE(raganele @ 2011 11 14, 23:37)