Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

kas ta FlyLady? g.gif supratau, kitai savaitei pasikviesiu berniukus langų valytojus tongue.gif
Atsakyti
Zodziu - siandien indu neplaunam

Sudaužom visus iki paskutinio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Jezzz, raganėle nežinai, kad flyleidė kai viena ranka dažosi lūpas stovėdama ant aukštakulniu, kita šveičia kriaukle ar vonios veidrodi ir užpakaline kūno dalimi nubraukia nuosėdas nuo vonios krašto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 29 spalio 2011 - 09:50
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 29, 10:49)
Sudaužom visus iki paskutinio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Jezzz, raganėle nežinai, kad flyleidė kai viena ranka dažosi lūpas stovėdama ant aukštakulniu, kita šveičia kriaukle ar vonios veidrodi ir užpakaline kūno dalimi nubraukia nuosėdas nuo vonios krašto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi negaliu, prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 29, 09:49)
Jezzz, raganėle nežinai, kad flyleidė kai viena ranka dažosi lūpas stovėdama ant aukštakulniu, kita šveičia kriaukle ar vonios veidrodi ir užpakaline kūno dalimi nubraukia nuosėdas nuo vonios krašto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jezus,aš tamsuolė iš kaimo gūdumos blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 10 28, 22:28)
Kadabra, uch....  wub.gif
Bandau prišnekinti mergičką šalius veliančią, nes bijau nesusitvarkysiu viena su užsakymu  doh.gif  Nėra norinčių Bulgariškos?
Woole, 21 mikrono neturi, o 18- 100 lt  unsure.gif

Laikosi, bobų vasara pas mus  biggrin.gif  Ratą apžvalgos jau matei?

Antrą dieną prie vėlimo prieinu tik 21 valandą  doh.gif  Remontai, ėdesių gaminimai, vėl kokios nesamonės wacko.gif

Ratą dar statė smile.gif Šiek tiek prajuokino tie dviračių takai smile.gif)) Turint galvoj kiek ten dviratininkų, pėsčiūjų ir panašiai smile.gif Na bent jau skirtingai nei vilniuje, kur dviračių takai senamiestyje išvis yra didžiausia nesamonė, tai Zarasuos bent jau daug mažesnė tikimybė būt nutrėkštam, ar ką nors nutrėkšti.

Na šaliams aš BG vilnos nerekomenduočiau... Nebent tą baltą pačią ploniausią. Nepamenu kiek ten 19 - 20 mic.
O woolas planuoja 21 mic nebeturėt.
O ir 18 mic jie didelę dalį pradėjo dažyt patys.

Žinai, dar yra parduotuvė tokia Kaune (ir kitom gal įdomu) , prekiauja rusiška vilna. Ten man kilogramas vilnos 75 - 80 LT išėjo. Yra polutonkaia ir tonkia. Man berods Dangek nuomenis davė. Skyrelyje "internetinės ir kitos praduotuvės vėlėjėlėms" yra ir telefonas fabriko puslapis.

Tik ten plona skaitas apie 23 mikronus, ir ninau ar ten rūšis tokia, ar tarsi perkaitinta. Na grynai iš jos aš vėliau tapkes, tai labai susitraukė, bet tokios storos pasidarė. Ir pirštines dariau. Tai irgi tokios storos gavosi. Ir paviršius toks pasišiaušęs liko. O polutonkaia... apie 29 mic. bet minkštesnė nei BG, ta labai mmažai užsisakiau, tai grynai iš jos neina pagamint vieno gaminio, nes tiesiog per mažai jos. Ir man ji kažkodėl nesulipo su karšiniu. Bet gal čia atsitiktinumas, nes tada dariau užsakymą, o užsakymai man yra kankynė lotuliukas.gif

Nu bet jie manau atsiųstų.

Viskozių turi berods..

Ai o žinojot, kad bambuko pluoštas yra viskozė ta pati?
Nes viskozė tai yra pluoštas iš medžių pagamintas. O gaminant iš bambuko naudojama ta pati technologija. Skaičiau IQ the economist vasaros numery kažkokiam.
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 10 29, 08:24)
buities darbus-privalai atlikt, o miegot gali ir neit tongue.gif

o kur tie buities darbai pabėgs smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 29, 09:49)

Dar prie visa ko galėtų diedą "aptarnaut" tas nuosėdas braukdama.

Kas ji tokia išvis?
matyt teliką retai žiūriu
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 29, 11:08)

Viskozių turi berods..

Nes viskozė tai yra pluoštas iš medžių pagamintas. O gaminant iš bambuko naudojama ta pati technologija. Skaičiau IQ the economist vasaros numery kažkokiam.

nea, nežinojau blink.gif
Atsakyti
jezus,aš tamsuolė iš kaimo gūdumos  

Reikėjo , kad tam kurpade tau po viena ta kurpaliu atidavinėtu i diena, tai bent gyvenima didmiestyje ( ar tai rojuje) pamatytum lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Vsio šiandien tingiu juodai, tik duona užtaisiau kept i vsioooooo.

Kas ji tokia išvis?
matyt teliką retai žiūriu

Čia ne telike lotuliukas.gif , čia tokia gyvenimo būdo planavimo sistema lotuliukas.gif ( bendraminčiuose yra tokia tema)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 29 spalio 2011 - 10:15

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 29, 09:37)
sakyciau, atvirksciai. jau tikrai gyvenimo pabaigoj nesigailesi, kad indu kruvos kazkada nesuplovei.

Ot tiesa drinks_cheers.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 10 29, 10:00)
Raganele, o tu kokioj temoj dazniau lankaisi: FlyLady ar Veltinio 

lotuliukas.gif

QUOTE(Katinytis @ 2011 10 29, 10:49)
flyleidė kai viena ranka dažosi lūpas stovėdama ant aukštakulniu, kita šveičia kriaukle ar vonios veidrodi ir užpakaline kūno dalimi nubraukia nuosėdas nuo vonios krašto 

lotuliukas.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 29, 11:08)
Ratą dar statė smile.gif Šiek tiek prajuokino tie dviračių takai smile.gif)) Turint galvoj kiek ten dviratininkų, pėsčiūjų ir panašiai

Na šaliams aš BG vilnos nerekomenduočiau... Nebent tą baltą pačią ploniausią. Nepamenu kiek ten 19 - 20 mic.
O woolas planuoja 21 mic nebeturėt.

Skyrelyje "internetinės ir kitos praduotuvės vėlėjėlėms" yra ir telefonas  fabriko puslapis.

Nes viskozė tai yra pluoštas iš medžių pagamintas. O gaminant iš bambuko

Dar prie visa ko galėtų diedą "aptarnaut" tas nuosėdas braukdama.

Kurortas gy biggrin.gif Nors man, jei dviračiu lakstyt užmiestis labiau nei centras tinka rolleyes.gif

Sakai g.gif Jaučiu reikia pereit nuo sluoksnos ant karšinio woolo ir nebesukt galvos g.gif Kaina dar įkandama, o aš, kai tik tapkes volioju tiks man.

Einu ieškot 4u.gif

Geras blink.gif Nežinojau.

jei jis, kaip ta nuosėda ne vietoj pasipainios biggrin.gif
Atsakyti
user posted image priimkit, mergaites ir mane i savo kompanija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*kotia* @ 2011 10 29, 12:56)
priimkit, mergaites ir mane i savo kompanija smile.gif

mielai 4u.gif
tik prizadek daug plepeti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*kotia* @ 2011 10 29, 12:56)
user posted image priimkit, mergaites ir mane i savo kompanija smile.gif

prašom, faini juoko kamuoliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 27, 18:11)
Parsibastėm su Ledinuku, kurpalių užsivežėm smile.gif Dėkui kaunietėms už kompaniją - jūs labai šaunios ir gražios, labai smagu buvo pasiplepėti, jaučiuosi puikiai praleidus dieną  gathering.gif o Belaukiux dar  sako, kad bulgariška vilna jau Vilniuj - jėga  bigsmile.gif bus su kuo išbandyt kurpalius

raganele, sakyk kaip tie kurpaliai? nepadidinti kaip wool'e? Ar tu konkrečių cm užsakinėjai? 4u.gif
Atsakyti