raganele, super vaizdelis
QUOTE(raganele @ 2011 10 25, 12:06)
Vat čia tai geras
Raganėle, labai gražios, super
Bet man tai vat smalsu raganėle, gal turi ne dvi, o keturias arba šešias rankas, kad tokį kiekį suvelti?
Bet man tai vat smalsu raganėle, gal turi ne dvi, o keturias arba šešias rankas, kad tokį kiekį suvelti?
Raganėlės burtai
QUOTE(raganele @ 2011 10 25, 12:06)
atrodo ispudingai
Ačiū kad patinka
rankos dvi, ale gi aš nieko neveikiu per dienas (anot mano vyro) tai laiko per akis tam gi čia ne pernakt nuvelta ir net ne per savaitę - visas turimas lietuviškas klumpes surikiavau, tik dvejos iš jų dar šlapios vienos iš savaitgalio "masterklaso pirtyje" mamos darytos.
QUOTE(Ronet @ 2011 10 25, 12:31)
Raganėle, labai gražios, super
rankos dvi, ale gi aš nieko neveikiu per dienas (anot mano vyro) tai laiko per akis tam gi čia ne pernakt nuvelta ir net ne per savaitę - visas turimas lietuviškas klumpes surikiavau, tik dvejos iš jų dar šlapios vienos iš savaitgalio "masterklaso pirtyje" mamos darytos.
Raganėle
čia taip suprsantu spaudei ctrl+C tada ctrl+V ir jų taip prisidaugino?
čia taip suprsantu spaudei ctrl+C tada ctrl+V ir jų taip prisidaugino?
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 25, 13:09)
Ačiū už
nu kompai tai mano vyro sritis
Einu maisto jam gamint, bo tuoj tapkes valgys per mano nieko neveikimus... Kugeliukas nai nai nai
QUOTE(raganele @ 2011 10 25, 14:15)
Kugeliukas nai nai nai
Raganele, gyventum tu kur arciau ar ka
Daili rikiuote.
Taigi kugelis vienas iš lengviausiu patiekalu gaminimo atžvilgiu .
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 25, 14:43)
as ir nesiginciju
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 25, 13:43)
būtent, daugiau laiko vailokam lieka