Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Šelma @ 2011 11 07, 10:28)
Iš šypsenos sprendžiu, kad nėra labai jau blogai ta bedarbystė  smile.gif

negi verksi čia atsisėdus biggrin.gif taigi velt moku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 11 07, 09:56)
Sveikutes as cia ne i tema,bet kogero raganele galetu man padeti. kiek cm. pedute galetu buti 2m. princeses  g.gif . noreciau dovanele nuvelti.

daryk 14-15 cm, mano Ledinukui bus du po poros savaitėlių. Ale aš nebūsiu bedarbė, aš atostogausiu toliau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 11 05, 19:04)
Vyrui, meilužiui, kaimynui  cool.gif

Woolas ir toliau durniuoja- didmeninį užsakymą, mažmeninėm kainom skaičiuoja bash.gif:

ir man woolas tokia sunybia iskrete ir padus po 25lt paskaiciavo nors www.wool.lt kitos kainos schmoll.gif
Atsakyti
nu visos apie padus, batus,o kur foto? photo.gif aš irgi batų noriu, ale kol rankos prieis, tai žiema baigsis
Atsakyti
šiandien tik padus gavau. dar priklijuot, prisiūt reik.
Atsakyti
paivairinsiu truputi tema, o tai vis grazios ir dar grazesnes cia tos jusu tapkes lotuliukas.gif
user posted image
zodziu 43 dydis cry.gif cry.gif cry.gif viduje skuokisna (neaiskios kokybes labiau i karsinio siaura juosta panasi), isore - karsinys. Ir vel per plonas sluoksnis, nors atrodo taip storai buvo bash.gif: Ar tikrai toks didelis susitraukimas turi buti? as cia puse dienos ta viena tapke kociavau cry.gif karsta.gif ir tokia pasisiaususi isejo doh.gif jas gal apskusti reikia g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ziit, susitraukti turi apie 30 proc. Darėte šlepetes su ausytėmis, šito modeliuko dar nesu bandžiusi. Kai stori plaukeliai išlenda į viršų, aš panaudoju tą aparačiuką, su kuriuo megztinius nuburbuliuojame smile.gif
Čia viršutinė spalva panaši į melanžinį lietuvišką karšinį, čia jis? Tapkutes geriau kočioti iškart abi, tada tas pats dydis ir vargo perpus mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
kurpaitės

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 11 08, 07:15)

Jei savo naudojimui, tai ok. Bet šiaip vienos kitų taopkių nekopijuojam... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 11 07, 21:44)
šiandien tik padus gavau. dar priklijuot, prisiūt reik.

O padus iš woolo pirkai? Susigalvojau pirkt, ale išsirinkt sunku g.gif Kurie patogesni, lengvesni galbūt. O dydį užsakei tokį pat, kokį nešioji, ar truputį didesnį? 4u.gif

ziit, tikriausiai karšinį vėlei, nes sluoksna vistiek būtų truputį labiau sutraukusio g.gif

srauni_upe, dailios kurpaitės 4u.gif
Atsakyti
srauni upe, labai gražios tapkutės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 08, 09:23)
kurpaitės

Kokios trapios wub.gif MB pamatė, sako, naktinės, į lovą su tokiom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 11 08, 09:44)
Kokios trapios  wub.gif  MB pamatė, sako, naktinės, į lovą su tokiom  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti