Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 28, 10:13)
Norejau parodyt takpes, ale raso, kad www.part.lt kenkejiskas ir nerekomenduoaj jo atidarinet... Per ka keliat fotkes?

http://imageshack.us/
Atsakyti
Gali rodyt ikėlus i savo bloga , ar i ji keli per ta kenkėja ax.gif .
Man vyras padares asmenine talpykla , tai nežinau net kaip kitaip ikelinėt
Atsakyti
Per fotki.com smile.gif
Atsakyti
Merginos, noriu jūsų, kaip eksperčių, patarimo ax.gif . Vėliau savo mažajam batukus. Klojau 4 sluoksnius vilnos, bet batukai gavosi pakankamai ploni. Jūsų tapukai storesni būna. Gal galite pasakyti kiek sluoksnių dedate?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2011 10 28, 12:01)
Gal galite pasakyti kiek sluoksnių dedate?

geriau kiek gr kokiai pedutei.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 28, 12:15)
geriau kiek gr kokiai pedutei.

g.gif Na galiu bandyt ir taip, tik neturiu svarstyklių, kad sverti mažus kiekius. Bet logiška, juk kiekviena skirtingo storio sluoksnius klojam doh.gif . Pėdutė mano mažojo 9 cm. Kiek man reiktų vilnos blush2.gif ?
Atsakyti
s@mi, kai jau esi vėlus, žinai kiek klojai sluoksnių ir žinai kiek nori storesnių-klok tų sluoksnių du, tris kartus daugiau ir bus storesnės. Gi, nėra taisyklės, kad turi būt tiek ir tiek...ir nė kiek į šoną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2011 10 28, 12:21)
g.gif  Na galiu bandyt ir taip, tik neturiu svarstyklių, kad sverti mažus kiekius. Bet logiška, juk kiekviena skirtingo storio sluoksnius klojam doh.gif . Pėdutė mano mažojo 9 cm. Kiek man reiktų vilnos blush2.gif ?

Bet vaikiški,tokie mažuliukai, gal ir neturėtų būti tokie stori,kaip suaugusiems g.gif Žiūrint į foto,tai man atrodo,kad tokiem mažiukam lyg ir pakanka storio g.gif Va,jau vaikštančiam pipirui tai tikrai storesnių reiktų..
Jei klystu,gal pataisys mane labiau patyrusios 4u.gif
Atsakyti
Aš auliuką darau gan ploną, po to plalaipsniui storinu, padukas gaunasi storiausias smile.gif
Atsakyti
Mano tapsiukai buvo jau vaikštančiai mergytei 15 cm kojytei. Būtent dėl to dariau storesnius. Svert nesvėriau, o pagal sluoksnius, tai jau anksčiau kalbėjome, kad kas kaip kloja, aš ir mažiem ir dideliem plonai kloju, tai darant dvi spalvas, vidus 8 sl, išorė 4 sl, mažiukam 6 ir 4 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 28, 09:13)
Norejau parodyt takpes, ale raso, kad www.part.lt kenkejiskas ir nerekomenduoaj jo atidarinet... Per ka keliat fotkes?

tai juk gali iš flickr wink.gif aš visad iš flickr keliu
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 28, 14:05)

tai juk gali iš flickr wink.gif aš visad iš flickr keliu

taigi kaip jus nesuprantant - ji mus tik paerzino, net nesiruosia rodyt tongue.gif
Atsakyti