Įkraunama...
Įkraunama...

Fit Line produktai

gal esat kuri išbandžiusi Fit Line maisto papildus ar kitus produktus?
Atsakyti
Jau keleta metu naudoju FitLine produktus apie kuriuos dabar vis labiau kalbama Lietuvoje. Jau

beveik 2 metus niekuo nesergu, net persalimo ligomis, kai visi ziema serga baisiu gripu, as

dziaugiuosi gyvenimu ir net negalvoju apie ligas ir negalavimus. Tai nuostabus produktai ir

rekomenduociau juos visiems!!! Radau daug naudingos informacijos www.fitlinego.com
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2006 03 20, 11:14)

ax.gif Esu susidurusi su siais produktais,bandziau Aktivaizeri,bet mane paveike visiskai priesingai nei turejo... g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 03 31, 21:52)
ax.gif Esu susidurusi su  siais produktais,bandziau Aktivaizeri,bet mane paveike visiskai priesingai nei turejo...  g.gif  blink.gif

lotuliukas.gif paveikė kaip Miegolaizeris? lotuliukas.gif turiu draugę, kuri prieš savaitę jį vartot pradėjo-lyg ir patenkinta. gal čia nuo organizmo priklauso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2006 04 06, 13:54)
lotuliukas.gif  paveikė kaip Miegolaizeris? lotuliukas.gif  turiu draugę, kuri prieš savaitę jį vartot pradėjo-lyg ir patenkinta. gal čia nuo organizmo priklauso? g.gif

lotuliukas.gif Aha,butent... nors man pasake,kad cia nuo alkoholio,nes as pries diena buvau gimtadienyje drinks_cheers.gif ir isgeriau taure sampano... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2006 03 20, 11:14)

Sveikos,

Jau 2 savaites naudoju FitLine produktus ir esu labai patenkinta bigsmile.gif Dingo nuovargis, pradėjau jaustis labai gerai. Esu SUPER patenkinta!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulyteL @ 2006 04 09, 21:58)
Sveikos,

Jau 2 savaites naudoju FitLine produktus ir esu labai patenkinta bigsmile.gif  Dingo nuovargis, pradėjau jaustis labai gerai. Esu SUPER patenkinta!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o ką būtent vartoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2006 04 10, 23:55)
o ką būtent vartoji? ax.gif

Vartoju:
Basic - visos dienos norma aprūpinamas organizmas reikalingais vitaminais ir mineralais, stiprinamas imunitetas, stapdomas senėjimo procesas
Omega 3 - gerinama smegenų veikla
Restorate - gražūs plaukai, nagai, oda, stiprūs kailai, stiprinamas imunitetas, ramus miegas ir nervai smile.gif
Tai va, siūlyčiau pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulyteL @ 2006 04 11, 09:44)
Vartoju:
Basic - visos dienos norma aprūpinamas organizmas reikalingais vitaminais ir mineralais, stiprinamas imunitetas, stapdomas senėjimo procesas
Omega 3 - gerinama smegenų veikla
Restorate - gražūs plaukai, nagai, oda, stiprūs kailai, stiprinamas imunitetas, ramus miegas ir nervai smile.gif
Tai va, siūlyčiau pabandyti  ax.gif

4u.gif Aha,geras rinkinukas thumbup.gif O kiek jis kainuoja?Gal ir man vertetu pabandyti... g.gif
Atsakyti
as irgi dvi savaites tik geriu, bet taip fainai dar nesijauciau. Jegu uztenka visai dienai, Liux!!!! o mano brolis dar issigyde sanarius su Restorate. Abu dekingi Fitline produktams
Atsakyti
jusu atsakymai skamba kaip TV reklamose.... g.gif

itariu, kad ir tu papildu kainos atitinkamos?
Atsakyti
QUOTE(danielius @ 2006 09 12, 21:26)
as irgi dvi savaites tik geriu, bet taip fainai dar nesijauciau. Jegu uztenka visai dienai, Liux!!!! o mano brolis dar issigyde sanarius su Restorate. Abu dekingi Fitline produktams

4u.gif O ka tu geri? g.gif

QUOTE(asRita @ 2006 09 13, 10:14)
jusu atsakymai skamba kaip TV reklamose....  g.gif 

itariu, kad ir tu papildu kainos atitinkamos?

4u.gif Aha,kainos tikrai nemazos,bet vertos to... bent jau as kai nueinu i gydytojo Barkausko paskaitas,tai visada susizaviu ir butinai man visko prisireikia doh.gif Dabar vel visko nusipirkau ir nuo pirmadienio pradesiu menesio kursa thumbup.gif
Atsakyti