Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(linada @ 2011 11 08, 18:48)
...
man aplamai tas iškirpimas ramybės neduoda todėl aš prie jo liečiuosi minimaliai. ir kuo mažiau norisi vilnos iškirpinėti ir išmetinėti - ir va tai man ir yra idealu - kuo daugiau vilnos kad liktu, kuo daugiau kojytę šildytų, o ne kad kuo dailiau foto atrodytu smile.gif

puikiai sugalvojai, gražūs dekoriukai smile.gif o va dėl to kuo mažiau vilnos išmest - man dėl šios priežasties nerealiai patinka šablonai su ausytėm - ten visai nieko išmest nereik thumbup.gif mat tas įprastų kirpimas ir vienodinimas nesigauna man.
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2011 11 08, 18:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tavo vyras tieisog gal fantaziją pajungė, nieko jom netrūksta, tikrai  4u.gif

jom tai netrūksta, jam kažko trūksta, matyt lotuliukas.gif
Atsakyti

nebandžiau "ausyčių" bet būtinai kada nors - labai maga smile.gif ir atrodo labai super. ypač vaikam turėtų tikti.

jam gal netrūksta o per daug kažko......arba tikrai...trūksta, jei jau tapkės nepadoriai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 08 lapkričio 2011 - 18:57
QUOTE(raganele @ 2011 11 08, 19:49)
va va kritikos - pažiūrėjo mb per petį, ką čia skaitau ir ant Rittulės tapkių sako - nugi jetus,kaip nepadoriai atrodo lotuliukas.gif nežinau ko jam trūksta g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif maniškiui irgi jos nepadorios, o aš ir taip žiūriu, ir taip, vistiek nelabai primena.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 08 lapkričio 2011 - 19:03
na kas jum neišeina iškirpt?
Tai iškerpi apveli, nu jei netinka kas nelygu, palugini ir apveli kraštus smile.gif Paprasta smile.gif
Sakau vilna kai molis. Lipdai ką nori.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 08, 19:07)
na kas jum neišeina iškirpt?

išeina, bet iš baisumo nepekirpti, aš nekerpu. be to, žiūrint į daugelio velėjų tapkutes man rodos kad turėtų būti nepatogūs vieni ar kiti iškirpimai. man manasis tinka, todėl kitaip nė nebandau wink.gif
aš nebaisiai turiu kirpomo "jausmą" ir esu bailė rizikuoti ir bandyti. todėl man gerai, kaip dariau iki šiol
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 08, 19:10)
išeina, bet iš baisumo nepekirpti, aš nekerpu. be to, žiūrint į daugelio velėjų tapkutes man rodos kad turėtų būti nepatogūs vieni ar kiti iškirpimai. man manasis tinka, todėl kitaip nė nebandau wink.gif
aš nebaisiai turiu kirpomo "jausmą" ir esu bailė rizikuoti ir bandyti. todėl man gerai, kaip dariau iki šiol

nu aš kažkaip jaučiu simetriją... bet čia gal įgimta. Nu kažkaip netyčia pavyksta.. tfu tfu kaip neprisišnekėt smile.gif
Atsakyti
Srauni-upė labai gražios kurpaitės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 08, 17:34)
a, tiesa  smile.gif  aš neištvėrus jau buvau į Kauną nučiuožus.
Rittule, o kodėl tamstos kūrybos čia nesimato? g.gif pagirtumėm,pakritikuotumėm   biggrin.gif
Vakar va nesulaukus aulinukų palandžiojau po pasisakiusių apie padukus šlepetinius fotoalbumus, tai kelioms visai sveika būtų pas Ingą pasimokyt lotuliukas.gif no offence 4u.gif

čia apie mane g.gif taigi ir sakau, būt gerai į kursus mirksiukas.gif
linada, Rittule, fainos tapcės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 08 lapkričio 2011 - 22:11
QUOTE(bulaukiux @ 2011 11 08, 22:09)
čia apie mane g.gif taigi ir sakau, būt gerai į kursus mirksiukas.gif
linada, Rittule, fainos tapcės thumbup.gif

ne ne tikrai 4u.gif
Ot nepatyliu kai reikia biggrin.gif užtat boružėlinės tapkės draugės mergytei gavosi 3 cm perdidelės doh.gif ar dar bandyt kamuot ar naujas daryt daba dilema,kai darbas leliukinis, tai 3 cm yra ohoho
Atsakyti
Aš tai mūčičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 09, 00:40)
ne ne tikrai 4u.gif
Ot nepatyliu kai reikia biggrin.gif užtat boružėlinės tapkės draugės mergytei gavosi 3 cm perdidelės doh.gif ar dar bandyt kamuot ar naujas daryt daba dilema,kai darbas leliukinis, tai 3 cm yra ohoho

biggrin.gif

jeigu jau kietos gavosi, kažin ar bepavyks g.gif bandyk, gal rezultate net batai gausis laukan eit mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienas kūdikiškas buvau padariusi mamytės prašymu 2,5 cm didesnes, tai paskendo leliukas jose, perdariau kitas 0,5 cm padidintas . Atrodo kas tie 2 cm, bet jie labai daug reiškia ypač kai tapukai miniatiūriniai smile.gif
Perdaryčiau kitus, leliukams laaaaabai kietų gal nereikia smile.gif

P. S. veltinyje mačiau kurpalių medinių pirkti, įvairių dydžių padaro.... trūksta man juose dydžių pasikaitaliojimo, kai galima bent per kelis laviruoti g.gif
Va šiti: http://www.veltinis....aliai-92411.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 09 lapkričio 2011 - 08:13