Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Rittule @ 2011 11 03, 18:02)
hm.. ir aš taip bandžius, bet sluoksna tikrai greičiau susivelia nei karšinys, vidus liko toks pasigarbanojęs (karšinio)
jei kada dar bus organizuojamas užsakymas BG vilnelei, norėčiau jungtis  ax.gif
poros smile.gif
--

tikriausiai dejom skirtingus sluoksnius sluoksnos ir karsinio, todel taip ir gaunas...

del BG vilnos ir as labai labai noreciau, ale si kart rodos kooperavosi tik vilnietes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 11 03, 18:26)
tikriausiai dejom skirtingus sluoksnius sluoksnos ir karsinio, todel taip ir gaunas...

po lygiai dėjau, 50 gr. karšinio vidus, 50 gr. sluoksnos išorė.. bet šiaip sluoksna tikrai greičiau veliasi nei karšinys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 11 03, 18:32)
po lygiai dėjau, 50 gr. karšinio vidus, 50 gr. sluoksnos išorė.. bet šiaip sluoksna tikrai greičiau veliasi  nei karšinys  4u.gif

pas mane sluoksnos buvo vos keli sluoksniai del spalvos ax.gif
Atsakyti
gražių darbelių privėlusios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultys: 03 lapkričio 2011 - 20:08
Tapukai su gėlytėmis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 11 03, 21:18)
Tapukai su gėlytėmis smile.gif

user posted image

Labai labai gražu... spalvos labai dera tarpusavy... o ir gelytes taip išradingai padarytos thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Juste G smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 11 03, 17:02)
o sluoksna gali durti?  g.gif
kur tu pirkai tą pasipūtusią?

ne zelandietiška mano doh.gif susimaišiau. BG grubioji. man duria
Atsakyti
hmmm, sluoksna dar yra ir grubi? g.gif kiek esu skaičiusi, tai tik pagal mikronus skiriasi... Kiek turiu BG sluoksnos, tai nei viena neduria ir idealiai susivelia ax.gif
Atsakyti
mano duria visos trys. bet čia tikriauisia priklauso ir nuo jautrumo vilnai.
grubi aišku būna. būtent dėl mikronų. viena kaip pųkeliai plona, o BG pešasi kaip nuo avies, storas plaukas. bet aš dar seniau su pirmu reisu užsisaikinėjau tokią natūralią. tos spalvotosios tikriauisia švelnesnės wink.gif
Atsakyti
Sutinku linada, plonytė sluoksna švelnutė, o ši labiau skirta šlepetėms velti. BG vilnos net nelyginu su plonyte sluoksna ar merino vilna, tai nesulyginama, kaip vanduo ir ledas smile.gif

Mano labai jautri oda ir jokių mezginių iš paprastos vilnos taip pat negaliu nešioti, net natūralių kojinių, nes dirgina, bet nuo šlepečių jokio dirginimo nepastebėjau, žinoma, kiekvienam kitaip smile.gif
Linada, jei Jums natūrali duria, tai spalvota juo labiau. Natūrali kiek naudojau, ji daug švelnesnė nei dažyta. Bet kuriuo atveju dažytas plaukas jis nors ir minimaliai, bet papildomai apdorojamas, natūralios plaukas ilgesnis, dažytos jis trumpesnis ir šiurkštesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 04 lapkričio 2011 - 08:12
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 03, 11:42)
Agam, privelti smile.gif
BG tai bulgariškos vilnos trumpinys, mūsų žargonas:) Kartais susimetam kelios ir siunčiamės, nes jie turi geros vilnos, tokiam gaminiam kaip šlepetės wink.gif

O kaip privelti? Suprantu pirma atskirai susivėlėt burbuliukus, bet jie juk iškilūs, kaip jie prilipo prie tos tapkės g.gif
Atsakyti