Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

o aš labai dėkinga woolui, kad mano violetinės tapkės user posted image, per mėnesiukų pora būvimo kambaryje, ir net ten kur nekrinta dienos šviesa... tapo balkšvai pilkšvos. Tas pats nutiko ir su violetine rankine. Na dar tos vilnos turiu gal 200 - 300 gramų, bet teks išmest matyt.

Čia dar iš 21 mic laikų, bet kasžino ar ir dabart toks fyntas negali nutikt smile.gif
Atsakyti
Nemesk , o bandyk pati padažyt jau gatavas ax.gif .
Atsakyti
Na man isbluko mazo eriuko sari silkas, galesiu ryt nufotkint, pamatysit iki kokio lygio bigsmile.gif
Woolo garbanos isbluko irgi iki neitiketino lygio, ne pabluko, o isbluko ir dar gabalais. Turiu minti jas isbalint, tai nors baltu garbaneliu turesiu, tik laiko nelieka zaisti...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 11, 18:13)
Na man isbluko mazo eriuko sari silkas, galesiu ryt nufotkint, pamatysit iki kokio lygio bigsmile.gif
Woolo garbanos isbluko irgi iki neitiketino lygio, ne pabluko, o isbluko ir dar gabalais. Turiu minti jas isbalint, tai nors baltu garbaneliu turesiu, tik laiko nelieka zaisti...

bet biški pikta, kad daiktas susibrokuoja ne dėl vėlėjo kaltės g.gif g.gif Ir klausimaskur rast kokybiškos vilnos 21 mic. Pvz Vilniuj Doseth vilna nebeprekiauja. Kaune tiesa yra rusiškos, bet ji tokia pasišiaušus biški.
Atsakyti
O tu nenori tos 24 mic pabandyt?
Man visai nieko ji. Velias gerai, atrodo irgi nieko, o ir storis toks optimalus gaunas...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 11, 18:52)
O tu nenori tos 24 mic pabandyt?
Man visai nieko ji. Velias gerai, atrodo irgi nieko, o ir storis toks optimalus gaunas...

o kur ji yra?
man tiktų ir 24 mic, vistiek tapkių o gal ir tašių dekorams. Nereik ten man labai plonumo... svarbu kad subtilių spalvų būtų smile.gif
Papildyta:
ornamentai.lt?
Atsakyti
man toji violetinė irgi išbluko - iš maišelio kyšojusi uodega biggrin.gif nežinau, kur dabar ją dėt.
Atsakyti
Taip, ornamentai.
Mazo eriuko vilna tai lyg neblunka, tik siaip trumpo plauko labai... Bet susivelia pakankamai normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 11, 19:13)
Nemesk , o bandyk pati padažyt jau gatavas  ax.gif .

Pamokyk, kaip tai daryt 4u.gif Nes mano violetinės irgi nudegusios- maniau kalta saulė, džiovinau lauke doh.gif Taip ir stovi brokdežėj laukdama kokio Savo su tokio dydžio koja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 11, 18:46)
o aš labai dėkinga woolui, kad mano violetinės tapkės , per mėnesiukų pora būvimo kambaryje, ir net ten kur nekrinta dienos šviesa... tapo balkšvai pilkšvos. Tas pats nutiko ir su violetine rankine. Na dar tos vilnos turiu gal 200 - 300 gramų, bet teks išmest matyt.

Čia dar iš 21 mic laikų, bet kasžino ar ir dabart toks fyntas negali nutikt smile.gif

srauni_upe, itariu,kad as turejau lygiai tokia pacia woolo sluoksna. Tik man ji ne nuo stovejimo, o nuo pavelimo spalva pamete. Gal dazyta prastai buvo.
Atsakyti
baigiu suvelt lietuvišką pilką vilną, kur man jos dar rast g.gif woolas sako kad nebeturi...
Išseks mano klumpės lietuviškos Kalėdų taip ir nesulaukusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 11, 21:35)
baigiu suvelt lietuvišką pilką vilną, kur man jos dar rast  g.gif woolas sako kad nebeturi...
Išseks mano klumpės lietuviškos Kalėdų taip ir nesulaukusios biggrin.gif

pabandyk i lygumu kaima paskamint g.gif
Atsakyti