mano apie 7, raganeles panasiai gal daugiAU. trakst - 6...
Papildyta:
tai gal butu logiška pagal miestus...
QUOTE(kadabra @ 2011 11 14, 12:19)
Tai tada skeliam. Mes su Besijuokiancia formuosimes atskira, nes panasiai ir telpam abi su kiekiais.
Jeigu kas keistusi ir kas atsisakytu - susibendraujam per sm.
Jeigu kas keistusi ir kas atsisakytu - susibendraujam per sm.
o
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 14, 14:22)
k
p.s. Galvoju, kad visokios tokios atrakcijos (kaip pirkti bendrai) kazkaip skatina bendraut. Nes siaip kai velt moki ir klausimu kuo skiriasi sluoksna nuo karsinio seniai nera, nelabai yra ka beparasyt
Gal vis delto koki konkursa po Kaledu reik sumest, sikart SM atsiklausus , nes kartais tikrai jau tuscias bendravimas gaunas .
Aš už konkursą jei neišbanins... Kadangi mūsų vėliniai absoliučiai visi į žiemos temą tinka, tai siūlyčiau kokią pačiuožusią temą įvairovei a la Žydrasis žiburėlis ar pan
QUOTE(raganele @ 2011 11 14, 13:47)
Aš už konkursą jei neišbanins... Kadangi mūsų vėliniai absoliučiai visi į žiemos temą tinka, tai siūlyčiau kokią pačiuožusią temą įvairovei a la Žydrasis žiburėlis ar pan
vadinasi tarybines blizgancias girliandas bus galima naudoti
pamenat tokias?
Merginos, gal kuri galėtų priglausti mane su 1kg.pilkos sluoksnos?
QUOTE(kadabra @ 2011 11 14, 12:51)
būtent tai jau beveik vintažas
Stewie, mes kol kas su Kadabra savo pirkima atidedam. Tiesiog abiem netruksta vilnos kol kas ir jei skirstomes atskirais miestais, tai tada ir nesiskubinam.
Siaip dar pagalvojau, gal kokia nuolaida nuo didesnio kiekio duotu. Vis delto nuo 3 kg imant vienos rusies vilnos jau duoda, kazkaip netikiu jei 2 siuntinius po 20 kg formuot, kad jokiu nuolaidu nepaskaiciuotu. Bet cia matyt reikia vel atskirai klaust. Vis delto kuo didesnis siuntinys tuo sunkiau su juo dirbt...
Raganele, tai atsiklaustumem, zemai nusilenktumem , man atrodo, kad viskas butu gerai.
Siaip dar pagalvojau, gal kokia nuolaida nuo didesnio kiekio duotu. Vis delto nuo 3 kg imant vienos rusies vilnos jau duoda, kazkaip netikiu jei 2 siuntinius po 20 kg formuot, kad jokiu nuolaidu nepaskaiciuotu. Bet cia matyt reikia vel atskirai klaust. Vis delto kuo didesnis siuntinys tuo sunkiau su juo dirbt...
Raganele, tai atsiklaustumem, zemai nusilenktumem , man atrodo, kad viskas butu gerai.
QUOTE(stewie @ 2011 11 14, 12:54)
Merginos, gal kuri galėtų priglausti mane su 1kg.pilkos sluoksnos?
jei vilnius ok, parasyk emaila i az
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 14, 13:30)
Gal vis delto koki konkursa po Kaledu reik sumest, sikart SM atsiklausus , nes kartais tikrai jau tuscias bendravimas gaunas .
aš už, aš už reik eit girliandų, lietučių(tokių kietų kur net pirštus pjaustė) ieškot
Sveikos
Merginos, nu paprotinkit mane dėl kurpalių Ar tikrai jums gaunasi tik vienu dydžiu didesni Kurpado kurpaliai? Šiandien atsiėmiau iš gerojo dieduko niu man dvejais dydžiais didesni nors tu ką Aišku su jais tapkiukų priekis gerokai siauresnis nei su mano samadielnais kurpaliais, gal tada ok?
Nebloga dėžutė kaip supratau raganėlės laukė..
O konkursas būtų jėga
Merginos, nu paprotinkit mane dėl kurpalių Ar tikrai jums gaunasi tik vienu dydžiu didesni Kurpado kurpaliai? Šiandien atsiėmiau iš gerojo dieduko niu man dvejais dydžiais didesni nors tu ką Aišku su jais tapkiukų priekis gerokai siauresnis nei su mano samadielnais kurpaliais, gal tada ok?
Nebloga dėžutė kaip supratau raganėlės laukė..
O konkursas būtų jėga