Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 11 05, 11:10)
kol sumušau kad stovėtų kartu - 5 ryto atėjo. Ainu kavos.

Ir aš tik po kavos atsimerkiau- perėjau nuo sluoksnos ant karšinio (vis dar negaliu susitaikyti su lietuviškom sluoksnos kainom doh.gif Jei ką tai BG labai noriu rolleyes.gif ), tai mamamija, niekaip dydžių nepataikau (dėjau 37 sluoksnos šabloną tikėdamasi 39 karšinio ir vualia turiu 43 dydžio vyriškas tapkes lotuliukas.gif ) Tai supykusi ir nusivylusi ėjau gulc ankstėliau- 11 valandą ir netyčią knygą pasiemiau...Iki 5 ryto ir pabaigiau ją laugh.gif

Atsakyti
Šelma, ačiū, taip skaniai pasijuokiau lotuliukas.gif Galvojau, kad man vienai su tais dydžiais pakeitus vilną taip gaunasi biggrin.gif Nors žinau, kad karšinys ženkliai mažiau traukiasi, bet dabar po sluoksnos, kai reikia iš karšinio nuvelt truputį velimą stumiu tolyn, reik be kokio numatyto dydžio vėl išsibandyti. Beveik garantuoju, kad iškart nepataikysiu smile.gif

Vėlėjėlės ačiū, kad pamažiukais priėmėt su mano pabandymais ir dabartiniais vėlinukais į temą 4u.gif Pirmieji buvo mano akimis gražūs ir mieli, bet dabar pažiūrėjus nju juokas ima iš to didžiavimosi, kad padariau lotuliukas.gif Bet nieks nesakė, kad och kaip baisu blink.gif

Bet ir tai, kol pradėjau čia dėti pabandymus be galo daug skaičiau ir čia ir auksarankėje ir veltinyje ir youtube ir tik tylom stebėjau ax.gif Viską paskatino pirmasis BG vilnelės iuntimas, kai kažkaip netyčia įšokau į nuvažiuojantį traukinį ir vėlėjėlės priėmėt į bendrą užsakymą. Ačiū visoms drinks_cheers.gif Ir už kritiką taip pat ačiū, nes pastabos ir kritika verčia tobulėti, o pasaulį suktis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 05, 10:42)
O poto ateina laikas kai nauajs kraujas pradeda dėti savo pradedančių darbelius. Bet tai juk normalu,kad kaip ir visur, taip ir čia vyksta rotacija  ax.gif

apie rotacija minti supratau lotuliukas.gif ...
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif Aciu jums uz atsakymus, jus jau labai nesinervinkit su tais musu pirmokiu klaisimais, nu bet mokytis norisi is profu, jus daugiau velet, daugiau klaidu daret, daugiau patirties turit ax.gif
Isgasdino mane Selmos patyrimas- nuo 37 i 43 dydi doh.gif reiks vaika salia pasodinti, kad nenutolti nuo dydzio. g.gif o tai kur tokias valtis paskui deti? laukti kol koja priauks g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada vienas valtis turėjau biggrin.gif Galus nukirpau ir pasidariau įsispiriamas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 05, 14:32)
apie rotacija minti supratau lotuliukas.gif ...

ta prasme? biggrin.gif matyt aš nesupratau, ką tu supratai
Atsakyti
nu zinot as sian "piktas keksas

thumbup.gif bet būk bent kartais ir minkštutis keksiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 05 lapkričio 2011 - 15:55
QUOTE(ziit @ 2011 11 05, 16:12)
o tai kur tokias valtis paskui deti?

Vyrui, meilužiui, kaimynui cool.gif

Woolas ir toliau durniuoja- didmeninį užsakymą, mažmeninėm kainom skaičiuoja bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 11 05, 11:04)
Vyrui, meilužiui, kaimynui  cool.gif

kad MB ignoruoja mano emocionalius ranku darbo kurinius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šelma ir man taip buvo, kad paskaičiavo visai ne tą kainą. Net mažmeninė kaina buvo mažesnė, bet kai pasakiau, susitikrino ir atsiprašė. Dabar je daug perku, tai iškart klausiu norimos vilnelės ir jei turi, tai kokia kaina, kad paskui nereiktų parduotuvėje pasiimant aiškintis kas ir po kiek. Šiaip tai jei kiek susidūriau nepiktybiški, galima tartis smile.gif

Pas Trakst kokių grožių radau šiandien... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 05 lapkričio 2011 - 17:21
QUOTE(ziit @ 2011 11 05, 18:15)
kad MB ignoruoja mano emocionalius ranku darbo kurinius :

Tai tik todėl, kad nežino, kam jie atiteks, jei jis nenorės irnesakyk.gif

QUOTE(Ronet @ 2011 11 05, 18:19)
Šelma ir man taip buvo, kad paskaičiavo visai ne tą kainą. Net mažmeninė kaina buvo mažesnė, bet kai pasakiau, susitikrino ir atsiprašė. Dabar je daug perku, tai iškart klausiu norimos vilnelės ir jei turi, tai kokia kaina, kad paskui nereiktų parduotuvėje pasiimant aiškintis kas ir po kiek. Šiaip tai jei kiek susidūriau nepiktybiški, galima tartis smile.gif

Tai parašiau, laukiu atsakymo, kol dar suderinom viską, tai to, tai ano neturi doh.gif Noriu BG, kas su manim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 11 05, 13:06)
Ir aš tik po kavos atsimerkiau- perėjau nuo sluoksnos ant karšinio (vis dar negaliu susitaikyti su lietuviškom sluoksnos kainom  doh.gif Jei ką tai BG labai noriu  rolleyes.gif ), tai mamamija, niekaip dydžių nepataikau (dėjau 37 sluoksnos šabloną tikėdamasi 39 karšinio  ir vualia turiu 43 dydžio vyriškas tapkes  lotuliukas.gif ) Tai supykusi ir nusivylusi ėjau gulc ankstėliau- 11 valandą ir netyčią knygą pasiemiau...Iki 5 ryto ir pabaigiau ją laugh.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Draugai įsiprašė su tortu,o man graužatis - kadu aš suvelsiu,ką sumąsčiusi doh.gif ot įsisenėjo liga...
O ta rotacija kada jau priklauso? Aš jau aut ar dar prie naujokių? g.gif
Tiesą sakant, kai vilna susidomėjau pirmą kartą tai čia buvo tik Katinytis iš dabar besivaidedančių biggrin.gif prieš gal 7 metus,kai pirmo leliaus laukiausi ir patraukė natūralumai. Ale tada neužsikabliavau taip baisiai kaip daba...
Papildyta:
ui, tai aš iki 5 irgi dėl dydžių nemiegojau - padariau klumpes kažkodėl nepagalvojusi,kad lietuviški karšiniai mažiau traukiasi,o dar storai aš jas kloju. Kankinau net iki skalbimo - gavosi kaip Eglės žalčių karalienės geležinės kurpės biggrin.gif pasidėjau į brokus ir vėliau normalaus storio iš naujo doh.gif ant 3 dydžiais mažesnių šablonų. Hm ok, ne į brokus,o į "dovanos ir kyšiai" krepšį lotuliukas.gif
Atsakyti