Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Labas rytas. Saulyte, gražūs thumbup.gif
Atsakyti
saulyte2 nosiukai - kažkokia mistika. net norėdama tokių nesugebėčiau padaryt.
vakar "ant ciongo" dar vienas suvėliau mošai, vėl su garbanėlėm wub.gif ir vis galvojau, apie kirpimą. nu normalus ir geras tas mano kirpimas, tik kai džiovinu apvertus, kad lateksas įsigertų ir kartu išdžiūtu, kai dar pafotografuoji netinkamu kampu, tobulai nesudeliojus visų profilių tai ir atrodo kad netobula. viskas man ten tobula biggrin.gif biggrin.gif narcizė biggrin.gif juolabiau kad ir formos skirtingos - vienai tobula, o man rodos per daug, o manieji kitokio kirpimo ir "užleisti" tai ir atrodo netobulai - neparduotuviškai smile.gif

o dėl kurpalių. aš pirkusi iš dieduko, batus dariusio. be pleištų. nu ir nieko, įkišu. kišu kai dar tapkutė būna ne maximaliai suvelta ir pabaigiu davet ir glostinėt ant kurpaliaus- susitraukia ant jo jau iki galo, ir tą patį kurpalį keliem dydžiam naudoju - jei toks - tai tip top dydis, jei didesnių reikia - laisvesnės tiesiog suveli, bet formą ant kurpaliaus suformuoji ir gerai ji ten laikosi. tai man iš esmės 1 kurpaliaus užtenka 3 porom. o mažesnį kurpalių vidun kišdama užsitiktrinu, kad iš didesnių dydžių aš jį laisvai ištrauksiu - neužvelsiu iki neištrykimo. ki be pleištų visgi sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 10, 01:59)
Su klumpėm tada bėda būna - gi ten nieko neišsikerpa.

Su virtuvine kempinėle apveliu, pradžioje su paralonu, o pabaigoj šiurkščia puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 11 10, 08:51)
Su virtuvine kempinėle apveliu, pradžioje su paralonu, o pabaigoj šiurkščia puse  smile.gif

cha - moterys thumbup.gif kiek virtuvinių rakandų panaudoja. muilui - tarka, vėlimui mėsų muštukai, kempinėlės.

aš vakar vaikams muilą daviau tarkuoti. kai kibo į darbus.....tyla, ramybė, džiaugsmas ir galėjau ramiai velti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 11 10, 08:51)
Su virtuvine kempinėle apveliu, pradžioje su paralonu, o pabaigoj šiurkščia puse  smile.gif

o liuks mintis, reiks pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
Linada dar ne viską iš virtuvinių paminėjot smile.gif dar kočėlas, virtuvinės žirklės ir gal dalinai prie virtuvinių santechninės pompos medinis užapvalintu galu kotas, uch dar kažkada naudojau šepečio kotą dėl tvirtumo kočiojant viduje lotuliukas.gif

kempinėles būtinai išbandysiu bigsmile.gif

Dar vieną dalyką darau su turimais mediniai skurpaliulais, aš juos įkišu į ploną maišelį ir tada maunu tapkę, lengviau spaskui numauti ir kurpaliukas lieka beveik sausas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 10 lapkričio 2011 - 09:34
Na, aš tai kočėlų, plaktukų ir kitų rakandų nenaudoju veliant biggrin.gif Žirklės mano ne virtuvinės, Fiskar B nupirko didis.gif , o šluota tik paskraidinėju tarp vėlimų laugh.gif
Ronet, tai tu su burbuline kočioji?
Atsakyti
Šelma, Burbilinę tik pačioj pradžioj naudoju, kol paviršius apsivelia, paskui bambukinę.
Šepečio kotą naudojau tik pirmam darbui lotuliukas.gif prisiskaičius visko smile.gif, bet nepatiko man su juo, per ilgas, tas etapas jau praėjo smile.gif

Ai išvis cirkai ten su pirmu vėlimu buvo. Pasidėjau pc virtuvėj ant stalo su kažkokia pamokėle ką kaip daryti ir kiekvieną žingsnį vis lėkiau žiūrėti iš vonios lotuliukas.gif kaip dėti, kaip versti, kaip kirpti, kaip vilną paimti lotuliukas.gif Joooo.... juokas ima pagalvojus, o dar vilna nelabai besivelianti buvo, tai ir nutrenkus kelioms dienoms buvau ir prisiekiau daugiau niekada gyvenime...... bet paskui patiko, susirgau ta liga smile.gif. Bet jau kokios man pirmos gražios buvo, nu ne tas žodis lotuliukas.gif

Žirklės virtuvinės irgi gerai kerpa, aštrios, man jos patapo veltinių kirpimui labaiu reikalingosnei virtuvėj biggrin.gif kočėlu pabaigoje prieš formuojant kaip lygintuvu palyginu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 10 lapkričio 2011 - 10:57
Su virtuvinėm kempinėlėm atsargiai reikia, ryškesnių spalvų dažo. Man kažkada ši mintis buvo kilus, bet paskui atsisakiau dėl to, kad kelis kart kraštus uždažė...
Atsakyti
ačiū mergaitės, linada žinok man kitaip nesigauna doh.gif norėjau kad butu apvaliai
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 11 09, 18:43)

Labai gražu. Nosys tikrai fantastiskos 4u.gif
Atsakyti
ateinu ir as su siokiom tokiom naujienom 4u.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti