Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 11 06, 00:05)
bet ten jau procesas nekontroliuojamas ir galima daryt tik iš nevilties, nes gali išsitraukti guzuotą nežinia ką. Jei tikra kietai suvelta - gausis neguzuotas, bet tikėtina,kad mažesnis reikalas. Su drabužiais nebandžiau biggrin.gif

Būtent, kai sveri ar mesti brokan, ar dar įmanoma sutraukt jas, belieka skalbenkė. Bet aš metu su rūbais, prabanga skalbyklę kaist dėl vienų tapkių- aš ūkiška motera biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, paskaičiau, taip pasidžiaugiau visomis jumis thumbup.gif wub.gif
Gera vitaminų dozė gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 06, 00:05)
bent aš tai mainau neįveikiamų tapkių mušimą plaktuku į centrifūgavimą biggrin.gif Būna taip- jei jau iki stipraus kietumo suveli, forma labai tvirtai laikosi, bet vistiek tapkės perdidelės - dedu skalavimo ir gręžimo ant labai daug apsukų režimui,  jei nepadeda - esu ir skalbus (~30 laipsnių su vilnos skalbikliu), bet ten jau procesas nekontroliuojamas ir galima daryt tik iš nevilties, nes gali išsitraukti guzuotą nežinia ką. Jei tikra kietai suvelta - gausis neguzuotas, bet tikėtina,kad mažesnis reikalas. Su drabužiais nebandžiau biggrin.gif

QUOTE(Šelma @ 2011 11 06, 01:20)
Būtent, kai sveri ar mesti brokan, ar dar įmanoma sutraukt jas, belieka skalbenkė. Bet aš metu su rūbais, prabanga skalbyklę kaist dėl vienų tapkių- aš ūkiška motera  biggrin.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 11 05, 22:30)
įkišau kai dar gerokai platu buvo biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip suprantu, tai darysi su užtrauktuku? Aš kai vėliau, tai man kirpt nereikėjo-per keltį laisvesnius dariau, išsimoviau ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

raganele ar kitos, kas pirkot pas 'kurpadą', per kiek laiko sutarėt dėl kurpalių? g.gif kažkaip jaučiuosi ignoruojama smile.gif parašiau mail'ą antradienį, sekančią dieną atsiuntė pavyzdžius ir paprašė mano tel.Nr., išsirinkau, atrašiau, tylu ramu, 5dienį kiek skambinau - nekelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 11 06, 16:15)
Sveikos  4u.gif

raganele ar kitos, kas pirkot pas 'kurpadą', per kiek laiko sutarėt dėl kurpalių?  g.gif kažkaip jaučiuosi ignoruojama smile.gif parašiau mail'ą antradienį, sekančią dieną atsiuntė pavyzdžius ir paprašė mano tel.Nr., išsirinkau, atrašiau, tylu ramu, 5dienį kiek skambinau - nekelia  doh.gif

kaip kada,paskutinį kartą neskambinus parašiau mail'ą su norais ir 3 dienas neprisiruošiau paskambint, ketvirtą paskambino patys ir pasakė,kad galiu jau atsiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 06, 16:36)
Kaip suprantu, tai darysi su užtrauktuku? Aš  kai vėliau, tai man kirpt nereikėjo-per keltį laisvesnius dariau, išsimoviau ir tiek 4u.gif

aga, noriu labiau prie blauzdu apgludusiu.
Atsakyti
Sveikutes as cia ne i tema,bet kogero raganele galetu man padeti. kiek cm. pedute galetu buti 2m. princeses g.gif . noreciau dovanele nuvelti.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 11 07, 09:56)
Sveikutes as cia ne i tema,bet kogero raganele galetu man padeti. kiek cm. pedute galetu buti 2m. princeses  g.gif . noreciau dovanele nuvelti.

koks 23 batų dydis. Mano be vieno mėnesio 2 metų dukra nešioja 23.
Miega tai matuot nežadinsiu
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 07, 11:07)
koks 23 batų dydis. Mano be vieno mėnesio 2 metų dukra nešioja 23.
Miega tai matuot nežadinsiu

srauni upe, tai už mėnesio darbas gresia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 11 07, 10:17)
srauni upe, tai už mėnesio darbas gresia blink.gif

nu kad ne smile.gif gręsia bedarbystė smile.gif
Atsakyti
Iš šypsenos sprendžiu, kad nėra labai jau blogai ta bedarbystė smile.gif
Atsakyti