Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

mergaitės: Besijuokianti, kadabra, Juperi, kur jūs? grįžkit, a 4u.gif
Atsakyti
Bulaukiux, kad nepabėgom mes 4u.gif . Aš vis paskaitau, bet parašyti tiesiog nebeturiu ką.
Gražųs visų tapkiukai: Linados įdomūs labai 4u.gif , Sr. upės jos stiliuj kaip visada puikūs thumbup.gif , Ronet vaikiški su gėlytėm labai dailūs 4u.gif .
Kaip Juperi kažkada rašė smile.gif , giriu visas į priekį avansu. Nežinau, man net pirmeiji atrieji šleivi kreivi tapkiukai būna gražūs dėl žmogaus įdėtų pastangų į juos (aišku jei nepuola pirmos - trečios poros bėgt parduot ax.gif doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 11 09, 08:12)
mergaitės: Besijuokianti, kadabra, Juperi, kur jūs? grįžkit, a 4u.gif

mirksiukas.gif ja tutai
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 09, 09:06)
Bulaukiux, kad nepabėgom mes 4u.gif . Aš vis paskaitau, bet parašyti tiesiog nebeturiu ką.

drinks_cheers.gif stebim, skaitom...tyliai, tyliai lotuliukas.gif
negaliu niekuom labai pasidziaugti... siuo metu ne itin daug veliu, daugiau uzsiimu parodos "eksponatu" realizacija... kita pirmadieni jau reiks nukabint...nors vakar gavau laiska is direktores, kad ateina vis pasiziuret parodos, o ir mokintis noretu, tik, kad mokymai jau baigesi... jauciuosi biski issikrovus,nugaravus- laukiu jegu antpludzio lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū , Besijuokianti smile.gif Smagu mažus tapsiukus velti, bet laiko užima su jais krapštytis vos ne daugiau kaip didelius nuvelti biggrin.gif Rezultatas-miniatiūriniai tapsiukai kaip žaislinei lėlytei wub.gif
Užvakar vėliau po ilgoko laiko dažytą lietuvišką karšinį. Nagai prisitaikė prie spalvos įgavo gražią melsvą spalvą lotuliukas.gif bet baltos vilnos nenudažė, tik veliant tokie ilgi juodi plaukai iš kažkur vis lindo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 11 09, 09:08)
Vienas kūdikiškas buvau padariusi mamytės prašymu 2,5 cm didesnes, tai paskendo leliukas jose, perdariau kitas 0,5 cm padidintas . Atrodo kas tie 2 cm, bet jie labai daug reiškia ypač kai tapukai miniatiūriniai smile.gif
Perdaryčiau kitus, leliukams laaaaabai kietų  gal nereikia  smile.gif

P. S. veltinyje mačiau kurpalių medinių pirkti, įvairių dydžių padaro.... trūksta man juose dydžių pasikaitaliojimo, kai galima bent per kelis laviruoti  g.gif
Va šiti: http://www.veltinis....aliai-92411.htm

aš manau kad galima pasidaryti kad tiktu ne vienai išmierai, reikės vyro paklausti, įdomu kokia kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 09 lapkričio 2011 - 14:26
aš irgi taip galvoju, kad tikrai nebūtų sudėtinga padaryti, bet, kad pati tai nepadarysiu ax.gif , o jei būtų iš karto pirkt padaryti, tai tikrai keletą gundyčiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 11 09, 14:25)
aš manau kad galima pasidaryti kad tiktu ne vienai išmierai, reikės vyro paklausti, įdomu kokia kaina?

Aš klausiau, parašė, kad suaugusių nuo 70Lt.
Atsakyti
Aš ir klausiau-tai tikslus atsakymas: "Kainos nuo 70-100Lt, priklauso nuo dydzio, vaikiski nuo 60Lt.Svertu apie 2kg (cia dideli, 44-45dydzio pasverti)".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 09 lapkričio 2011 - 14:53
QUOTE(Ronet @ 2011 11 09, 15:50)
Aš ir klausiau-tai tikslus atsakymas: "Kainos nuo 70-100Lt, priklauso nuo dydzio, vaikiski nuo 60Lt.Svertu apie 2kg (cia dideli, 44-45dydzio pasverti)".

Gal ir cia reikia uzklaust kokia kaina butu jeigu urmu imtumem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juste-G: 09 lapkričio 2011 - 14:53
QUOTE(Ronet @ 2011 11 09, 14:50)

aš ir teiravaus smile.gif

tai bais populiarūs bus pasijutę smile.gif
urmu nenorėčiau, ne snorėčiau kad forma skirtūsi smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 09 lapkričio 2011 - 15:09
Aš ir taip pagalvojau, kad pasijus monopolistais smile.gif Kurpade gaunasi beveik geriau, bent šiuo metu, mediniai vientisi, o Kurpade lygtais iš dalių?
o smagu būtų va kažkas tokio, kad būtų, su besikaitaliojančiais dydžiais, ir padėt vietos daug neužimtų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 11 09, 15:13)
Aš ir taip pagalvojau, kad pasijus monopolistais smile.gif Kurpade gaunasi beveik geriau, bent šiuo metu, mediniai vientisi, o Kurpade lygtais iš dalių?
o smagu būtų va kažkas tokio, kad būtų, su besikaitaliojančiais dydžiais, ir padėt vietos daug neužimtų
user posted image

ogo, kur tokius radai?
Atsakyti