QUOTE(ziit @ 2011 11 05, 02:50)
Turiu klausima
Sunus praso tapkiu (43 dydis
) as nusipirkau karsini ir sluoksnos, galvojau pameginti sau po pirmo prisvilusio blyno (sportinis interesas uzejo
),bet dabar teks ant kitos kojos eksperimentuoti. bet sunus "jautrus"
ir vilna jam "kanda"
tai galvojau i vidu deti sluoksnos o is virsaus karsini. zinau, kad kalba kazkada ejo apie tai (man atrodo kazkuri is jusu darot) bet negaliu rasti. anksciau cia panos irgi kalbejo, kad skirtingai traukiasi ir negerai iseina, o gal geriau pamaisyti sluoksnius, kaip Ronet siule, tada gal sluoksna pades karsiniui greiciau susivelti ir vienodziau susitrauks
oj geras klausimas
Aš ir per pora metų nesugebu dydžių pataikyt, nu nebent kelias iš eilės iš tos pačios vilnos darau
O tik pakeiti vilną ir rezultatas kitas. Nu bet dėkit taip jau virš 200 gramų... nežinau gal kokius 220 - 240
Ta 43 kai pagalvoji nėra tokia labai didelė. Man tai dažnai vyriškos per didelės išeina
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 11 05, 10:10)
Labas rytas, keksiukai
ko čia purkštaujat, kiba kavos negėrėt dar. Aš dar ne, va įsijungiau aparatą.
Klausykit, ar jau kas vėlėt šio siuntimo natūralią pilką sluoksną bulgarišką? Ko tai ji man sunkiai kabinosi,nu ir aišku atšoko nuo viršutinio sluoksnio natūralaus karšinio
kol sumušau kad stovėtų kartu - 5 ryto atėjo. Ainu kavos.
gal Amerijos laiku pradėjai gyvent?
Man karšinys yra neprisivėlęs prie rusiškos sluoksnos tik. Bet ten ir šiaip buvau broko pridarius, tai svedžiau į šiukšledėžę.
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2011 11 05, 10:26)
nereikia griežtesnės rankos
nereikai reaguoti, nenorint - neatsakyti ir tiek
aš irgi kokį siuvimą pradėjus eičiau į "veikiančią" temą ir klausičiau - neskaityčiau 5 temų atgal, nežinodama yra ten atsakymas ar ne
o čia irgi ateinu labiau darbelių pasižvalgyti - įdomu.
prieš 6 metus pradėjus velti bendravo visai kitos mergaitės, kurios pasitraukė prasidėjus klausimams "kaip nuvelti burbuliuką"
nes lygis buvo jau visai kitas ir jos čia nebesirodo - viena kita, tai tema ilgokai buvo apmirusi, kol naujos mergaitės susiėjo, ir natūraliai naujų randasi vėl klausiančių apie burbuliukus
bet piktintis tai nereikia tikrai
nu aš manau tai normalu, nes užaugi kartu su savo naparnikėm su kuriom esi įpratęs dalintis darbų foto, yra savita sbendravimas ir žinai viena kitos sugebėjimus. O poto ateina laikas kai nauajs kraujas pradeda dėti savo pradedančių darbelius. Bet tai juk normalu,kad kaip ir visur, taip ir čia vyksta rotacija