Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

user posted image
Atsakyti
Tas dazymas augalas kaip sauniai ziurisi wub.gif

p.s. Juperi, tai vis vartaisi ir vartaisi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 24 spalio 2011 - 09:36
QUOTE(kadabra @ 2011 10 24, 10:36)
Tas dazymas augalas kaip sauniai ziurisi  wub.gif

p.s. Juperi, tai vis vartaisi ir vartaisi  tongue.gif

a kas man jaunai, netekejusiai belieka doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 24, 10:37)
a kas man jaunai, netekejusiai belieka doh.gif  mirksiukas.gif

Ka veli?
Atsakyti
Nju įmesiu savo naujas, bet jau matyto modeliuko tapkutes. 41 dydis.
Buvo žalios, dabar mėlynos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 24, 10:40)

nu nieko... sian svecio laukiu, po piet i valdiskus namus... negaliu velimui susikaupt...dar antrad-treciad-ketvirt mokymai, treciad pas traumotologa, maz negalesiu visai velt, kai sakys , kad vel reik koja operuot doh.gif zodz... klipata
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 24, 09:06)
dėkui už pagyras klumpėms wub.gif man pačiai jos žiauriai patinka, smagu kai įsitikinu, kad ne man vienai lotuliukas.gif

Srauni upe,kas ta masofkė? Ir gal kas radot kur nors baltos lietuviškos padorios vilnos? g.gif Tie pilkos akuotai tai žiauroki, ale man kaip gražu vistiek rezultate gauruotos biggrin.gif
Leliukiniams kilimuką sukarpiau ne vietoj šablonų naudojimui, o vietoj kurpaliukų, į au suveltus sugrūdu ir suglostau pėdutės formą. O šablonams tai ir man reik to standaus polaminatinio reikalo,minkšti susigarankščiuoja...

ai nu kitaip tariant nelaužiu iš to meno. Panašias darau. Iš to lietuviško karšinio vistiek labai dailus darbas neišeina. Tiek tų šiukšlių doh.gif
Aš ir norėčiau rasti padoraus lietuviško karšinio..
Nors jo pats plaukas tai geras. Tik sukarštas baisiai.

O žinok, aš kai veliu ant to standaus. Tai iš kart forma pasidaro tokia daug maž kokią išsikerpi. Na aš taip pripratus ir man taip lengviau formuot.
Papildyta:
Reik riebau rankų kremo. Taip baisiai rankas nusivėliau, jau nė aliejus nepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 24 spalio 2011 - 10:29
Ronet, dailio šlepetės. Ir 2 in 1 jau įvaldei 4u.gif
Atsakyti
gal kam pravers drabuzius veliant

http://www.livemaste...hablone?msec=12?

as va apie tokius kalbejau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 24 spalio 2011 - 12:59
Skaitau čia jus ir nusprendžiau, kad matyt aš kažkaip keistai veliu. Neįsivaizduoju vėlimo ant kurpaliaus be nuimamos kelties. Nebent tų be užkulniuko, toms tai tinka visi kurpaliai.

Ronet, pabūsiu bjaurybė, gražūs tapukai, gražaus dekoras, gražios spalvos, dailūs apkarpymai ir t.t., bet joms trūksta dar pavėlimo cool.gif . Nesupyk gerai ax.gif

Atsakyti
Žolia, ačiū smile.gif
Besijuokianti, būk ir kuo didesnė biggrin.gif Tada kitą kartą dar geriau gaunasi biggrin.gif
Ilgai jas vėliau ir tokios jau stipriai skambančios buvo, metant galima ir gumbą užstatyt smile.gif

bulaukiux, va čia tai daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 24 spalio 2011 - 13:49
QUOTE(bulaukiux @ 2011 10 24, 13:53)
as va apie tokius kalbejau

bigsmile.gif Kokie fain kurpaliai. Ar čia tu juos turi? vienus įsitaisius galimos dydžių interpretacijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 24 spalio 2011 - 13:49