Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(bulaukiux @ 2011 10 24, 12:53)
gal kam pravers drabuzius veliant

http://www.livemaste...hablone?msec=12?

Ačiū už nuorodą 4u.gif Nagus niežti pabandyt kokį drabužėlį nuvelti, tik pradžioj gal ant kokios marlės reik, nes šilko kainos doh.gif Bet galvoju, jei velt šaltajam sezonui tuniką ant panašaus šablono, kaip tos rusaitės, gal ir gerai marlė, nebūtinas šilko plonumas g.gif
Atsakyti
Agnuze, stai velta ant merles:

user posted image
Atsakyti
Ronet gražus tapkiukai mirksiukas.gif , Bulaukiux kiek kainuoja tokie kurpaliai, vienus nusiperki ir užtenka bigsmile.gif , gera pamokėlė bliuskutės, bet ten du kartus deda šilka, o jei viena sluoksnį šilko su vilna, turiu šilko iš labdarinės ir vis neprisiruošiu pabandyti doh.gif
Atsakyti

nereali pamokėlė biggrin.gif

tik negalvojau kad tiek daug žilko išsinaudoja g.gif
Atsakyti
Labai gera pamokėlė, niekada nebūčiau pagalvojus, kad galima taip medžiagą sustumdyti. Esu vėlus vieną ant marlės vaikišką, tai išpirpau tiksliai pagal padarytą pagal šabloną ir susiuvau kraštus, o kaklą paskui iškirpau.

O gal žinot į ką jinai ten susuka, kai ant pagalio velia? Ar ten rankšluostis, ar koks kitas dalykas?
Atsakyti
Saulyte2 tapkutės dėkoja smile.gif Ačiū 4u.gif

Šiandien papirkau lietuviškos natūralios vilnelės, grit ją pamatysiu wub.gif
Rudosios vilnos, jei kam aktualu, tai sakė, kad jau tikriausiai nebeturės...
Bet vieną dar man nematytą vilnos derinį lietuvišką melanžą turiu gauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 10 24, 17:46)
Labai gera pamokėlė, niekada nebūčiau pagalvojus, kad galima taip medžiagą  sustumdyti. Esu vėlus vieną ant marlės vaikišką, tai išpirpau tiksliai pagal padarytą pagal šabloną ir susiuvau kraštus, o kaklą  paskui iškirpau.

O gal žinot į ką jinai ten susuka, kai ant pagalio velia?  Ar ten rankšluostis, ar koks kitas dalykas?

manau, kad ranksluostis.
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 24, 16:51)
Saulyte2 tapkutės dėkoja smile.gif Ačiū  4u.gif

Šiandien papirkau lietuviškos natūralios vilnelės, grit ją pamatysiu  wub.gif
Rudosios vilnos, jei kam aktualu, tai sakė, kad jau tikriausiai nebeturės...
Bet vieną dar man nematytą vilnos derinį lietuvišką melanžą turiu gauti  bigsmile.gif

iš ko pirkai?
Atsakyti
Sveikos visos kas uzsiima siais rankdarbiais clap.gif
Ar kas nors noretu suvelti mergaitiskas tapkutes dvejas. vienos mazdaug 25 dydzio kitos apie 29 dydzio. Kiek tai kainuotu ir kiek laiko uzimtu.
Atsakyti

as va apie tokius kalbejau
user posted image

супер мастер класс thumbup.gif noriu suknių mergytėm vėl pabandyt biggrin.gif

Kurpalis tai geras, o kur tokį gaut? ebėjuj?
Papildyta:
Ronet,labai fainos gėlytės ant tapkučių smile.gif
Atsakyti
srauni upe, iš wool'o smile.gif
vilnelė pačiupinėjus labai minkšta, jaučiasi trupuyį riebaliukas, bet jis riebesnis ant baltos vilnos. Ruda graži spalva wub.gif Šiukšliukų yra bet jie paskui beveliant bevaik pradingsta. Melanžas- tamsiai rudos ir tamsiai pilkos mišinys, turėtų labai gražiai žiūrėtis suvėlus bigsmile.gif Nju kažkada bus ir vaizdinė medžiaga biggrin.gif
Ačiū, raganėle smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 24 spalio 2011 - 18:41
QUOTE(Ronet @ 2011 10 24, 18:38)
srauni upe, iš wool'o smile.gif
vilnelė pačiupinėjus labai minkšta, jaučiasi trupuyį riebaliukas, bet jis riebesnis ant baltos vilnos.  Ruda graži spalva  wub.gif Šiukšliukų yra bet jie paskui beveliant bevaik pradingsta. Melanžas- tamsiai rudos ir tamsiai pilkos mišinys, turėtų labai gražiai žiūrėtis suvėlus  bigsmile.gif  Nju kažkada bus ir vaizdinė medžiaga  biggrin.gif

labai įdomu smile.gif būtinai papasakok,kaip velsis,esakėkokių avyčių? Aš šiandien panašią iš woolo susiklojus, tamsiai pilka man ją įvardijo - lietuvos šiurkščiavilnių, vakarykščios tų pačių bet šviesiai pilka.
Atsakyti