Įkraunama...
Įkraunama...

Namų vaistinėlė

Naujas mano asmeninis atradimas vaistinelei - zuikio taukai. Kaip stebuklas isgelbejo nuo pulingos anginos!!!
Atsakyti
QUOTE(astamaze @ 2011 02 17, 11:05)
Naujas mano asmeninis atradimas vaistinelei - zuikio taukai. Kaip stebuklas isgelbejo nuo pulingos anginos!!!

Ir kur juos gaut jei nieks aplink nemedzioja? blush2.gif
As irgi apie juos girdejau, labai padeda esant ausu uzdegimui thumbup.gif
O nuo gerkles tai juos valgyt reikejo? blink.gif apsivemciau jauciu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
nežinau ar į tą temą rašau, bet nieko geresnio neradau.
Susidūrėme su B vitaminu, mums yra 3,5 metų ir viena daktarė patarė gerti B grupės vitaminus, bet aš esu girdėjusi, kad vaikams B vitaminai nėra gerai....
Gal yra mamyčių susidūrusių su B vitaminu ir žinančių daugiau.
Ačiū už informaciją iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikų vaistinėlėje visda yra skysto kordicepso, islos- pastilės; hexasprey- gerklytei, akytėms lašiukai hemopatiniai, pleistriukai; aloe vera tepaliukas- sumušimams, įdrėskimams.
Atsakyti
*eferalgan sirupas-nuo temperaturos,vaikiskas
*dentinox-dantuku dygima palengvinti
*gerosios bakterijos
*humer juros vanduo
*vibrocil lasiukai
*eukabal balsam
*oiledixin-vitaminas D
*raspiratorius nosytei traukt
*balmandol-kai issauseja odele
*akiu lasiukai
*ambroxol-kosuliui palengvinti
*hedelix-kosuliui palenngvinti
*espumizan lasiukai
Atsakyti
Mazyliui dar tik 7 menesiai, o jau esam sunaudoje SabSimplex 2 buteliukus, 1.5 buteliuko vitamino D "Oiledixin", 5 Viburcol zvakutes, truputeli Dentinox tepaliuko, daug Phisiomer juros vandenuko unidosemis, bepanthen tepaliuko kazkiek sunaudojom, geruju Giefilus bakteriju buteliuka, tai atrodo tik tiek doh.gif
Atsakyti
Namu vaistinele - surašyta daugmaž viskas, ką reikėtų turėti. Kai kurie dalykai kvepia reklama - pvz. dezinfekantas rankoms - bet sąrašas aplamai tai neblogas.
Atsakyti
yra tikrai daug ko- pradedant nuo paracetamolio ir ibumetino, iki tepaliuko nuo pūslelinės blush2.gif o vaikams visko yra ir žvakučių ir sirupėlių, vien žo pilnas stalčius visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astamaze @ 2011 02 17, 11:05)

Gal galit parašyti, kaip jais gydėte? Ačiūsmile.gif
Atsakyti
Stodal - sirupas nuo kosulio;
Aflubin/Influcid - lasiukai nuo persalimo;
Viburcol - zvakutes nuo nerimo;
Paracetamol - zvakutes nuo temperaturos;
Faringospray - purskalas nuo gerklytes;
Tonsilotren - tabletytes nuo paraudusios gerklytes;
Vibrocil - lasiukai nosytei;
Apipanten - putosnuo nudegiomu, nubrozdinimu;
Tantum verde - pastiles ir pusrkalas nuo gerkles;
Gelomyrtol - nuo "sunkaus" kosulio;
Smecta- nuo viduriavimo;
Theraflu- nuo persalimo, gripo;
Nimesil - nuo skausmo;
Dolmen - nuo skausmo;
Medetku tepaliukas;
Octenisept - puskalas dezifekuojantis;
Arbatmedzio aliejus - naudoju po vabzdziu ikandimu;
"Angliukas";
Fenivir - nuo puslelines;
Atsakyti
Pas mus rastumėt: paracetamolio, medaus, eterinių aliejų įvairiausių, gabalą gintaro, čiobrelių sirupo, Himalajų druskos, peroksido ir greipfrutų sėklų ekstakto. Ir dar indelių įvairiausių (nosytės plovimams).

Visom šitom priemonėm gydžiau abu vaikus 6 kartus per 3 mėnesius, nes pradėjo vyresnėlis eiti į darželį sad.gif

Ir kosuliams ir slogoms ir netgi vyrenėlio ausų uždegimui šitų priemonių pakako. Ir, kaip mano gydytoja sakė, "akivaizdu, kad šitos priemonės jums veikia" ax.gif

Būkite sveiki smile.gif
Atsakyti
Pas mus vaistineleje galima rasti sirupo nuo kosulio, vaistuku nuo temperaturos, peroksido, tepalo nuo persalimo, medaus ir vaistazoliu arbatu. smile.gif
Atsakyti