Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Rittule, kad man rodos čia niekas tau nepasakys, kad didesni tiksliai, bet kiek g.gif
Man rodos, kad su visais kurpaliais taip, ant to paties kurpaliaus darant modeliuką aukštais borteliais ir žemais, gausis skirtingas dydis.
Atsakyti
o mum per kursus lyg sakė, kad velti reikia ant dydžiu mažesnio kurpaliaus.
o ir nepadidnti jie gal. tų batų irgi gi įvairių būna. mano 39-40, o esu turėjusi žieminius batus su kailiu 38 smile.gif tai čia matyt gamintojo kažkokie specifiškumai.
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 11 14, 15:34)
Sveikos  4u.gif

Merginos, nu paprotinkit mane dėl kurpalių  g.gif Ar tikrai jums gaunasi tik vienu dydžiu didesni Kurpado kurpaliai? Šiandien atsiėmiau iš gerojo dieduko smile.gif niu man dvejais dydžiais didesni nors tu ką  g.gif Aišku su jais  tapkiukų priekis gerokai siauresnis nei su mano samadielnais kurpaliais, gal tada ok?  g.gif

Nebloga dėžutė kaip supratau raganėlės laukė.. biggrin.gif

O konkursas būtų jėga  thumbup.gif

aha, ten mano grobis,kurio vos nepražiopsojau doh.gif nuo vakar telefonas išsikrovęs man nei galvoj, o kurpalius pamiršus buvau...
Kažkas iš Kauno mailą man atsiuntė, kad susirasčiau telefoną ir diedukui greičiau skambinčiau,kol iš Vilniaus neišvažiavo biggrin.gif Man irgi kažkur 1-2 dydžiais didesni, bet nelygu kokia vilna ir kaip aptempti kurpaliai, o dar kai kuri džiūdama pasitraukia.

Fiu,kokius storulius bulgariškus suvailokavau ką tik, jėga tie kurpaliai, palengvinimas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Dabarties tą natūralią ridą BG klojus luoksną smile.gif Idomu kas išeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 14, 19:50)
aha, ten mano grobis,kurio vos nepražiopsojau doh.gif

na, ilgtainiui galėsi persikvalifikuoti į batsiuvystės amatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 14, 20:08)
na, ilgtainiui galėsi persikvalifikuoti į batsiuvystės amatą smile.gif

kažin, kai atsibos paskelbsiu čia kad parduodu už pusę kainos biggrin.gif
Atsakyti
Evoliucija - pradedam naudotis įrankiais ir priemonėm:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 14, 17:09)
Rittule, kad man rodos čia niekas tau nepasakys, kad didesni tiksliai, bet kiek g.gif
Man rodos, kad su visais kurpaliais taip, ant to paties kurpaliaus darant modeliuką aukštais borteliais ir žemais, gausis skirtingas dydis.

QUOTE(raganele @ 2011 11 14, 20:50)
Man irgi kažkur 1-2 dydžiais didesni, bet nelygu kokia vilna ir kaip aptempti kurpaliai, o dar kai kuri džiūdama pasitraukia.

padariau paaukštintu borteliu aptemptas aptempiausias, matuoju vidų su centimetru, tai grynai kurpaliaus ilgis ir gaunasi dviem dydžiais didesnis, tai vat, išvada tokia, kad dar reikės užsisakinėt mažesnių doh.gif
dar jaučiu natūroj bandysiu ką prisišaukt pasimatuot, nes tokios siaurutės atrodo smile.gif
o džiovinu aš su kurpaliumi pirmą parą, tai matyt nelabai ką ir pasitrauks g.gif

QUOTE(raganele @ 2011 11 14, 23:37)
Evoliucija - pradedam naudotis įrankiais ir priemonėm:
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Ar patogus, Raganele, atlauziami? Pati atlauzi?
Atsakyti
Juperi, ku kū, kur mūsų nauji namai?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti