Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 11 13, 12:19)
manęs merinosai nelabai domina,noriu europietiškų šiurkščių. Tik vat įdomu kaip tai veliasi. Jei kažkas panašaus į bulgarišką natūralią rudą sluoksną tai puiku, jei karšiniai kaip lietuviški labai akuotuoti - brangoka

kažkaip nelabai tikiu kad vokiečiai tep lep darys....

mane tai dominatokios tamsiai pilkos, tamsiai rudos... gal. Tik va baisu dėl to paties vėlimosi.
Atsakyti
manau, kad kokybe bus tikrai geresne uz lietuviska, tik reikia ziureti pagal veisles, tikrintis info kaip veliasi, kur daugiausiai naudojama ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 13, 12:19)
gaila, ne visur mikronai surasyti..
Srauni upe, 21mic merino balta bent jau sluoksna - 70Lt kazkur man gaunasi be siuntimo  g.gif . O kokia tu ziuri?

as kaip suprantu:
vlies - karsinys
band - sluoksna

ar ne?

p.s. katinyti, tavo galva vis dar pas mane  4u.gif

Katinyti, pasiiimk savo dešinę koją, kiek galiu laikyt?

TAi kadabryt, tu ant anglų vėlevytės paspausk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 13, 13:22)
Katinyti, pasiiimk savo dešinę koją, kiek galiu laikyt?
TAi kadabryt, tu ant anglų vėlevytės paspausk smile.gif

eik tu sau, tokios net nepastebejau, bandau vok.kalbos zinias taikyt, atrodau kaip is kitos parapijos tongue.gif .
dekui 4u.gif
Atsakyti
Šiaip ten lakoniškai, bet po nuotraukom rašo ar tinka vėlimui. Pvz kai kurios sluoknos rašo netinka, bet mikronų nerašo...
Atsakyti
p.s. katinyti, tavo galva vis dar pas mane

LAbai atsiprašau , kad taip išsimėčiau kūno dalis (tik dabar galvoju,kad pas sr. upe tikrai net kojos ikėlus nebuvau niekad), betgi dar neatsigaunu po apvalaus jubiliejaus šventimo ir sveikintoju maratono ax.gif blush2.gif ir pan. Vakar buvau turbūt geriausioj best ever dovanoj, Lenny Kravitzo koncerte.Nerealiai patiko, eičiau dar ir dar ir dar , tikrai vertas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 13, 12:38)
LAbai atsiprašau , kad taip išsimėčiau kūno dalis (tik dabar galvoju,kad pas sr. upe tikrai net kojos ikėlus nebuvau niekad), betgi dar neatsigaunu po apvalaus jubiliejaus šventimo ir sveikintoju maratono  ax.gif  blush2.gif ir pan. Vakar buvau turbūt geriausioj best ever dovanoj, Lenny  Kravitzo koncerte.Nerealiai patiko, eičiau dar ir dar ir dar , tikrai vertas  thumbup.gif .

nu tiesiog gerai su ta galva nuskambėjo, neatsisopyriau smile.gif

Nu jo po leni kravico gali ir be galvos likt smile.gif smile.gif))
smagu turbūt
Atsakyti
Katinyti, tau apvalumai suėjo? Sveikinimai ir linkėjimai! smile.gif
Atsakyti
Dėkui , dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif , aga jau apvalumai doh.gif lotuliukas.gif .Kad ir kaip to nesinori , bet jie ateina i vsio.
Atsakyti
Katinyti 4u.gif , ka jau ten ta galva tongue.gif , prie progos..
Papildyta:
Tiesa, merginos, del tu vokieciu, jeigu jau uzsakineti tai dabar dar pats pats laikas, na o paskui ta kaledu karstine gi visus apims...
As prisideciau.
Atsakyti
Man dabar tokiuose metuose be galvos niekaip negalima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 13, 14:02)
Man dabar tokiuose metuose  be galvos  niekaip negalima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai mano kontaktus turi tikriausiai.
as pasiruosus komunikuoti biggrin.gif
Atsakyti