Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

srauni upe, labai dailios šlepetės, įdomus dekoras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suveltos Avys: 02 lapkričio 2011 - 20:39
Sveikos veltiniautojos. 4u.gif
Išskaičiau, kad karšinio šlepetės greičiau susinešioja nei sluoksnos. Bet kiek tas greičiau? Tarkim dirbanti motera tik po darbo vakarais ir savaitgaliais po medines grindis vaikščiosiu. Kiek man laikys karšinio šlepetės? Vieną žiemą, dvi? ax.gif
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taramdaram: 02 lapkričio 2011 - 21:45
QUOTE(taramdaram @ 2011 11 02, 21:44)
Sveikos veltiniautojos.  4u.gif
Išskaičiau, kad karšinio šlepetės greičiau susinešioja nei sluoksnos. Bet kiek tas greičiau? Tarkim dirbanti motera tik po darbo vakarais ir savaitgaliais po medines grindis vaikščiosiu. Kiek man laikys karšinio šlepetės? Vieną žiemą, dvi?  ax.gif
Ačiū

Žiūrint iš kokio karšinio. Iš lietuviško, chemiškai neapdoroto - niekaip nesunešioja vyras, nors ir perplonos nuveltos. Iš želandietiško karbonizuoto karšinio sudyla greitai, mama intensyviai nešiodama nuo šių metų motinos dienos dar tebenešioja, bet tokios jau pavargusios, tiesa, vasarą ji su jom ir po kiemą vaikščiojo biggrin.gif sluoksninių mano dar niekas nepranešiojo, net vaikai nepraspardė, matyt labai neseniai velt pradėjau biggrin.gif zelandietiško karšinio susiskylėjo per 4-5mėn.
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 02, 10:59)
Kankintos nuo labai seniai ir pagaliau išstenėtos.
Vistiek 41 dydis  doh.gif

kokios pilkos vynuogės biggrin.gif labai derėtų bg zelionoje jabloko rutuliukai, žavinga spalvytė smile.gif
O tokia forma gerai laikosi? Aš panašias nurašau kaip padaugintas kerpant kulną arba priekį ir prineriu g.gif pati niekad nenešiojau tokios formos, gal visai gera?
Atsakyti
QUOTE(taramdaram @ 2011 11 02, 21:44)
Sveikos veltiniautojos.  4u.gif
Išskaičiau, kad karšinio šlepetės greičiau susinešioja nei sluoksnos. Bet kiek tas greičiau? Tarkim dirbanti motera tik po darbo vakarais ir savaitgaliais po medines grindis vaikščiosiu. Kiek man laikys karšinio šlepetės? Vieną žiemą, dvi?  ax.gif
Ačiū

Zelandietiško karšinio šlepetės mano draugei darytos išsinešiojo per 4 mėn. Tiesa jos buvo gamintos prieš metus, kai tų šlepečių nebuvau pernelyg daug nuvėlus. Dabar jai nuvėliau lietuviško, neapdoroto karšinio. Prisakiau,kad raportuotų kiek laikys.
Mama zelandietišką karšinį išnešiojo per metus kažkur. Draugė lietuviško dažuto karšinio šlepetes nešiojo 1,5 metų. Nors vėlėsi jis siaubingai sunkiai.

Tad karšinys karšiniui nelygu... kaip ir sluoksna sluoksnai... turbūt smile.gif

Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 11 02, 22:01)
kokios pilkos vynuogės biggrin.gif labai derėtų bg zelionoje jabloko rutuliukai, žavinga spalvytė smile.gif
O tokia forma gerai laikosi? Aš panašias nurašau kaip padaugintas kerpant kulną arba priekį ir prineriu g.gif pati niekad nenešiojau tokios formos, gal visai gera?

Žinok, kadangi jos buvo ilgai prievartautos, tai jos tokios gana kietos gavos. Čia pagrinde BG, o vidui ta rusiška gal 23 mic, dekoras tik lietuvos kaimo pažiba.

Storokas padariau, velt buvo sunku, nu bet man asmeniškai jos tokios iš tvirtesnių atrodo.

O iš tiesų, tai griausiai pavyksta pataikyt kirpimą, kai tapkės mano išmieros smile.gif

na iš aišku dėkui už pagyras... visom smile.gif

Man tai iš tiesų visad kankina paranoja, kad padarytos tapkės greit susinešios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 02, 22:10)
..
Man tai iš tiesų visad kankina paranoja, kad padarytos tapkės greit susinešios  doh.gif

Manęs nekankina,jei padarytos iš bg storos sluoksnos biggrin.gif todėl jei jai spalva reikalauja to sudylančio karšinio - dedu jo tik spalvai paviršių.
Atsakyti
Tikrai ne visos lietuviškos puikiai nešiojas, net jei ir puikiai susivelia.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 02, 11:59)
Kankintos nuo labai seniai ir pagaliau išstenėtos.
user posted image

Gražios. Norėčiau paklausti apie dekorą, čia privelti burbuliukai? blink.gif

Dar klausimas apie dekorą: suprantu, kaip sudėti dekorą ant tapkės maketo, nes jis būna plokščias, na tapkės viršus ir apačia, tai imi ir sudedi ką nori ant viršaus. O kaip dėl batukų su auliuku? Jų maketas juk būna šonu, tai niekaip nesumąstau, kaip man tą dekorą ir ant viršaus uždėti, nes man gaunasi jis tik šonuose... Ar apvelti sudėtą vienspalvę vilną ir tuomet jau gautųsi pakelti tą apveltą pagrindą ir dekorą dėti tik ant batuko priekio?...
Jaučiu painiai aš čia mastau.gif
Ai, o kas tas BG rolleyes.gif
Atsakyti
O as tai irgi tokia pradedancioji, kad niekaip nesuprantu su kokiomis medziagomis - karsiniu ar sluoksna bandau velti blush2.gif Kas paaiskins kaip antskirti? blush2.gif Siaip pirkausi ta vilna maximoj, uzejo noras pabandyt, bet jau 5 poras slepeciu, tiesa nepilnai pabaigtos(pasirodysiu, kai pabaigsiu), bet itariu kad atsibos negreit, smagus uzsiemimas ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
user posted image

Meduoliukai - sesutės idėja biggrin.gif mano fotodėžė su baltu kartonu irgi savadarbė, o kaip šita lietuviška vilna nešiosis nežinia, dar testuotojo neturi tapkiukai... Matyt reik vėl vaikam padaryt ir paleist bėgta lotuliukas.gif
Atsakyti
Raganėle, tapsiukai kaip visada labai gražūs, ir meduoliukai puiki idėja wub.gif
Čia kuri lietuviška? Merinoso avių ar kreminė? Apie kreminę wool'as kažkodėl rašo, kad rekomenduojama sausam vėlimui g.gif

Šiandien vakare mažus tapsiukus parodysiu, gėlėtus, vakar papuošimą pabaigiau smile.gif Jau gundausi prie lietuviškos vilnelės pasidarbuoti bigsmile.gif
Ir jau mintyse įsivaizduoju kaip šiandien BG vilnelę glostinėsiu wub.gif

Žydraake, BG-tai iš Bulgarijos parsisiųsta vilna.
Aušrine777, maximoj kiek mačiau pardavinėjamas karšinys. Sluoksna nuo karšinio skiriasi tuo, kad sluoksna-sušukuota vilna, ji kaip kasoje surišti plaukai, eina viena kryptimi. Karšinys, vilnos gniutulas, kur plaukiukai visomis kryptimis.
5 poros, tai jau ne taip ir mažai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 03 lapkričio 2011 - 09:44
Sveikos mirksiukas.gif

O žinot nustebinot mane dėl to zelandietiško karšinio, aš tik iš jo ir veliu. Nežinojau, kad taip greit dyla doh.gif Nors tiesą pasakius mano pačios šlepetės ties kulnu pradylo po 5 mėn. intensyvaus nešiojimo, alia aš jas ir pasilikau sau kaip brokuotas. Reikėtų apklausą padaryt bent jau artimųjų rate g.gif Dar gi pastebėjau, kad tas zelandietiškas karšinys nelygus spalvai. Vienos splavos ilgi plaukai, kitos -trumpi, atrodo net trupa doh.gif Vakar vėliau iš 'Doklo' pilkos, tai smirdėjo avimis, sakau gal mažiau chemiškai dorota.
Bandžiau ir sluoksną (ne BG), bet man tada jau kitokios formos prašosi - įmaunamos. Tai ir blaškausi. Nemažai kas užsakinėja maniškes, tai būtent akcentuoja įsipriamų šlepečių modelį..

QUOTE(ausrine777 @ 2011 11 03, 10:13)
Man tai iš tiesų visad kankina paranoja, kad padarytos tapkės greit susinešios  doh.gif

jau ir mane kankins doh.gif

Atsakyti
Pati sau tik brokuotas pasilieku ir artimuosius visus brokuotom apdalinau smile.gif Iš zelandietiško karšinio plonytes, tai per kelis mėnesius sudilinau, dabar iš lietuviško, žiauriai nesiveliančio dažyto karšinio nešioju jau gal pusmetį, netepiau jokiu lateksu, jos stipriai nedaveltos, bet na nieko joms blogo nesidaro, tik nešiojant dar stipriau susivėlė ir tiek, jaučiu visus metus nešiosiu doh.gif
Mama iš natūralaus bulgariško jau gerus pusę metų nešioja, ir į lauką išeina ir nieko joms irgi nesidaro. Veltos man ir vasarą ir žiemą pačios pačiausios smile.gif
Atsakyti