Įkraunama...
Įkraunama...

Fit Line produktai

QUOTE(marfa @ 2006 03 31, 22:52)
ax.gif Esu susidurusi su  siais produktais,bandziau Aktivaizeri,bet mane paveike visiskai priesingai nei turejo...  g.gif  blink.gif

Labas as labai domiuosiu siais produktais,buvau kongrese vokietijoj.produktai yra superiniai,tik gal ne kekvienam paprastam zmogui prieinami.galiu pasakyti kodel jum reakcija buvo priesinga
jeigu organizmas yra suvarges ir pavarges ir isgeri Aktivizer jis veikia priesingai jis duoda signala smegenim kad kunas ilsetusi ir tu automatiskai nori miego.tai gali vykti tiekk kiek to reikia jusu organizmui o kai viskas susinormalizuoja jausites labai gerai pilna energijos,ir dziauksites gyvenimu.patarciau pagerti koki menesi Zelchust (imunitetui stiprinti)o paskui vartoti Aktivizer.

Atsakyti
Gal dar kas vartojate FitLine produktus? Ka galvojate apie juos? Gal zinote kokia kita geru ir pigesniu papildu linija? Aciukas labai uz pasidalinima informacija.

Atsakyti
Sveikos visos, sveikatos ieškotojos:) biggrin.gif
Mėnesį gėriau fit line Basics produktą. Labai džiaugiuosi, kad dingo alergija, galvos svaigimas. Padariau pertrauka ir itariu, kad be reikalo - turbūt išjudino organizmo valymo sistemą, tai viskas vėl paūmėjo. g.gif doh.gif
Bet alergija nesugrįžo - kas esat turėję tą "gėrį" suprantat mano džiaugsmą. Nuo ryt geriu antrąją pakuotę. Kaina žiauri, bet kiek susidūriau su įvairiais papildais, tai dabar visokių natūralių papildų bumas, tiesiog psichozė. O kainos tai visur kosminės. Fit line irgi labai brangu, bet man patinka jo mokslinis pagrindas ir naujausių mokslo pasiekimų - nano technologijų taikymas. mirksiukas.gif
Taigi, mano patirtis su Fit line tokia. Įdomu, kaip kitoms sekasi, gaila labai mažai atsiliepimų temoje... ax.gif
Atsakyti
Sveikos!

Senokai jau kas berase cia g.gif Ar yra tokiu kas gere FitLine nestumo metu? Kiek laiko geret, kokiomis dozemis? Aciu 4u.gif
Atsakyti