Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Ronet @ 2011 10 24, 18:38)
srauni upe, iš wool'o smile.gif
vilnelė pačiupinėjus labai minkšta, jaučiasi trupuyį riebaliukas, bet jis riebesnis ant baltos vilnos.  Ruda graži spalva  wub.gif Šiukšliukų yra bet jie paskui beveliant bevaik pradingsta. Melanžas- tamsiai rudos ir tamsiai pilkos mišinys, turėtų labai gražiai žiūrėtis suvėlus  bigsmile.gif  Nju kažkada bus ir vaizdinė medžiaga  biggrin.gif
Ačiū, raganėle smile.gif

nu tai va kad ji purvina...ir su šiukšlėm. Nežinau. Pas mane tai niekur tos šiukšlės nedingsta... schmoll.gif Jei reik sterilesnio darbo tai niekaip.

Šiaip alta švelni, gerai traukias. Bet lieka pasipūtus vis tiek.

Reikkažkaip pasidaryt vietą kur forkint tas tapkes, namie tamsu jau kaip užpakaly, tokiu metų laiku. Koks kiemas, jau esu rodžius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O ir šiaip nuo grindų, stalų dukra greit pavogia smile.gif
Atsakyti
tokius kurpalius rusaites naudoja, buvau uztikus juokinga kaina 400 rub (man rod apie 35-40 lt). MB sake pamegintu man perdaryt is zaliu tu kurpaliu.
Atsakyti
O balta kuri, šita gal?
Kaip reikalai su akuotais joje? Pilkąsias drėgnom rankom baigdama formuot saujas išpešu ir mažai belieka biggrin.gif Dabar sau susiklojus darausi klumpes - bus testavimui, ar baisiai duria ir akuotus mėto. O šiukšliukų tai kaip kurioj,rudos paskutinėj partijoj gal mažiausiai buvo, o tamsiai pilka tai baisoka-kažkokiais gumuliukais sukaršta purvina purvina doh.gif Subtilybėms lietuviškos net nebandau naudot,ale kad tapkėms tiektos subtilybės tereik biggrin.gif
Atsakyti
aš karšinyje net garbanų radau biggrin.gif
Atsakyti
Raganėle, baltą būtent tą ir pirkau smile.gif oi kokia ji riebaluota, bet švelni. Šviesioj pilkoj šiukšiukų labai mažai ir švelnutė, žinoma pasimatys, kai pradėsiu velti:) Tamsios pilkos šiandien neturėje, bet prieš pora savaičių, kai pirkau, tai irgi visai švariai atrodė. Ruda pati šiukšlingiausia smile.gif Bet šiandien, kai kalbėjau, tai sakė, kad likutį paėmiau ir nelabai nusimato, kad tokios turės...
Tamsiai pilkos ir rudos melanžas, pakankamai švariai atrodo, švelni. Ji nėra taip vientisai sumaišyta, kaip BG maišytas karšinys, bet tokiais tamsesniais šviesesniais pluošteliais smile.gif Ryt gal pabandysiu nupaveiksluoti, šiandien jau tyyyyyngiu blush2.gif , bet foto žinoma bus ne dienos šviesoj, jos namuose jau nebematau smile.gif Pati melanžinė vilna pagal vaizdą ir pačiupinėjus tų pačių avelių kaip ir nemaišyta, tik, kad padarytas melanžas.
Dėl riebaliuko, tai man nelabai jis kenkia, išsiplauna smile.gif

Nju dar BG vilnelės sulauksim ir iki pavasario jau nė gramo nepirksiu lotuliukas.gif

Vėlėjėlės, o Jūs nuo kandžių ką nors dedate į vilną? g.gif Bent ta lietuviška, tai gal perdaugji natūrali, kad vabaliukai nesusviliotų g.gif
Atsakyti
Ronet, dailūs tapukai ok.gif
Atsakyti
Ronet,lauksim rezultatų lietuviškų smile.gif nuo kandžių kolkas nieko,levandos palei terasą tebežydi - galvoju, gal šienausiu aš jas ir šluotas rišiu - tarp vilnos kaišysiu biggrin.gif
Baigau savo klumpiukus - jetusėliau koks fainumas mažo dydžio klumpės lotuliukas.gif noriu dar. Kažkodėl iki šiol klumpes bandžiau tik vyriškų dydžių ir leliukiškų g.gif
Atsakyti
Rosebud1, ačiū smile.gif

Raganėle, kai išbandysiu, būtinai parašysiu kas kaip smile.gif Melanžą man pasiūlė tik, kai kalbėjomės dėl užsakymo, pačiame puslapyje jo nėra....
Mielu noru prikaišiočiau levandų smile.gif Nju reiks parduotuvėje kažko pasižiūrėti, nesinorėtų kad mano vilna virstų desertu g.gif Toj bulgariškoj, tai kažkokios tabletės ar tai miltukai buvo įdėti...

Laukiam klumpyčių vaizdų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 25 spalio 2011 - 05:31
Sveikutes,gal kam reiktu kurpaliu? Maziausias 23cm. Didziausias27cm. Jie yra is batsiuvio,padeveti rolleyes.gif Turiu apie 30 tokiu. Esu is KAUNO.
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2011 10 25, 11:38)
Sveikutes,gal kam reiktu kurpaliu?  Maziausias 23cm. Didziausias27cm. Jie yra is batsiuvio,padeveti rolleyes.gif Turiu apie 30 tokiu. Esu is KAUNO.

Sveika,as noriu smile.gif gal galetum parasyt i asmenine zinute savo tel. nr.
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2011 10 25, 10:38)
Sveikutes,gal kam reiktu kurpaliu?  Maziausias 23cm. Didziausias27cm. Jie yra is batsiuvio,padeveti rolleyes.gif Turiu apie 30 tokiu. Esu is KAUNO.

manau beveik visos nori biggrin.gif

Klumpakojis terasoje:
user posted image
Atsakyti
Atrodo super 4u.gif
Atsakyti