Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 10 27, 19:11)
Parsibastėm su Ledinuku, kurpalių užsivežėm smile.gif Dėkui kaunietėms už kompaniją - jūs labai šaunios ir gražios, labai smagu buvo pasiplepėti, jaučiuosi puikiai praleidus dieną  gathering.gif o Belaukiux dar  sako, kad bulgariška vilna jau Vilniuj - jėga  bigsmile.gif bus su kuo išbandyt kurpalius

Jau kaip ačiū už tą gražios hihihi.gif
Gražiausia iš gražiausių be kalbų ten buvo tavo mažiukė smile.gif
Atsakyti
Merginos tokias spalvotas šlepetes suvėlė bigsmile.gif . Jau vasaros ilgitės smile.gif
srauni_upe, ronet, bulaukiux- gražu 4u.gif
Juperi, dabar atsikvėpsi, nebereiks mokytojaut smile.gif
Mergaitės, pasidalinkit info, kokia besigavo kaina vilnos BG su siuntimu?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 27, 19:41)
Merginos tokias spalvotas šlepetes  suvėlė bigsmile.gif . Jau vasaros  ilgitės smile.gif 
srauni_upe, ronet, bulaukiux- gražu 4u.gif 
Juperi, dabar atsikvėpsi, nebereiks mokytojaut smile.gif
Mergaitės, pasidalinkit info, kokia besigavo kaina vilnos BG su siuntimu?

jei nekvailai paskai2iavau, tai kaina tokia-ecco pardavimo kaina +25 procentai
Atsakyti
Besijuokianti, ten visa trijulė be konkurencijos princesiukų buvo biggrin.gif

Tikrai tapkiukų labai smagių privėlėt thumbup.gif gal naują bg vilną pamačius, grįš noras spalvotą velt, nes dabar nagai nieži tik nedažytą muilint... Bg gavos bene 70 Lt/kg už spalvotą sluoksną
Atsakyti
Matau Rimuselis skaito...ar i zinutes neatsakot, ar az pilna???????
Atsakyti
Raganele, dekui uz komplimentus, prasom dazniau - mes nesikandziojam tongue.gif 4u.gif

QUOTE(Molė @ 2011 10 27, 14:25)
Nu kur čia nesuprasiuser posted image
Mano anyta dar neturi mano tapkių blush2.gif

Mole, Mole biggrin.gif
va ir pasikalbejom.

p.s. Juperi, o koki tu cia slapta bizni, tep sakant, su Rimuseliu vedi, a, prisipazink, motera, greitai tongue.gif tongue.gif tongue.gif

p.p.s. ai dar tiesa, apie mazaja raganiuke parasysiu - nu tokia razbaininke, su sviesiais karciukais ir melynom akim, ale tokia maza kruopa... tikejausi, kad didesne, kai isvydau, tai lupos pacios nuo vaizdo issisiepe wub.gif . Isakmiu balseliu tik mamai komandas duoda, ta net kavos nespejo siltos paragauti biggrin.gif
Papildyta:
Katineli, tavo galva pas mane hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 27 spalio 2011 - 19:23
QUOTE(kadabra @ 2011 10 27, 20:24)
[

p.s. Juperi, o koki tu cia slapta bizni, tep sakant, su Rimuseliu vedi, a, prisipazink, motera, greitai  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Katineli, tavo galva pas mane  hihihi.gif

ka cia beslepsi... taigi klausiau del kurpaliu- parasiau laiska-gavau atsakyma, i antra-tyla... hmmm galima juk ir atsakyti... g.gif ...??? Ne?....taip?.... neturit savo nuomones????.... g.gif kur turesit ! doh.gif kai kojos Vilniuje, galvos Kaune... pas mane viskas vietoj tongue.gif
Atsakyti
Tebūnie įdėsiu dar vienas, nespalvotas ir dingsiu iš eterio smile.gif 42 dydis.

user posted image

O dabar jau nesivaidensiu iki kitos savaitės, nevėlimo atostogos vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 27 spalio 2011 - 19:39
QUOTE(Juperi @ 2011 10 27, 20:36)
ka cia beslepsi... taigi klausiau del kurpaliu- parasiau laiska-gavau atsakyma, i antra-tyla... hmmm galima juk ir atsakyti... g.gif ...??? Ne?....taip?.... neturit savo nuomones????....  g.gif  kur turesit !  doh.gif  kai kojos Vilniuje, galvos Kaune... pas mane viskas vietoj tongue.gif

zodziu, vsio jasno - viskas vietoj Alytuj, bet va kurpaliu truksta nors tu ka iki pilnos laimes biggrin.gif

Ronet, na ir darbsti tu 4u.gif
Atsakyti
Ronet - labai gražus lapinis dekoras wub.gif

Rimusėlio kurpaliai ir man rūp - derėtų prie klumpių biggrin.gif

Katinėlio galva pas Kadabrą lotuliukas.gif uojei
Ai dėkui už panegirkas mano kipšiukui, ale ji rami,pamatytum vidurinėlę biggrin.gif Ir neprisiprašyk, nes man Kaunas prisiminimus senus sukėlė, jau zyziu mb, kad noriu pažiūrėt, ar muzikinis vis dar toks gražus,kaip man vaikystėj atrodė. Ir sąžinė graužia,kad neužsukau pas giminiečius, gal ryt vėl patraukt biggrin.gif ale vos spėjau į darželį - vienas vaikas jau buvo ruošiamasį prailgintą grupę vest...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 27 spalio 2011 - 20:12
QUOTE(raganele @ 2011 10 27, 21:11)
Ai dėkui už panegirkas mano kipšiukui, ale ji rami,pamatytum vidurinėlę biggrin.gif Ir neprisiprašyk, nes man Kaunas prisiminimus senus sukėlė, jau zyziu mb, kad noriu pažiūrėt, ar muzikinis vis dar toks gražus,kaip man vaikystėj atrodė. Ir sąžinė graužia,kad neužsukau pas giminiečius, gal ryt vėl patraukt biggrin.gif ale vos spėjau į darželį - vienas vaikas jau buvo ruošiamasį prailgintą grupę vest...

muzikinis - grazus, tikrai grazus - ka turim, tai turim (ne tik kurpada biggrin.gif ).
Atsakyti
Pasiilgau jūsų wub.gif Tik per temutes ir blogus perbėgu....

Skambinau woolui, ką tiksliai jų sluoksna iki 85 pabrango unsure.gif Ale ir Bulgarų matau gerai kainuoj.... verysad.gif Baiginėjasi mano atsargos, negalvojau, kad šitiek kainuos doh.gif
Atsakyti