Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 11 05, 18:47)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Hm ok, ne į brokus,o į "dovanos ir kyšiai" krepšį  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif geras pavadinimas lotuliukas.gif

nusivėliau sau batus, ne pernelyg storus, demisezoninius smile.gif klojau vilnos apie 450g. ir aulus dariau plonesnius, pagailėjau vilnos, nes bijojau pirmam kartui sugadint ax.gif laukiu kol padai atvažiuos. su jais cirkas gavosi-užmigdžiau mažių pietų miego ir vonion. batus dariau sau, tai užsimoviau abu ant kojų ir niūniuodama atsisėdusi duše ir trinu, galvoju nusivelsiu po to prakirpsiu ir ištrauksiu koją. kaip visad suveikė Merfio dėsnis-kažkas pradėjo belst į duris, pirma mintis-ignoruosiu, antra-negaliu, prižadins mažių. o batų nusiaut negaliu, neprakirpti, taip ir atidariau duris muiluotais veilokais, nežinau ką kaimynė pagalvojo..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, prisijuokiau lotuliukas.gif
Gal kaimynė nepamatė šlapių veilokų ant kojų?
Atsakyti
o dar storai aš jas kloju. Kankinau net iki skalbimo - gavosi kaip Eglės žalčių karalienės geležinės kurpės

Va va, tokie ir džiūna lotuliukas.gif

QUOTE(bulaukiux @ 2011 11 05, 19:21)
o batų nusiaut negaliu, neprakirpti, taip ir atidariau duris muiluotais veilokais, nežinau ką kaimynė pagalvojo.....

Oi lotuliukas.gif
Prie tų pačių vilniškų linksmybių- pamenu, kaip atsargiai šakute pamaišydama gerą pusvalandį viriau pirštines kadaise, tikėdamasi, kad susitrauks lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi ir prisijuokiau skaitydama lotuliukas.gif Ačiū už pagamintus vitaminus lotuliukas.gif
Selma su wool tai aš neiškenčiau parašius elektroninį po poros valandų telefonu skambinau viską išsiklausinėt tada susitikslianau ir rašiau dar kartą ko ir kiek noriu ir kiek reiks mokėti smile.gif Dabar tyliai tyliai pasufleruosiu unsure.gif paprašiau, kad atvežtų į namus, nes kažkada sakiausi ir atvežė ir žinau, kad netoli nuo manęs gyvena, tai su pilnu pristatymu susitariau thumbup.gif

Raganėle, jei esi naujokė, tai man jau išvis po lapais slėptis ir tylėt, bet va vis neiškenčiu blush2.gif

Šelma ar daug susitrauk beverdant? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 11 05, 20:27)

Selma su wool tai aš neiškenčiau parašius elektroninį po poros valandų telefonu skambinau viską išsiklausinėt tada susitikslianau ir rašiau dar kartą ko ir kiek noriu ir kiek reiks mokėti

Šelma ar daug susitrauk beverdant?  biggrin.gif

Tai skambinau, atsiliepė dziedas nežinantis kainų (kam tada jo tel. numerį nurodyt reik g.gif ), kai parašiau laišką paaiškėjo, kad sluoksnos 21 neturi, dieną-dvi kovojau su savim dėl "pirksiu sluoksną brangiau" ar "gryšiu prie karšinio", nugalėjo karšinys biggrin.gif Tada įsitikinau, kad nebeturi karšinio su adatom ir užsakiau- tos spalvos nėr, anos nėr, o žinant kiek jo spalvos turi bendro su realybe pati nebežinojau ko noriu doh.gif Finale, ką tik mažam eriuke užsisakiau lotuliukas.gif

Juokitės juokitės biggrin.gif Taigi žinojau, kad nuo karščio traukėsi, tai viriau viriau, atsargiai maišiau maišiau ir galu gale sukarpiau jas dekorui lotuliukas.gif

Atsakyti
Vau, pataikei su dziedu šnekėt, nu ir sekasi biggrin.gif aš visad tik moterišką balsą išgirstu ir ji viską žino smile.gif

Spalva karšinio tai taip, čia jau sunku ką ir pakomentuot.... doh.gif Kaip katę maiše nepžiūrėjus pirkt biggrin.gif Paskutiniu laiku aš iš ten tik natūralią vilnelę pirkau smile.gif

Veltinyje tikro broko nebūna, viską visur panaudojam, va tas man tai patinka wub.gif

Tas kyšių dovanų krepšiukas, tai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 11 05, 18:21)
batus dariau sau, tai užsimoviau abu ant kojų ir niūniuodama atsisėdusi duše ir trinu, galvoju nusivelsiu po to prakirpsiu ir ištrauksiu koją.

Pasijuokiau, o paskui galvoju : tai kaip tu įkišai tas kojas neprakirpus? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Ka tik baigiau dorot neprašaunama rankine.Pirma kart taip papuoliau, kad baigiau tokios spalvos sluoksna ir teko naudot panašu karšini , o sluoksna tik pridengt . Iki reikiamo dydžio kol sumūčijau , galvojau galus atiduosiu.Ale ir gyva ir rankinė džiūsta ( man su šia rankine kiaulė koja bais kiša, pradžioj su vilna nesamonės, dar radiatoriai lyg tyčia vėsūs doh.gif ) Oi mergica nešios rankine dar ir anūkams paliks jaučiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Bet patiko visai dirbti su karšiniu, pradžia sunkesnė, bet paskui visai idomu.Aišku nežinau ko tikėtis išdžiuvus ax.gif .
Bet gerokai prisijuokiau iš jūsu bajeriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 05 lapkričio 2011 - 21:08
QUOTE(Šelma @ 2011 11 05, 18:24)
Noriu BG, kas su manim  bigsmile.gif

Aš su malonumu prisijungčiau į BG traukinį... ax.gif

Kankinau net iki skalbimo ...

Daug kartu teko skaityt apie tapkyčių skalbimą, man dar neteko jų ten kišt, nes kyla klausimas ar dedat kokia skalbimo priemone skalbiant ir ant kokio rezimo, ant kokios temperaturos jas ten skalbiat, ir ar vienas ar su drabuziais blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 05, 21:09)
Pasijuokiau, o paskui galvoju : tai kaip tu įkišai tas kojas  neprakirpus? g.gif  g.gif  g.gif

įkišau kai dar gerokai platu buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2011 11 05, 20:12)

Prie tų pačių vilniškų linksmybių- pamenu, kaip atsargiai šakute pamaišydama gerą pusvalandį viriau pirštines kadaise, tikėdamasi, kad susitrauks  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 11 05, 22:06)
Aš su malonumu prisijungčiau į BG traukinį...  ax.gif
Daug kartu teko skaityt apie tapkyčių skalbimą, man dar neteko jų ten kišt, nes kyla klausimas ar dedat kokia skalbimo priemone skalbiant ir ant kokio rezimo, ant kokios temperaturos jas ten skalbiat, ir ar vienas ar su drabuziais  blush2.gif ?

bent aš tai mainau neįveikiamų tapkių mušimą plaktuku į centrifūgavimą biggrin.gif Būna taip- jei jau iki stipraus kietumo suveli, forma labai tvirtai laikosi, bet vistiek tapkės perdidelės - dedu skalavimo ir gręžimo ant labai daug apsukų režimui, jei nepadeda - esu ir skalbus (~30 laipsnių su vilnos skalbikliu), bet ten jau procesas nekontroliuojamas ir galima daryt tik iš nevilties, nes gali išsitraukti guzuotą nežinia ką. Jei tikra kietai suvelta - gausis neguzuotas, bet tikėtina,kad mažesnis reikalas. Su drabužiais nebandžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 05, 15:54)
thumbup.gif bet būk bent kartais ir minkštutis keksiukas    mirksiukas.gif

tada jau bus ne keksiukas, o muflinas lotuliukas.gif
Atsakyti