Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 10 28, 19:02)
jo jo, po šitų gintarų keliom valandom praėjusmano klumpės ten papuolė tongue.gif tiesa, bene pirmą kartą

ir kaip?
gana velai tai turejo buti, tai as jau tikriausiai miegojau..
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 28, 18:15)
ir kaip?
gana velai tai turejo buti, tai as jau tikriausiai miegojau..

vėlai, aš irgi miegojau, pamačius parašė man viena rusaitė su kuria ten bendrauju, o kaip - nu įspūdingas peržiūrų skaičius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 28, 19:20)
vėlai, aš irgi miegojau, pamačius parašė man viena rusaitė su kuria ten bendrauju, o kaip - nu įspūdingas peržiūrų skaičius biggrin.gif

aha - gera reklama smile.gif
man irgi pirma karta drauge pranese, o si karta pati susiziurejau jau.
Atsakyti
Galima pamatyt jei ka praleidi, jei norėsit galėsiu duot nuoroda, ale jūs viska ten žinot ax.gif .
Pakvietė mus netikėtai i helovyno vakarėli ( nemėgstu to amerikoniško popso ale nėr kur dėtis), tai visa vakara kostiumus tiuningavau mergiotei( aišku ši kart nieko nevėliau tik siuvau).
Bet turiu užsakyma rankinei, kaip tik Juperi sakė pasiilgo.Va ir bus arba visai kaput arba vėl nauja era lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 28, 19:59)
Galima pamatyt jei ka praleidi, jei norėsit galėsiu duot nuoroda, ale jūs viska ten žinot  ax.gif .
Pakvietė mus netikėtai i helovyno vakarėli ( nemėgstu to amerikoniško popso ale nėr kur dėtis), tai visa vakara kostiumus tiuningavau mergiotei( aišku ši kart nieko nevėliau tik siuvau).
Bet turiu užsakyma rankinei, kaip tik Juperi sakė pasiilgo.Va ir bus arba visai kaput arba vėl nauja era  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

aha, zinau.
Rodyk kaip nors tyliai ir kostiumus 4u.gif
o rankines tikrai lauksim wub.gif
Atsakyti
Aš nežinau,kur pamatyt ką praleidi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 28, 19:59)
kaip tik Juperi sakė pasiilgo.Va ir bus arba visai kaput arba vėl nauja era  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

man Katinytis asocijuojasi tik su tom rankinem...niekas tokiu ner sukures, nieko panasaus nesu maciusi thumbup.gif thumbup.gif jau laukiu...
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 28, 18:59)
Galima pamatyt jei ka praleidi, jei norėsit galėsiu duot nuoroda, ale jūs viska ten žinot  ax.gif .
Bet turiu užsakyma rankinei, kaip tik Juperi sakė pasiilgo.Va ir bus arba visai kaput arba vėl nauja era  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

pas mus kaimynai tom visom progom jau nuo šiandien balevoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 10 28, 19:15)
man Katinytis asocijuojasi tik su tom rankinem...niekas tokiu ner sukures, nieko panasaus nesu maciusi thumbup.gif  thumbup.gif  jau laukiu...

aš prisimenu t0kią žydrą su siuvinėtu baltai moters veidu smile.gif
Atsakyti
kadabra, labai mielos geltonos šlepetės 4u.gif
Bandžiau kelt nuotrauką per fotki.com -liuks thumbup.gif Tik rinkausi antrą nuorodą nuo apačios. Part užblokavo man doh.gif
Atsakyti
Kostiumus , jei dar liks gyvi parodysiu p ošventės , nes tai nėra visai mano siuviniai ax.gif , tiesiog teko daug taisyt, net batus teko didint per mažus nupirkom doh.gif , bet užtai blizgėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Raganėl , jei nežinai , tai gal turi skypa , imesčiau tau nuoroda, šiaip tai galit man imest skypus jei naudojatės, galėčiau pranešt kartais kai pamatau, gal ir man kada imesit kokia žinia mirksiukas.gif .Nes mačiau ir Kadabra ir Raganėle tada mirksiukas.gif
Atsakyti
KADABRA gražios tapkutės mirksiukas.gif
Atsakyti
aš skaipėj eidrasa, ale tai naktinis paukštis Katinytis biggrin.gif
Atsakyti