Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Raganėle
o tu fabrike buvai ar čia tų kur kažkas kaune pardavonėjo naudotus.
Jei fabrike, tai įdomu kas te gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 27, 21:13)
tai kad tavo klumpės jau tavo vizitine kortele galėtų būt  mirksiukas.gif

Ot tai ačiū, man jos taip patinka, kad sutikč su tokia vizitke biggrin.gif Aš ir mano klumpės vieno kraujo lotuliukas.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 27, 21:16)
Raganėle
o tu fabrike buvai ar čia tų kur kažkas kaune pardavonėjo naudotus.
Jei fabrike, tai įdomu kas te gero smile.gif

Nekliuvo man naudotų, fabrike buvau, žalių parsivežiau. Ten gero tai toks diedukas biggrin.gif Apie visokius kurpalius ir kurpalių pirkėjas pripasakojo, dar mane su maže nusivedė į kurpalyną parodyt, pusgaminių visokių pamačiau ir auliniams veltiniams daromus kurpalius išrodė, žodž gera ekskursija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 27, 21:50)

Nekliuvo man naudotų, fabrike buvau, žalių parsivežiau. Ten gero tai toks diedukas biggrin.gif Apie visokius kurpalius ir kurpalių pirkėjas pripasakojo, dar mane su maže nusivedė į kurpalyną parodyt, pusgaminių visokių pamačiau ir auliniams veltiniams daromus kurpalius išrodė, žodž gera ekskursija thumbup.gif

liuks thumbup.gif
reiks kažkada pasukti tavo pėdom šiuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 27, 21:44)
Jau net neklausiau dėl kurpalių, nors labai norėjosi, mačiau, kad net temoj jau buvo po žinutės norinčių, tai kur jau ten bespėsi  rolleyes.gif Aukcioną viešą galėjo paskelbti,kaip kad įstaigose  lotuliukas.gif

Aš irgi net neklausiau... Matėsi, kad nieko nesigaus...
QUOTE(raganele @ 2011 10 27, 22:50)
Ten gero tai toks diedukas biggrin.gif Apie visokius kurpalius ir kurpalių pirkėjas pripasakojo, dar mane su maže nusivedė į kurpalyną parodyt, pusgaminių visokių pamačiau ir auliniams veltiniams daromus kurpalius išrodė, žodž gera ekskursija thumbup.gif

Nu nu, ir ką pasakojo apie kurpalių pirkėjas? O kiek tie veltinių aulinių kurpaliai kainuoja.? Tai jie turbūt neatkeliami nuo žemės? g.gif Man reik nors vienų aulinių formos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 27, 22:15)
Oi ,Kadabra, reiks kada iki taves dasigaut savo galvos, gerai , kad nors kokiu smegenu iš Vilniaus nereikėjo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O dėl tu kurpaliu aš irgi užklausiau galvojau savo kojos gal pasiimčiau, ale nei žodelio ir nesulaukiau  blink.gif .

tu kaip ta bezdzionele is rusiskos animacijos laiku: smegenis laikai padziautas medyje tongue.gif
Katinyti, gali, kad ir pas mane i svecius, arba galiu mamai silainiuose palikti - kaip nors pasiimtus. Ziurek, kur tau mieliau ir patogiau.

QUOTE(žollia @ 2011 10 28, 07:49)
Nu nu, ir ką pasakojo apie kurpalių pirkėjas? 

ale, zollia, kokia tu smalsute biggrin.gif 4u.gif
p.s. beje, man paciai idomu pasidare, kiek kainuoja kurpaliai ilgaauliams ir ar jie patogus. apie ju svori turetu buti atskira tema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 28 spalio 2011 - 07:38
QUOTE(kadabra @ 2011 10 28, 08:37)

ale, zollia, kokia tu smalsute  biggrin.gif  4u.gif
p.s. beje, man paciai idomu pasidare, kiek kainuoja kurpaliai ilgaauliams ir ar jie patogus. apie ju svori turetu buti atskira tema  doh.gif

Visoms smalsu, biggrin.gif tik kitos neišsiduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 28, 09:01)
Visoms smalsu,  biggrin.gif tik kitos neišsiduoda mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai kad net nepaklausiau kainos g.gif manrods persunku aulinius velt, ale pasiskambinkit, diedukas tikrai mielai viską išpasakos biggrin.gif
Ką tik parsitempiau du bulvinius maišus vilnos, paštininkės gretimo kaimo atrodė tokios blink.gif blink.gif ir sakė, kad be vyro neatiduos, nes tų maišų nepakels lotuliukas.gif
Atsakyti
Katinyti, gali, kad ir pas mane i svecius, arba galiu mamai silainiuose palikti - kaip nors pasiimtus. Ziurek, kur tau mieliau ir patogiau.

Sakau gal po tu visu švenčiu užlėkčiau kuri vakara ax.gif , o dėl smegenu tai šiuo laikotarpiu turbūt teisybė, kad jie medyje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 28, 09:52)
Sakau gal po tu visu švenčiu užlėkčiau kuri vakara  ax.gif , o dėl smegenu tai šiuo laikotarpiu turbūt teisybė, kad jie medyje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

gerai, butu smagu - kokios arbatos ar kavytes pagurksnosim 4u.gif
Atsakyti
Įsivaizduoju kokio dydžio tie maišai biggrin.gif , paštininkėm tikrai šoką turėjo sukelti blink.gif
Atsakyti
Norejau parodyt takpes, ale raso, kad www.part.lt kenkejiskas ir nerekomenduoaj jo atidarinet... Per ka keliat fotkes?
Atsakyti