Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Žydraakė @ 2011 11 04, 12:41)
O kaip privelti? Suprantu pirma atskirai susivėlėt burbuliukus, bet jie juk iškilūs, kaip jie prilipo prie tos tapkės g.gif

Didelių pastangų dėka smile.gif
Atleisk, bet nemėgstu dalintis, tuo ką sugalvoju. Tikiuosi suprasi 4u.gif Aš ne iš piktos valios, tiesiog stengiuos saugot savo kūrybines paslaptis smile.gif
Atsakyti
saunu
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 04, 13:17)
Didelių pastangų dėka smile.gif
Atleisk, bet nemėgstu dalintis, tuo ką sugalvoju. Tikiuosi suprasi  4u.gif Aš ne iš piktos valios, tiesiog stengiuos saugot savo kūrybines paslaptis smile.gif

Oi, srauni upe, ir aš ne iš piktos valios... Tikrai yra internete toks "figūrinis iškilus" vėlimas, tai tikrai ne jūsų know-how, na nebent pati tai iš naujo atradote sau. Net pasidalinus tuo ką atrandi, kitas, net jei ir kopijuos, padarys tai visiškai kitaip. smile.gif
Linkėjimai ir kūrybinės sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2011 11 04, 18:13)
Oi, srauni upe, ir aš ne iš piktos valios... Tikrai yra internete toks "figūrinis iškilus" vėlimas, tai tikrai ne jūsų know-how, na nebent pati tai iš naujo atradote sau. Net pasidalinus tuo ką atrandi, kitas, net jei ir kopijuos, padarys tai visiškai kitaip.  smile.gif

nu man nereik naršyt interneto, kas sugalvočiau ką ir kaip daryt wink.gif

nematau kuo piktintis smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima ax.gif 4u.gif Sunus praso tapkiu (43 dydis doh.gif lotuliukas.gif ) as nusipirkau karsini ir sluoksnos, galvojau pameginti sau po pirmo prisvilusio blyno (sportinis interesas uzejo biggrin.gif ),bet dabar teks ant kitos kojos eksperimentuoti. bet sunus "jautrus" biggrin.gif ir vilna jam "kanda" biggrin.gif tai galvojau i vidu deti sluoksnos o is virsaus karsini. zinau, kad kalba kazkada ejo apie tai (man atrodo kazkuri is jusu darot) bet negaliu rasti. anksciau cia panos irgi kalbejo, kad skirtingai traukiasi ir negerai iseina, o gal geriau pamaisyti sluoksnius, kaip Ronet siule, tada gal sluoksna pades karsiniui greiciau susivelti ir vienodziau susitrauks g.gif
Atsakyti
Ziit, esu ne kartą dėjusi į vidų sluoksną, išorėje karšinį. Bent man viskas gražiai susitraukia. sluoksna netgi paspartina karšinio traukimąsi jį pritraukdama. tik dėliodama, kad nesigautų atskriri sluoksnos ir karšinio sluoksniai, prie dedant karšinį, nereikia labai stipriai apglostinėti. Gal netgi geriau neapglosčius iš karto dėti karšinį. Gal ne geriausias pavyzdys, bet va šios irgi taip darytos
user posted image
Gal seniau veliančios vėlėjėlės ką nors dar patars smile.gif Aštik iš savo bandymų galiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2011 11 04, 18:13)
Oi, srauni upe, ir aš ne iš piktos valios... Tikrai yra internete toks "figūrinis iškilus" vėlimas, tai tikrai ne jūsų know-how, na nebent pati tai iš naujo atradote sau. Net pasidalinus tuo ką atrandi, kitas, net jei ir kopijuos, padarys tai visiškai kitaip.  smile.gif

tai valio - internete ir iešokit;)
negi srauni upė PRIVALO atsakyti kaip? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 05, 09:25)
tai valio - internete ir iešokit;)
negi srauni upė PRIVALO atsakyti kaip? wink.gif

drinks_cheers.gif
nu zinot as sian "piktas keksas"...sedziu cia sau, tunau, paskaitineju, paziurineju, kad nepraleisciau kada jums tema sukurti...bet gal reik jums "grieztesnes rankos" ???... nu tikrai zinokit darosi nebeidomu... schmoll.gif galit gincytis su manim (tik nezinau ar man upo bus toliau tai daryti)- manau, kad turetumet susikurti "pradziamokslio" tema (nors ir tu kurtis nereikia, yra N velimo pamoku temu, kaip pradeti velti rutuliukus, makaronus , kokia sluoksna su kokia veliasi, kaip traukiasi).... suprantu , kad tingisi ieskoti info (O JOS TIEK YRA CIA SM, VELIMO temose !!!!)-bet cia ta pati per ta pati jau irgi negalim kalbetis... schmoll.gif schmoll.gif matau, kad jau ir tom kaip sakot "pazengusiom" cia neidomu uzsukti... pasisakiau...einu i pogrindi toliau patunosiu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, keksiukai lotuliukas.gif ko čia purkštaujat, kiba kavos negėrėt dar. Aš dar ne, va įsijungiau aparatą.
Klausykit, ar jau kas vėlėt šio siuntimo natūralią pilką sluoksną bulgarišką? Ko tai ji man sunkiai kabinosi,nu ir aišku atšoko nuo viršutinio sluoksnio natūralaus karšinio doh.gif kol sumušau kad stovėtų kartu - 5 ryto atėjo. Ainu kavos.
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 05, 10:01)
drinks_cheers.gif
nu zinot as sian "piktas keksas"...sedziu cia sau, tunau, paskaitineju, paziurineju, kad nepraleisciau kada jums tema sukurti...bet gal reik jums "grieztesnes rankos" ???...

nereikia griežtesnės rankos wink.gif nereikai reaguoti, nenorint - neatsakyti ir tiek wink.gif aš irgi kokį siuvimą pradėjus eičiau į "veikiančią" temą ir klausičiau - neskaityčiau 5 temų atgal, nežinodama yra ten atsakymas ar ne wink.gif o čia irgi ateinu labiau darbelių pasižvalgyti - įdomu.

prieš 6 metus pradėjus velti bendravo visai kitos mergaitės, kurios pasitraukė prasidėjus klausimams "kaip nuvelti burbuliuką" wink.gif nes lygis buvo jau visai kitas ir jos čia nebesirodo - viena kita, tai tema ilgokai buvo apmirusi, kol naujos mergaitės susiėjo, ir natūraliai naujų randasi vėl klausiančių apie burbuliukus wink.gif bet piktintis tai nereikia tikrai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 11 05, 02:50)
Turiu klausima  ax.gif 4u.gif Sunus praso tapkiu (43 dydis doh.gif  lotuliukas.gif ) as nusipirkau karsini ir sluoksnos, galvojau pameginti sau po pirmo prisvilusio blyno (sportinis interesas uzejo biggrin.gif ),bet dabar teks ant kitos kojos eksperimentuoti. bet sunus "jautrus" biggrin.gif  ir vilna jam "kanda" biggrin.gif tai galvojau i vidu deti sluoksnos o is virsaus karsini. zinau, kad kalba kazkada ejo apie tai (man atrodo kazkuri is jusu darot) bet negaliu rasti. anksciau cia panos irgi kalbejo, kad skirtingai traukiasi ir negerai iseina, o gal geriau pamaisyti sluoksnius, kaip Ronet siule, tada gal sluoksna pades karsiniui greiciau susivelti ir vienodziau susitrauks g.gif

oj geras klausimas doh.gif Aš ir per pora metų nesugebu dydžių pataikyt, nu nebent kelias iš eilės iš tos pačios vilnos darau doh.gif O tik pakeiti vilną ir rezultatas kitas. Nu bet dėkit taip jau virš 200 gramų... nežinau gal kokius 220 - 240 g.gif Ta 43 kai pagalvoji nėra tokia labai didelė. Man tai dažnai vyriškos per didelės išeina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 11 05, 10:10)
Labas rytas, keksiukai lotuliukas.gif ko čia purkštaujat, kiba kavos negėrėt dar. Aš dar ne, va įsijungiau aparatą.
Klausykit, ar jau kas vėlėt šio siuntimo natūralią pilką sluoksną bulgarišką? Ko tai ji man sunkiai kabinosi,nu ir aišku atšoko nuo viršutinio sluoksnio natūralaus karšinio doh.gif kol sumušau kad stovėtų kartu - 5 ryto atėjo. Ainu kavos.

gal Amerijos laiku pradėjai gyvent? biggrin.gif

Man karšinys yra neprisivėlęs prie rusiškos sluoksnos tik. Bet ten ir šiaip buvau broko pridarius, tai svedžiau į šiukšledėžę.
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2011 11 05, 10:26)
nereikia griežtesnės rankos wink.gif nereikai reaguoti, nenorint - neatsakyti ir tiek wink.gif aš irgi kokį siuvimą pradėjus eičiau į "veikiančią" temą ir klausičiau - neskaityčiau 5 temų atgal, nežinodama yra ten atsakymas ar ne wink.gif o čia irgi ateinu labiau darbelių pasižvalgyti - įdomu.

prieš 6 metus pradėjus velti bendravo visai kitos mergaitės, kurios pasitraukė prasidėjus klausimams "kaip nuvelti burbuliuką" wink.gif nes lygis buvo jau visai kitas ir jos čia nebesirodo - viena kita, tai tema ilgokai buvo apmirusi, kol naujos mergaitės susiėjo, ir natūraliai naujų randasi vėl klausiančių apie burbuliukus wink.gif bet piktintis tai nereikia tikrai wink.gif

nu aš manau tai normalu, nes užaugi kartu su savo naparnikėm su kuriom esi įpratęs dalintis darbų foto, yra savita sbendravimas ir žinai viena kitos sugebėjimus. O poto ateina laikas kai nauajs kraujas pradeda dėti savo pradedančių darbelius. Bet tai juk normalu,kad kaip ir visur, taip ir čia vyksta rotacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 05, 10:42)
nu aš manau tai normalu, nes užaugi kartu su savo naparnikėm su kuriom esi įpratęs dalintis darbų foto, yra savita sbendravimas ir žinai viena kitos sugebėjimus. O poto ateina laikas kai nauajs kraujas pradeda dėti savo pradedančių darbelius. Bet tai juk normalu,kad kaip ir visur, taip ir čia vyksta rotacija  ax.gif

taip normalu wink.gif dėl to ir sakau, kad neverta piktais keksais būti smile.gif

tikiuosi savaitgalį nufotografuoti savo kūrinius ir nebūti vien tik stebėtoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 05 lapkričio 2011 - 10:52