Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 11 13, 23:22)
po 25 min finišas  biggrin.gif

baik erzintis biggrin.gif

Atsakyti
nežinau, jos daugėja o nemažėja..
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 14, 00:17)
nežinau, jos daugėja o nemažėja..

tu cia apie ka?
ai supratau, cia apie Raganeles vilnas biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 13 lapkričio 2011 - 23:22
QUOTE(kadabra @ 2011 11 13, 23:21)
tu cia apie ka?
ai supratau, cia apie Raganeles vilnas  biggrin.gif ?

ne tik apie jos...
Atsakyti
Sr.upe, jei manes i chebra neimsi, daugiau jokiu nuorodu visiems laikams nerodysiu biggrin.gif . Viena sau laikysiu, nei pati siusiuos (vienai gi neapsimoka), nei kitiems duosiu lotuliukas.gif .
Mes su Kadabra gal susikoperuosim (jei priimsi ax.gif ), lengviau bus su skaiciavimais. Tad prisiduodu, kad jungiuos ir lendu Kadabrai po sparneliu.
OK?
Ir duok kokia diena to krepselio susidarymui ir tau pristatymui, plyyyyyyyz......

Katinyti, sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 14 lapkričio 2011 - 08:47
ačiū už priėmimą į kompaniją. šį kart daug neimsiu, jums vietos paliksiu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 14, 08:46)
Sr.upe, jei manes i chebra neimsi, daugiau jokiu nuorodu visiems laikams nerodysiu biggrin.gif . Viena sau laikysiu, nei pati siusiuos (vienai gi neapsimoka), nei kitiems duosiu lotuliukas.gif .
Mes su Kadabra gal susikoperuosim (jei priimsi ax.gif ), lengviau bus su skaiciavimais. Tad prisiduodu, kad jungiuos ir lendu Kadabrai po sparneliu.
OK?
Ir duok kokia diena to krepselio susidarymui ir tau pristatymui, plyyyyyyyz......

Katinyti, sveikinimai dideliausi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ponia, aš tau net laišką į gmail parašiau wink.gif biggrin.gif Bet ne, va kokios dramos biggrin.gif

O gal negavai? Aš jį nuo BG turėjau
Atsakyti
Žinai, 2 dienas kompas rodė, kad SM kenkejiška, tai nedrįsau lįst bigsmile.gif .
A šiandien pirmas veiksmas - SM, bijojau ant ledo likt, jokių gmailų dar nežiūrėjau.
Bet šiaip tai dideliausias ačiū už asmeninį dėmesį dramatiškai biggrin.gif mano personai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Einu skaityt...

Bet kiek daug visko norisi doh.gif . Daug kas nematyta, nebandyta, viskas traukia, visko norisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 14 lapkričio 2011 - 09:29
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 14, 09:28)
Žinai, 2 dienas kompas rodė, kad SM kenkejiška, tai nedrįsau lįst bigsmile.gif .
A šiandien pirmas veiksmas - SM, bijojau ant ledo likt, jokių gmailų dar nežiūrėjau.
Bet šiaip tai dideliausias ačiū už asmeninį dėmesį dramatiškai biggrin.gif mano personai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Einu skaityt...

Bet kiek daug visko norisi doh.gif . Daug kas nematyta, nebandyta, viskas traukia, visko norisi...

jo man irgi rodė kad kenkėjiškas, sakau tiesą sako. Manu jis kenkėšikas rodo to ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip suprantu tai čia toks uždaras apsipirkimas ax.gif ?
masiniais kiekiasi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 14, 11:00)
kaip suprantu tai čia toks uždaras apsipirkimas ax.gif ?
masiniais kiekiasi? biggrin.gif

nu ne uždaras tiesiog kiekis bezbožnas gaunasi.

Nu jei paaiškės kad vietos yra tai tikrai parašysiu
Atsakyti
Merginos, jeigu matom, kad gaunasi didelis kiekis, manau butu tikslinga skirtis i miestus. Bent jau man susidaro apie 6-7kg, tai jeigu dar Besijuokianti prisideda, mes jau kaip ir galim orientuotis i atskira siuntini.
Kaip vilnietems sekasi, Srauni_upe?
Atsakyti