Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

srauni upe, ebay'uj smile.gif kaina apie 20 dolerių, bet neturiu kol kas net paypal, tai va ir mąstau dar, tik pasidairinėju....
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 11 09, 14:50)
Aš ir klausiau-tai tikslus atsakymas: "Kainos nuo 70-100Lt, priklauso nuo dydzio, vaikiski nuo 60Lt.Svertu apie 2kg (cia dideli, 44-45dydzio pasverti)".

As taip pat domejausi del siu kurpaliu, sake, kad gali pagaminti nusiimanti pleista, kad butu patogiau naudoti. O siaip jei jau rinktis is plastmasiniu ir mediniu - tai rinkciausi butent medinius, nes ant ju pabandziau, man daug patogiau, tapkle neslidineja taip, kaip ant plastmasiniu ir siaip kazkaip stabiliau man su mediniais, nes jie gan sunkus, kaip pastatei - taip ir stoves smile.gif. O jei del dregmes - tai girdejau, kad juos reiktu impregnuoti karts nuo karto, kad vanduo nesupudytu medzio. Na priziurint manau juos ilgai galima naudoti. Zodziu galvoju pabandyti pas juos viena einamiausia dydi, o jei patiks - tai gal ir daugiau uzsisakysiu smile.gif
Atsakyti
matyt visos užklausėm biggrin.gif kurpalių. Man mediniai tik kad gražiau, o 'kurpado' plastikiniai irgi labai sunkūs yra visokių ir sudalintų ir vientisų, be to kaina mažesnė.
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 11 09, 16:13)

Jetau, kaip tokie būtų super bigsmile.gif

QUOTE(Siesta @ 2011 11 09, 16:30)
O jei del dregmes - tai girdejau, kad juos reiktu impregnuoti karts nuo karto, kad vanduo nesupudytu medzio. Na priziurint manau juos ilgai galima naudoti. Zodziu galvoju pabandyti pas juos viena einamiausia dydi, o jei patiks - tai gal ir daugiau uzsisakysiu smile.gif

Turiu porą medinių, tai tiesiog kai baigiu darbą numetu sausai, kad išdžiūtu ir psio irnesakyk.gif Nors, kartą drėgnai laikant pelesiukas buvo įsimetęs (turėjau namie tą džiausmą), tai laikydavau virš židinio, perdžiuvo ir jau metus tfu tfu tfu nebeišlenda smile.gif

Mano silpna vieta kraštelis, vos ne tiek pat kiek veliu brūžinu jį, bet išdžiūn ir vis vien netobulai susivėlęs doh.gif Einu dar pabrūžyt frusty.gif:
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 09, 15:35)
matyt visos užklausėm biggrin.gif kurpalių. Man mediniai tik kad gražiau, o 'kurpado' plastikiniai irgi labai sunkūs yra visokių ir sudalintų ir vientisų, be to kaina mažesnė.

O idomu woolo kurpaliai - is Kurpado ar ne? Nes bandziau wool'o, tai man gerokai lengvesni pasirode uz medinius g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2011 11 09, 15:40)
O idomu woolo kurpaliai - is Kurpado ar ne? Nes bandziau wool'o, tai man gerokai lengvesni pasirode uz medinius g.gif .

jaop iš ten ir su 100 proc antkainiu ma regis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 11 09, 15:36)
Jetau, kaip tokie būtų super  bigsmile.gif
Turiu porą medinių, tai tiesiog kai baigiu darbą numetu sausai, kad išdžiūtu ir psio irnesakyk.gif Nors, kartą drėgnai laikant pelesiukas buvo įsimetęs (turėjau namie tą džiausmą), tai laikydavau virš židinio, perdžiuvo ir jau metus tfu tfu tfu nebeišlenda  smile.gif
Mano silpna vieta kraštelis, vos ne tiek pat kiek veliu brūžinu jį, bet išdžiūn ir vis vien netobulai susivėlęs  doh.gif  Einu dar pabrūžyt frusty.gif:

Nu vat as irgi kazkaip del dregmes bijau, bet sakau, gal imregnuoti nepelys smile.gif nes jau peleso namie tai nesinori uzsiveist doh.gif

Mano taip pat silpna vieta jei veliu is sluoksnos doh.gif , kazkaip nesigauna gerai ir daug daugiau laiko reikia, nei apveliant karsinio krastelius
Atsakyti
Nuorodą ištrinu, gal negalima g.gif , bet man jokios naudos iš to ar ten kas pirks ar ne lotuliukas.gif

yra ten jų įvairių, bet šita forma labiau gal vėlimui tinkanti, daugiafunkcinė tokia ir iš karto 2 dydžiams tiktų

Jau kelintą dieną vis į juos žiūriu ax.gif Man tai noris diiiiidelių, kažkaip sunku su tais dideliais dydžiais 44-46 g.gif jie skirti į batų vidų dėl formos dėti, bet ir kočėlus ne viesai pagal paskirtį naudojam lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 09 lapkričio 2011 - 15:57
kas dėl medžio, tai juso ne tik supūdyt bet ir suskaldyt galima. Nes iš esmės medžiui nesveika tikie šlapia sausa svyravimai smile.gif
Atsakyti

! 
Primenu, kad reklaminės/komercinės paskirties žinutės yra griežtai draudžiamos !
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 09, 15:55)
Primenu, kad reklaminės/komercinės paskirties žinutės yra griežtai draudžiamos !

tai kad čia nėra jokios komercijos smile.gif
Atsakyti
Komercija tikriausiai būtų, jei kažkokios piniginės naudos gautume ax.gif po kurpalių iš kinijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 09 lapkričio 2011 - 16:03