Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 28, 10:13)
Norejau parodyt takpes, ale raso, kad www.part.lt kenkejiskas ir nerekomenduoaj jo atidarinet... Per ka keliat fotkes?

Aš per part.lt ir keliu. Bet jau kelintą kartą ten kažkas užlūžta ir dingsta nuotraukos g.gif

QUOTE(Ronet @ 2011 10 28, 10:35)
Per fotki.com smile.gif

Bandžiau kažkada- nu nepavyko g.gif Reiks dar bandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 28, 13:39)
taigi kaip jus nesuprantant - ji mus tik paerzino, net nesiruosia rodyt  tongue.gif

vai vai vai koks jumoras
Atsakyti
Žolia, per fotki paprasta, tik pirmą kartą kol atradau kas kaip ten smile.gif
Įeini į albumą, paspaudi ant norimos nuotraukos, tada virš nuotraukos viršuje dešinėje pusėje toks ženkliukas share, jį paspausti, tada hotlink this image, o tada renkuosi "BBCODE photo for forums" tada padarau copy ir čia forume paste smile.gif
Ir tiek to kėlimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 28 spalio 2011 - 14:03
QUOTE(Ronet @ 2011 10 28, 15:01)
Žolia, per fotki paprasta, tik pirmą kartą kol atradau kas kaip ten smile.gif
Įeini į albumą, paspaudi ant norimos nuotraukos, tada virš nuotraukos viršuje dešinėje pusėje toks ženkliukas  share, jį paspausti, tada hotlink this image, o tada renkuosi "BBCODE photo for forums" tada padarau copy ir čia forume paste smile.gif
Ir tiek to kėlimo  smile.gif

Oi dėkui 4u.gif , dabar būsiu gudri jau-bėgsiu iš to part. O tiesiai iš kompo per jį jau neina turbūt? g.gif Reik pasitalpint pirma?
Atsakyti
Nėr už ką, pamenu kaip pati vargau smile.gif Žolia, nežinau ar iš kompo įmanoma tiesiogiai, kiek esu kėlusi per fotki, tai pirmiausia į fotki , o tada jau į forumą
Atsakyti
galima per radikal.ru galimi du variantai is karto normalus dydis tekste
user posted image

arba su galimybe padidinti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 28, 14:42)
Bandžiau kažkada- nu nepavyko g.gif  Reiks dar bandyt ax.gif

Kad pas tave darbai ir yra sukelti į fotki. com g.gif
Atsakyti
Sr.upe, o kaip is Flickr perkelt fotkes?
Ai ikeliu nuorodas, kam idomu atsidarys...
http://www.flickr.co...tream/lightbox/
Raudonu priekis dengtas viskoze. Storis gavos ispudingas is paziuros, bandziau BG sluoksniuot su 18 mic. sluoksna. Is paziuros gavos daug storesnes nei det vidun bg, o ant virsaus18 sluoksna. Bet uztat ir rauksletos daug labaiu, kas mane labai knisa... Ir krastelis siaip sau, ypac fotkese, realybej dar puse bedos, eisiu dar tirnt turbut, nors jau 2 kart ji bandziau uzvelt.
O zydros jau matytas modeliukas, virsuj BG, apacioj woolas 21, kazkaip zydra BG man pusiau su beda, ir krastas 2 kart uztrynus irgi visai nieko galiausiai gavos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 28 spalio 2011 - 14:54
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 28, 14:47)
Sr.upe, o kaip is Flickr perkelt fotkes?
Ai ikeliu nuorodas, kam idomu atsidarys...
Raudonu priekis dengtas viskoze. Storis gavos ispudingas is paziuros, bandziau BG sluoksniuot su 18 mic. sluoksna. Is paziuros gavos daug storesnes nei det vidun bg, o ant virsaus18 sluoksna. Bet uztat ir rauksletos daug labaiu, kas mane labai knisa... Ir krastelis siaip sau, ypac fotkese, realybej dar puse bedos, eisiu dar tirnt turbut, nors jau 2 kart ji bandziau uzvelt.
O zydros jau matytas modeliukas, virsuj BG, apacioj woolas 21, kazkaip zydra BG man pusiau su beda, ir krastas 2 kart uztrynus irgi visai nieko galiausiai gavos...

spausk ant savo foto su dešiniu kavišu, atsiranda dydžiai kuriuos gali pasirinkt. Pvz medium 640. Tada vėl su dešiniu pelės klavišu ant paveiksliu, copy image address (arba kaip nors panašiai priklausomai nuo naršyklės) Tada įsijungi jau super mamoj žinutės lauką. Ir jau darai paste arba ctrl+V į IMG eilutę. 4u.gif
Nežinau ar aiškiai surašiau, nelabai moku aiškint smile.gif
Papildyta:
o darbeliai kaip visada gražūs smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,nepykit,kad nevisom atrasiau.Norinciu kurpaliu, labai dauk.O as tiek neturejau. Kai gavau kurpalius,iskart pagalvojau apie jus rolleyes.gif .
Atsakyti
Bandau:
//farm7.static.flickr.com/6102/628831...90f730904_z.jpg[/url]user posted image
user posted image

Ačiū, Srauni upe, pavyko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 28 spalio 2011 - 16:28
ziit, ačiū 4u.gif Gal ir šitas pravers kada nors.
Ronet ir tau ačiū 4u.gif Kol kas neturiu ko rodyt-bandyčiau kelt per fotki 4u.gif

QUOTE(dzūkė @ 2011 10 28, 15:34)
Kad pas tave darbai ir yra sukelti į fotki. com g.gif

Sukelti, bet kartais norisi kitoj temoj kokią gamtos nuotrauką įkelt ir reiks į fotki įsikėlinėt
rolleyes.gif
Besijuokianti, bet juk lygios jau tos šlepetės.
O aš kažkaip pasigedau Kadabros veltinių g.gif Nebevelia g.gif
Atsakyti