Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

mano apie 7, raganeles panasiai gal daugiAU. trakst - 6...
Papildyta:
tai gal butu logiška pagal miestus...
Atsakyti
Tai tada skeliam. Mes su Besijuokiancia formuosimes atskira, nes panasiai ir telpam abi su kiekiais.
Jeigu kas keistusi ir kas atsisakytu - susibendraujam per sm.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 14, 12:19)
Tai tada skeliam. Mes su Besijuokiancia formuosimes atskira, nes panasiai ir telpam abi su kiekiais.
Jeigu kas keistusi ir kas atsisakytu - susibendraujam per sm.

o
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 14, 14:22)

k smile.gif

p.s. Galvoju, kad visokios tokios atrakcijos (kaip pirkti bendrai) kazkaip skatina bendraut. Nes siaip kai velt moki ir klausimu kuo skiriasi sluoksna nuo karsinio seniai nera, nelabai yra ka beparasyt smile.gif
Gal vis delto koki konkursa po Kaledu reik sumest, sikart SM atsiklausus smile.gif , nes kartais tikrai jau tuscias bendravimas gaunas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 14 lapkričio 2011 - 12:34
Aš už konkursą bigsmile.gif jei neišbanins... Kadangi mūsų vėliniai absoliučiai visi į žiemos temą tinka, tai siūlyčiau kokią pačiuožusią temą įvairovei a la Žydrasis žiburėlis ar pan lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 14, 13:47)
Aš už konkursą bigsmile.gif jei neišbanins... Kadangi mūsų vėliniai absoliučiai visi į žiemos temą tinka, tai siūlyčiau kokią pačiuožusią temą įvairovei a la Žydrasis žiburėlis ar pan lotuliukas.gif

vadinasi tarybines blizgancias girliandas bus galima naudoti biggrin.gif
pamenat tokias?
Atsakyti
Merginos, gal kuri galėtų priglausti mane su 1kg.pilkos sluoksnos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 14, 12:51)
vadinasi tarybines blizgancias girliandas bus galima naudoti  biggrin.gif
pamenat tokias?

būtent biggrin.gif tai jau beveik vintažas g.gif
Atsakyti
Stewie, mes kol kas su Kadabra savo pirkima atidedam. Tiesiog abiem netruksta vilnos kol kas ir jei skirstomes atskirais miestais, tai tada ir nesiskubinam.
Siaip dar pagalvojau, gal kokia nuolaida nuo didesnio kiekio duotu. Vis delto nuo 3 kg imant vienos rusies vilnos jau duoda, kazkaip netikiu jei 2 siuntinius po 20 kg formuot, kad jokiu nuolaidu nepaskaiciuotu. Bet cia matyt reikia vel atskirai klaust. Vis delto kuo didesnis siuntinys tuo sunkiau su juo dirbt...

Raganele, tai atsiklaustumem, zemai nusilenktumem smile.gif, man atrodo, kad viskas butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 11 14, 12:54)
Merginos, gal kuri galėtų priglausti mane su 1kg.pilkos sluoksnos? ax.gif

jei vilnius ok, parasyk emaila i az
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 14, 13:30)

Gal vis delto koki konkursa po Kaledu reik sumest, sikart SM atsiklausus smile.gif , nes kartais tikrai jau tuscias bendravimas gaunas mirksiukas.gif .

aš už, aš už thumbup.gif reik eit girliandų, lietučių(tokių kietų kur net pirštus pjaustė) ieškot lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Merginos, nu paprotinkit mane dėl kurpalių g.gif Ar tikrai jums gaunasi tik vienu dydžiu didesni Kurpado kurpaliai? Šiandien atsiėmiau iš gerojo dieduko smile.gif niu man dvejais dydžiais didesni nors tu ką g.gif Aišku su jais tapkiukų priekis gerokai siauresnis nei su mano samadielnais kurpaliais, gal tada ok? g.gif

Nebloga dėžutė kaip supratau raganėlės laukė.. biggrin.gif

O konkursas būtų jėga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 14 lapkričio 2011 - 15:35