gal esat kuri išbandžiusi Fit Line maisto papildus ar kitus produktus?
Jau keleta metu naudoju FitLine produktus apie kuriuos dabar vis labiau kalbama Lietuvoje. Jau
beveik 2 metus niekuo nesergu, net persalimo ligomis, kai visi ziema serga baisiu gripu, as
dziaugiuosi gyvenimu ir net negalvoju apie ligas ir negalavimus. Tai nuostabus produktai ir
rekomenduociau juos visiems!!! Radau daug naudingos informacijos www.fitlinego.com
beveik 2 metus niekuo nesergu, net persalimo ligomis, kai visi ziema serga baisiu gripu, as
dziaugiuosi gyvenimu ir net negalvoju apie ligas ir negalavimus. Tai nuostabus produktai ir
rekomenduociau juos visiems!!! Radau daug naudingos informacijos www.fitlinego.com
QUOTE(VIOLA @ 2006 03 20, 11:14)
Esu susidurusi su siais produktais,bandziau Aktivaizeri,bet mane paveike visiskai priesingai nei turejo...
QUOTE(marfa @ 2006 03 31, 21:52)
Esu susidurusi su siais produktais,bandziau Aktivaizeri,bet mane paveike visiskai priesingai nei turejo...
paveikė kaip Miegolaizeris? turiu draugę, kuri prieš savaitę jį vartot pradėjo-lyg ir patenkinta. gal čia nuo organizmo priklauso?
QUOTE(VIOLA @ 2006 04 06, 13:54)
paveikė kaip Miegolaizeris? turiu draugę, kuri prieš savaitę jį vartot pradėjo-lyg ir patenkinta. gal čia nuo organizmo priklauso?
Aha,butent... nors man pasake,kad cia nuo alkoholio,nes as pries diena buvau gimtadienyje ir isgeriau taure sampano...
QUOTE(VIOLA @ 2006 03 20, 11:14)
Sveikos,
Jau 2 savaites naudoju FitLine produktus ir esu labai patenkinta Dingo nuovargis, pradėjau jaustis labai gerai. Esu SUPER patenkinta!!!
QUOTE(SaulyteL @ 2006 04 09, 21:58)
Sveikos,
Jau 2 savaites naudoju FitLine produktus ir esu labai patenkinta Dingo nuovargis, pradėjau jaustis labai gerai. Esu SUPER patenkinta!!!
o ką būtent vartoji?
QUOTE(VIOLA @ 2006 04 10, 23:55)
o ką būtent vartoji?
Vartoju:
Basic - visos dienos norma aprūpinamas organizmas reikalingais vitaminais ir mineralais, stiprinamas imunitetas, stapdomas senėjimo procesas
Omega 3 - gerinama smegenų veikla
Restorate - gražūs plaukai, nagai, oda, stiprūs kailai, stiprinamas imunitetas, ramus miegas ir nervai
Tai va, siūlyčiau pabandyti
QUOTE(SaulyteL @ 2006 04 11, 09:44)
Vartoju:
Basic - visos dienos norma aprūpinamas organizmas reikalingais vitaminais ir mineralais, stiprinamas imunitetas, stapdomas senėjimo procesas
Restorate - gražūs plaukai, nagai, oda, stiprūs kailai, stiprinamas imunitetas, ramus miegas ir nervai
Aha,geras rinkinukas O kiek jis kainuoja?Gal ir man vertetu pabandyti...
QUOTE(danielius @ 2006 09 12, 21:26)
as irgi dvi savaites tik geriu, bet taip fainai dar nesijauciau. Jegu uztenka visai dienai, Liux!!!! o mano brolis dar issigyde sanarius su Restorate. Abu dekingi Fitline produktams
O ka tu geri?
QUOTE(asRita @ 2006 09 13, 10:14)
jusu atsakymai skamba kaip TV reklamose....
itariu, kad ir tu papildu kainos atitinkamos?
itariu, kad ir tu papildu kainos atitinkamos?
Aha,kainos tikrai nemazos,bet vertos to... bent jau as kai nueinu i gydytojo Barkausko paskaitas,tai visada susizaviu ir butinai man visko prisireikia Dabar vel visko nusipirkau ir nuo pirmadienio pradesiu menesio kursa