Mūsų tai maža vaistinėlė - vit. D, sudocrem ir jūros vandenėlis nosytei.
paracetamolio žvakučių,
Seb simplex-skrandukui,
Berubi-vitaminai,
vitaminas d,
JUNGLES-vitaminai,
Bephanten-tepaliukas veidukui,
Sudocrem-tepaliukas užpakaliukui,
Otypax-lašiukai į ausytes,
Jūros vanduo-nosytei plauti
Ir viskas, daugiausia pas mus vitaminų, daktarė sakė kad gana greit augam ir gali jų trūkti.O dar pienuko neturiu, tuose mišinėliuose ne kaži kiek vitaminų.
Seb simplex-skrandukui,
Berubi-vitaminai,
vitaminas d,
JUNGLES-vitaminai,
Bephanten-tepaliukas veidukui,
Sudocrem-tepaliukas užpakaliukui,
Otypax-lašiukai į ausytes,
Jūros vanduo-nosytei plauti
Ir viskas, daugiausia pas mus vitaminų, daktarė sakė kad gana greit augam ir gali jų trūkti.O dar pienuko neturiu, tuose mišinėliuose ne kaži kiek vitaminų.
QUOTE(Cinderella @ 2006 05 29, 12:55)
viskas ka isvardijai turetu buti,tik nezinau kam anglies tbletes
Anglies tabletes dar gali praversti, kai vaikas (cia aisku jau didesnis, kuris laksto, viska krausto ir kisa i burna) apsinuodija, pvz:. isgeria skalbiklio, suvalgo daug vaistu ir t.t. Tuomet jam reikia duoti 0.5 g anglies tabletes/1 kg vaikucio svoriui, kad nuodas nepakliutu i krauja. Siaip labai patartina tureti. Pati vaikysteje esu visa buteliuka vaistu nuo kraujo spaudimo suvalgiusi. Tai labai liudna tevams buvo...
musu vaistinele: kremas ESSEX: minkstinamasis, ESPUMISAN: nuo pilvo putimo, ZIBAS: priemone nuo uodu, BEPANTHEN ir STREPTOCID: odos prieziurai, STODAL: nuo kosulio, TEMPEROLIS: temperaturai iki 38C mazinti, SMECTA, PARACETAMOLIS, ANGLIUKAS, UMCKALOR: nuo persalimo, BRILIANTINE ZALUMA, DUPHALAC: uzkietejusiems viduriams gydyti(super veiksminga), BIODROXIL: antibiotikas(nepanaudojom tai taip ir guli), KAMPARO SPIRITAS:odos prieziurai, VALERIJONAI:), IBUFEN: temperaturai nuo38C mazinti(labai padejo) MEZYM FORTE 3500, EUCABAL-BALSAM S: virsutiniu kvepavimo taku ligu gydimui(istrinant kuneli). tai tiek. tikiuosi daugiau nebereikes.
Paracetamolis(žv)
viburcol(žv)
vibrocil lašiukai
humer
essex kremas
kiddi vitaminai
aspirinas
neocitramonas
ibumetin
valerijonas
visokie pleistriukai, bintukai
Kaip ir viskas. Nedidelė vaistinėlė pas mus Tik patys svarbiausi. Kam prisipirkt visokių vaistų, kai jų nereikia? Paskui laikai laikai, kol galų gale jie pasensta ir išmeti. Juk kai reikia tada ir nusiperki
Na, mano močiutė biški kitos nuomonės. Pas ją gali bet kokių vaistų rast. Kartais net pati nebežino kas ir nuo ko
viburcol(žv)
vibrocil lašiukai
humer
essex kremas
kiddi vitaminai
aspirinas
neocitramonas
ibumetin
valerijonas
visokie pleistriukai, bintukai
Kaip ir viskas. Nedidelė vaistinėlė pas mus Tik patys svarbiausi. Kam prisipirkt visokių vaistų, kai jų nereikia? Paskui laikai laikai, kol galų gale jie pasensta ir išmeti. Juk kai reikia tada ir nusiperki
Na, mano močiutė biški kitos nuomonės. Pas ją gali bet kokių vaistų rast. Kartais net pati nebežino kas ir nuo ko
Na jūs ir šaunuolės, apsirūpinę daugeliui atvejų.
Aciu uz informacija:) Kadangi mano mama buvo tikra vaistu "kolekcioniere", pas mus net kaimynai uzsukdavo jei ko prireikdavo:), tai as nelinkusi pirkti vaistu ateiciai.. Bet gerai zinoti, ko kam dazhniausiai prireikia.. Mes dar visai mazuliukai, tai kol kas pagrindinis dalykas tepaliukai uzpakaliukui. Turim labai gera tepala su cinku INOTYOL, homeopatiniu rutuliuku pilvo putimui Chamomilla D12, dazhnai nenaudojam, bet kartais prireikia.
Musu vaistineleje, tik zvakutes nuo temperaturos, espumisanas, nuo pilvuko putimo ir zvakutes, kai vaikas neramus buna.. Tik tiek
Pas dauguma pastebejau ivairiu sirupu nuo kosulio ir panasiai. Kai maniske buvo maze, mes irgi viena toki vartojom nuo bronchito tipo. Bet panaudojus kelias dienas, atsidureme ligoninej kur pripazino bronchine astma
Pasirodo, kad mazes dusulio priezastis buvo kazkoks priedas i sirupa. Ne patys vaistai, o butent prieskonis (kurio imaiso, kad vaikams sirupas skanesnis butu). Nenoriu gasdinti, tiesiog musu vaistinelej dabar privalo buti
vetolinas- bronchus pleciantys
klaritinas- pries alerginis (ji vartojame kiekviena diena)
ir dar kalnas visokiu vaistu "jeigu kas" atvejui
neseniai nutraukeme harmonu vartojima
Linkiu visoms mamoms, kad augant atzaloms vaistineles pildyt nereiketu
Pasirodo, kad mazes dusulio priezastis buvo kazkoks priedas i sirupa. Ne patys vaistai, o butent prieskonis (kurio imaiso, kad vaikams sirupas skanesnis butu). Nenoriu gasdinti, tiesiog musu vaistinelej dabar privalo buti
vetolinas- bronchus pleciantys
klaritinas- pries alerginis (ji vartojame kiekviena diena)
ir dar kalnas visokiu vaistu "jeigu kas" atvejui
neseniai nutraukeme harmonu vartojima
Linkiu visoms mamoms, kad augant atzaloms vaistineles pildyt nereiketu
jau artėja žiema mums ir reikia pasirūpinti vaistinėle.
O mūsų vaistinėlė labai maža: nuo slogos purškiklis Humer 150 ir nuo slogos bei kosulio žolelių sirupas Sinupret ir viskas. Dar yra žvakutės nuo temperatūros Eferalganas, tačiau jau jas reikia mesti lauk, nes jau amžius nebeatitinka. O šiaip mes nesergam. Bet taip labiausiai aš esu linkusi į liaudišką mediciną, tad įsigijau knygą ir studijuoju gydymą žolelėmis.
Pas mane irgi vis kaupiasi kaupiasi vaistukai, tuoj bus kaip vaistinėj. Turiu paracetamolio ir Viburcol žvakučių, Espumisan lašų, lašų į nosytę, Bepantheno, Sudocremo, pudrų, vitamino D, jūros vandens, na turbūt viskas, jei ko nepamiršau.