Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2011 10 27, 20:36)
ka cia beslepsi... taigi klausiau del kurpaliu- parasiau laiska-gavau atsakyma, i antra-tyla... hmmm galima juk ir atsakyti... g.gif ...??? Ne?....taip?.... neturit savo nuomones????....  g.gif  kur turesit !  doh.gif  kai kojos Vilniuje, galvos Kaune... pas mane viskas vietoj tongue.gif

aš vakar prisibeldžiau, tai pasakė, kad jau nėr unsure.gif nespėjau angel_sadangel.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 10 27, 21:31)
aš vakar prisibeldžiau, tai pasakė, kad jau nėr unsure.gif nespėjau  angel_sadangel.gif  cray.gif

g.gif kai as motera konkreti-tai man nesuprantami tokie fyntai. Paklausiau kokiu dydziu turi-parase, as is kart kita laiska , kad rezervuoju ta ir ta.... tyla, pakartoju laiska -tyla... nafik, kriuk kriuk bent...ar kaip cia? ir vel klausiu jusu: ne? taip? ar neturit nuomones? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
a tai kuri cia taip visus susislave ir tyli tongue.gif ?
Atsakyti
Jau net neklausiau dėl kurpalių, nors labai norėjosi, mačiau, kad net temoj jau buvo po žinutės norinčių, tai kur jau ten bespėsi rolleyes.gif Aukcioną viešą galėjo paskelbti,kaip kad įstaigose lotuliukas.gif

Ačiū už lapukų pagyrimą smile.gif Nju nesu tokia jau darbšti, biškį buvo prispaudę, bet savęs pagailo ir išsigandau, kad hobis gali tapti nebe hobiu, tai dabar ilsėsiuos biggrin.gif Lapiukai, tai jau porą savaičių pragulėjo, kol prisiruošiau juos įkelti, jie jau senoki yginant su kitais smile.gif

Dabar jau savaitę tai tikrai nieko į temukę neįkelsiu jau ir taip gal perdaug prikėliau prie Jūsų grožių ax.gif
Atsakyti
mergaitės, aš visai ne į temą, tik nuotaikai pakelti(man juoktis vienai neįdomu)...
Atvažiavo pora pailsėti į Ispaniją. Trečios dienos vakare, kol vyras gaivinosi bare, žmona pradingo. Vyras, pakėlęs vėją, iš mačiusiųjų sužinojo, kad žmona nuėjo pas doną Pedro.
- Koks dar donas Pedro?!
Jam parodo viešbutį ir pasako numerį. Vyras tyliai įsėlina, žvilgt pro plyšį - tyli muzika, ištaiginga lova, ant lovos guli aukštas, įdegęs ir vyriškas donas Pedro. Atsiveria dušo durys ir išeina žmona: pablyškusi, plaukai sutaršyti, pilvas nukaręs, krūtys maskatuoja... Vyras galvoja: - Jomajo, kaip nepatogu prieš doną Pedro...
Atsakyti
bulaukiux pries nakti blevyzgavoja vaikus suguldzius biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi jau suguldėm drinks_cheers.gif
Smagu tie donai Pedrai biggrin.gif

Nu nufyrino kažkas visus "vintažinius" kurpalius urmu lotuliukas.gif
O gali kas pasakyt, kur gaut odos storos padukams? Nu prašinėja odos žmogai, o aš tik plonos radau audinių pardėj prie kalvaryno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 27, 21:57)
Mes irgi jau suguldėm drinks_cheers.gif
Smagu tie donai Pedrai biggrin.gif

Nu nufyrino kažkas visus "vintažinius" kurpalius urmu lotuliukas.gif
O gali kas pasakyt, kur gaut odos storos padukams? Nu prašinėja odos žmogai, o aš tik plonos radau audinių pardėj prie kalvaryno doh.gif

nepatikėsi, Kaune lotuliukas.gif radau pardę kur ne tik odos yr, bet ir padų visokių... mirksiukas.gif

jieps, jie miega, o aš smaginuos, o ką daryt....tuoj ir velt eisiu, šalikėlis laukia...
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 10 27, 21:02)
nepatikėsi, Kaune lotuliukas.gif radau pardę kur ne tik odos yr, bet ir padų visokių...  mirksiukas.gif
jieps, jie miega, o aš smaginuos, o ką daryt....tuoj ir velt eisiu, šalikėlis laukia...

a ko vakar nesakei? biggrin.gif sakau, teks ryt vėl į Kauną traukt. Nori kartu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 27, 22:10)
a ko vakar nesakei?  biggrin.gif  sakau, teks ryt vėl į Kauną traukt. Nori kartu? biggrin.gif

noooooriu, bet negaliu. karantinas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 27, 18:56)
Besijuokianti, ten visa trijulė be konkurencijos princesiukų buvo biggrin.gif

Tikrai tapkiukų labai smagių privėlėt thumbup.gif gal naują bg vilną pamačius, grįš noras spalvotą velt, nes dabar nagai nieži tik nedažytą muilint... Bg gavos bene 70 Lt/kg už spalvotą sluoksną

tai kad tavo klumpės jau tavo vizitine kortele galėtų būt mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi ,Kadabra, reiks kada iki taves dasigaut savo galvos, gerai , kad nors kokiu smegenu iš Vilniaus nereikėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O dėl tu kurpaliu aš irgi užklausiau galvojau savo kojos gal pasiimčiau, ale nei žodelio ir nesulaukiau blink.gif .
Atsakyti