Pas mus visada yra:
Paracitamolio
Vibrocil nuo slogos
Brontex nuo kosulio
Aflubin profilaktikai
Vitamino C
Kremo
Visada turiu Ibufeno nuo temperaturos,Eferalgano (žvakučių) mažiukui, Vibrocilio,Smectos, Jogurto kapsulių,,vit D3, žuvų taukus,Humerio, žinoma Vandenilio peraksido,Ventolino sirupo ir inholiojančio Ventolino ( vyresnelis serga BA ),Sedalijos, heomopatiniu lašiukų nuo nemigos...
Vitamino C,paprasto lietuviško irgi rudens ir žemos laiku visada turiu
Žinoma labai gerai jeigu tektu tik vitaminus gerti,bet deja taip nebuna,visada jaučiosi ramiau kada turiu vaistus.
Žinoma labai gerai jeigu tektu tik vitaminus gerti,bet deja taip nebuna,visada jaučiosi ramiau kada turiu vaistus.
Oi, pas mus tokia, kartais atrodo pustuste. visada pleistriuku turim, binto, angliuko, coldrexo, fastumo, paracetamolio, kokiu nors nuo skausmo (pvz, ibumetino), ir visokiu pilvuko gydymui - espumisano, mezym ir raniberl.
QUOTE(didyle @ 2008 02 24, 17:12)
O maniskis, nors jau ir beveik visas vyras, bet labai nemegsta jokiu griauzianciu dalyku, kai nusibalnoja kur, o lenda tai kur tik gali, neimanoma suziureti- tai pas mus privalomas dalykas vaistinelej yra toks purskalas Octenisept superinis dalykas, vaikui tai ypac, nuo jodo tai bega jis tekinas kai pamato, o sito visai nebijo, o da ir paskaiciau, kad jis absoliuciai vaikams nekenkia, tai be to ir didysis mano vyras laikas nuo laiko pavagia ta buteliuka i masina, tai vis pasipildom...
tikrai verta tureti, ypac kai orai atsyla, nes tada mano maziukas visai suaktyveja:))
tikrai verta tureti, ypac kai orai atsyla, nes tada mano maziukas visai suaktyveja:))
kiek zinau tai jodo ant zaizdos negalima tepti... su juo dezinfekuojama tik aplink zaizda
Turim Ibufen nuo karsciavimo, zvakuciu, Espumisano, vitaminas D, Dentinox dantukams, juros vandens, Microlax klizmuciu, Prospan nuo kosulio. Berods, viskas.
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 11 28, 12:49)
Turim Ibufen nuo karsciavimo, zvakuciu, Espumisano, vitaminas D, Dentinox dantukams, juros vandens, Microlax klizmuciu, Prospan nuo kosulio. Berods, viskas.
ir as
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2006 08 03, 20:42)
Musu vaistineleje, tik zvakutes nuo temperaturos, espumisanas, nuo pilvuko putimo ir zvakutes, kai vaikas neramus buna.. Tik tiek
o kai mamai temp kyla - žvakutės irgi?
QUOTE(Poli1 @ 2006 11 04, 14:16)
....aš esu linkusi į liaudišką mediciną, tad įsigijau knygą ir studijuoju gydymą žolelėmis.
QUOTE(mazuliuke21 @ 2007 04 22, 14:19)
aciu mamytes kad pasidalinotsavo ziniomis ir vaistinelemis prisirasiau net pora lapu dabar jau ir as jauciuosi zinove
nueik į vaistinę ar net'inį kurios nors vaistinės psl, dar ne tiek įvairovės galima rasti savo žinojimui pagilinti:)
QUOTE(Mamize @ 2008 04 09, 21:19)
Iš tikrųjų vaikams augant,"auga" ir vaistinėlė........
o šiaip paskaičius visų "sąrašus" susidariau vaizdą, kad tėvai arba neserga ir jiems vaistų nereikia arba neturi teisės sirgti
Siaip, gal labiau neturim teises sirgti bet pavyzdziui kelis vaistus naudoju as ir vaikas, arba tos pacios firmos - man tabletes, vaikiukui - skystas (cia,pvz,espumisan)
mezym forte
ibumetin
angliukai
smecta
paracetamolis
mucofluid
jūros vandens nosytėms
gliukozės
hematogenas
vitaminai
pleistriukai
bintas
vandenilio peroksidas
... turbūt viskas
QUOTE(Ksėna @ 2008 11 21, 23:16)
Visada turiu Ibufeno nuo temperaturos,Eferalgano (žvakučių) mažiukui, Vibrocilio,Smectos, Jogurto kapsulių,,vit D3, žuvų taukus,Humerio, žinoma Vandenilio peraksido,Ventolino sirupo ir inholiojančio Ventolino ( vyresnelis serga BA ),Sedalijos, heomopatiniu lašiukų nuo nemigos...
Butu idomu suzinoti kokie tai lasiukai
o cia suaugusiems tie lasiukai?