Ronet, greit prisipažink - droži kurpalius pasislėpus nu nu nu!
oi kokia laiminga būčiau, jei mokėčiau juos drožti bet deja, tik seilę pavarvinu žiūrėdama ir paskui vėl kočioju iš akies, su vienu nosiniu kurpaliuku ir dar pasitikrinimui į vidų įdedu įdėkliuką, kur į batus dedam. Prisipirkau gari.......se tų dėkliukų kas antram dydžiui
ups vėl vietą parašiau
ups vėl vietą parašiau
fainuoliški
saulyte 2, gražuoliukai Koks įdomus nosiukas
Saulyte, labai gražūs ir šilti. Džiaugsis kojytės juos apsiavusios
QUOTE(žollia @ 2011 11 09, 20:32)
Koks įdomus nosiukas
Aga Man dar Sagdo nosiukai labai patinka, tokie tapkiški ir labai nuotaikingi, gaila sąžinė neleidžia kopijuot
Ak, gražiai tie mediniai kurpaliai atrodo.. Nors B pažiūrėjęs sako, kad neamžini, ten kur medžio šaka po kurio laiko skylė bus
Su krašteliais ir aš kankinuosi, ne tiek užglostymo kiek nukirpimo prasme. Tokios kreivos rankos kaip mano reikia paieškoti Net popieriaus nemoku tiesiai nukirpt. Ir net antakiai mano kreivoki, nieko gero vienu žodžiu
sveikos
Su krašteliais ir aš kankinuosi, ne tiek užglostymo kiek nukirpimo prasme. Tokios kreivos rankos kaip mano reikia paieškoti Net popieriaus nemoku tiesiai nukirpt. Ir net antakiai mano kreivoki, nieko gero vienu žodžiu
sveikos
labas naktis nu sluoksnos kraščiukai tai užknisantis reikalas, kai kažkada galutinai mane užkankino - atsinešiau iš garažo ekscentrinį šlifuoklį, priliopinau vailoko gabalą ir pabandžiau juo apšveist ale brudas tas sunkus, mano dekupažo bzikams tikdavo, o tapkėms nifiga - nuslydo, šonu apdraskė tapkės nosį ir visai neapvėlė nieko žodžiu toliau apvėlinėju tapkių iškirptukais. Su klumpėm tada bėda būna - gi ten nieko neišsikerpa.
QUOTE(Rittule @ 2011 11 09, 23:46)
jau jeigu net antakiai kreivi-tikrai nieko gero...
QUOTE(Rittule @ 2011 11 09, 23:46)
Net popieriaus nemoku tiesiai nukirpt. Ir net antakiai mano kreivoki, nieko gero vienu žodžiu
O tai ką antakiams padarei, kad kreivi