Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Ronet, greit prisipažink - droži kurpalius pasislėpus lotuliukas.gif nu nu nu!
Atsakyti
oi kokia laiminga būčiau, jei mokėčiau juos drožti lotuliukas.gif bet deja, tik seilę pavarvinu žiūrėdama ir paskui vėl kočioju iš akies, su vienu nosiniu kurpaliuku ir dar pasitikrinimui į vidų įdedu įdėkliuką, kur į batus dedam. Prisipirkau gari.......se tų dėkliukų kas antram dydžiui smile.gif
ups vėl vietą parašiau doh.gif
Atsakyti
ax.gif
user posted image
Atsakyti
fainuoliški biggrin.gif
Atsakyti
saulyte 2, gražuoliukai 4u.gif Koks įdomus nosiukas bigsmile.gif
Atsakyti
Saulyte, labai gražūs ir šilti. Džiaugsis kojytės juos apsiavusios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 09, 20:32)
Koks įdomus  nosiukas  bigsmile.gif

Aga drinks_cheers.gif wub.gif Man dar Sagdo nosiukai labai patinka, tokie tapkiški ir labai nuotaikingi, gaila sąžinė neleidžia kopijuot verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 11 09, 18:43)

ir spalvos ,ir nosiukai fainuciai wub.gif
Atsakyti
Ak, gražiai tie mediniai kurpaliai atrodo.. Nors B pažiūrėjęs sako, kad neamžini, ten kur medžio šaka po kurio laiko skylė bus g.gif

Su krašteliais ir aš kankinuosi, ne tiek užglostymo kiek nukirpimo prasme. Tokios kreivos rankos kaip mano reikia paieškoti bigsmile.gif Net popieriaus nemoku tiesiai nukirpt. Ir net antakiai mano kreivoki, nieko gero vienu žodžiu biggrin.gif

sveikos wink.gif
Atsakyti
labas naktis smile.gif nu sluoksnos kraščiukai tai užknisantis reikalas, kai kažkada galutinai mane užkankino - atsinešiau iš garažo ekscentrinį šlifuoklį, priliopinau vailoko gabalą ir pabandžiau juo apšveist biggrin.gif ale brudas tas sunkus, mano dekupažo bzikams tikdavo, o tapkėms nifiga - nuslydo, šonu apdraskė tapkės nosį ir visai neapvėlė nieko doh.gif žodžiu toliau apvėlinėju tapkių iškirptukais. Su klumpėm tada bėda būna - gi ten nieko neišsikerpa.
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 11 09, 23:46)
Su krašteliais ir aš kankinuosi, ne tiek užglostymo kiek nukirpimo prasme. Tokios kreivos rankos kaip mano reikia paieškoti  bigsmile.gif Net popieriaus nemoku tiesiai nukirpt. Ir net antakiai mano kreivoki, nieko gero vienu žodžiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau jeigu net antakiai kreivi-tikrai nieko gero... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 11 09, 23:46)
  Net popieriaus nemoku tiesiai nukirpt. Ir net antakiai mano kreivoki, nieko gero vienu žodžiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif O tai ką antakiams padarei, kad kreivi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 10 lapkričio 2011 - 07:41