Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 08, 09:23)
kurpaitės

niu elegant tokios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 11 08, 09:34)
O padus iš woolo pirkai? Susigalvojau pirkt, ale išsirinkt sunku g.gif  Kurie patogesni, lengvesni galbūt.  O dydį užsakei tokį pat, kokį nešioji, ar truputį didesnį?  4u.gif

padus pirkausi kaip ir nešioju, bet jie batams per dideli buvo. gal kad nestori tie veltiniai mano, bent jau tikrai ne 1,5 cm sienelė. tai pirkausi dar vienus, tik dydžiu mažesnius.padai man natūroj gražesni, nei fotkėse ir juodos spalvos, o ne pilki. vieni tik klijuojami, o kiti turi tokią juostelę apsiuvimui skirtą.
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 11 08, 10:02)
padai man natūroj gražesni, nei fotkėse ir juodos spalvos, o ne pilki. vieni tik klijuojami, o kiti turi tokią juostelę apsiuvimui skirtą.

Man reikia šviesių padų g.gif Kitu atveju tai tik tik pilkus ar juodus galėsiu velt g.gif Ir prisiuvamų reiktų. Man pvz. baisiai atrodo rožiniai veltiniai su juodu paduO tai kurios formos buvo prisiuvami?(kodą gal galima)? wink.gif Bet čia mano toks skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 08, 09:23)
kurpaitės

Vaje vaje kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 08, 11:33)
Man reikia šviesių padų g.gif Kitu atveju tai tik tik pilkus ar juodus galėsiu velt g.gif  Ir prisiuvamų reiktų. Man  pvz. baisiai atrodo rožiniai veltiniai su juodu paduO tai kurios formos buvo prisiuvami?(kodą gal galima)? wink.gif Bet čia mano toks skonis  smile.gif

vat šviesūs būt gerai, aš vėliau juodus, nes žinojau, kad padai tamsūs. va šitie gali būti siuvami "Padai veltiniams "Kristina" "
Atsakyti
Ziit, galingi tapciai biggrin.gif pradžiai gal reikėtų naudoti lengvesnę vilną ar nemaišyti rūšių, nes vistiek pirma reik "pažinti" kaip kuri elgiasi, kiek traukiasi, kaip veliasi. Tada vyriškus dydžius kloti drąsiau smile.gif šablonas jei su ausytėm, turėtų būti siauresnis, nei įprastas,nes jis plotį gauna ir iš tų ausų, o įprastą iškerpi ir kelties vieta "iš savęs" turi platumą įgaut.

Srauni upe, labai dailios tapciukės wub.gif
Atsakyti
AVALYNĖS
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 08, 12:52)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 08, 13:52)

thumbup.gif
Atsakyti
nu kuo čiadaba džiaugiatės lotuliukas.gif man refleksas gramatines klaidas taisyt.
Padžiūgaukit,kad į Vilnių irgi geri dalykai ateina biggrin.gif nes pas Ingą į kursus bais norėjau žiemos pabaigoj, tai tik Kaune buvo, o daba va prašom - galima elegantiškų bačiukų ir vietoj pasimokyt, va čia tai thumbup.gif
Atsakyti
buvo ir Vilniuje, berods kovą g.gif buvau smile.gif
Atsakyti
būtų smagu į kursus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 11 08, 15:41)
buvo ir Vilniuje, berods kovą  g.gif  buvau  smile.gif

a, tiesa smile.gif aš neištvėrus jau buvau į Kauną nučiuožus.
Rittule, o kodėl tamstos kūrybos čia nesimato? g.gif pagirtumėm,pakritikuotumėm biggrin.gif
Vakar va nesulaukus aulinukų palandžiojau po pasisakiusių apie padukus šlepetinius fotoalbumus, tai kelioms visai sveika būtų pas Ingą pasimokyt lotuliukas.gif no offence 4u.gif
Atsakyti