Galima pamatyt jei ka praleidi, jei norėsit galėsiu duot nuoroda, ale jūs viska ten žinot . Pakvietė mus netikėtai i helovyno vakarėli ( nemėgstu to amerikoniško popso ale nėr kur dėtis), tai visa vakara kostiumus tiuningavau mergiotei( aišku ši kart nieko nevėliau tik siuvau). Bet turiu užsakyma rankinei, kaip tik Juperi sakė pasiilgo.Va ir bus arba visai kaput arba vėl nauja era .
Galima pamatyt jei ka praleidi, jei norėsit galėsiu duot nuoroda, ale jūs viska ten žinot .
Pakvietė mus netikėtai i helovyno vakarėli ( nemėgstu to amerikoniško popso ale nėr kur dėtis), tai visa vakara kostiumus tiuningavau mergiotei( aišku ši kart nieko nevėliau tik siuvau).
Bet turiu užsakyma rankinei, kaip tik Juperi sakė pasiilgo.Va ir bus arba visai kaput arba vėl nauja era .
Galima pamatyt jei ka praleidi, jei norėsit galėsiu duot nuoroda, ale jūs viska ten žinot .
Pakvietė mus netikėtai i helovyno vakarėli ( nemėgstu to amerikoniško popso ale nėr kur dėtis), tai visa vakara kostiumus tiuningavau mergiotei( aišku ši kart nieko nevėliau tik siuvau).
Bet turiu užsakyma rankinei, kaip tik Juperi sakė pasiilgo.Va ir bus arba visai kaput arba vėl nauja era .
Kostiumus , jei dar liks gyvi parodysiu p ošventės , nes tai nėra visai mano siuviniai , tiesiog teko daug taisyt, net batus teko didint per mažus nupirkom , bet užtai blizgėjo . Raganėl , jei nežinai , tai gal turi skypa , imesčiau tau nuoroda, šiaip tai galit man imest skypus jei naudojatės, galėčiau pranešt kartais kai pamatau, gal ir man kada imesit kokia žinia .Nes mačiau ir Kadabra ir Raganėle tada