Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 3

QUOTE(rrr? @ 2012 06 04, 16:35)
Sveiki,
gal kas galit patarti ir pasidalinti savo nuomone. Ieskau siurblio su vandens filtru uz ikandama kaina (400-500Lt). Vat skaitinejuos man irgi istrigo Arnica Bora4000. Bet niekur nerandu isiurbimo galios, gal kas zinote? Ar jis labai sunkus? Nes kasdien teks uzsinesti i antra auksta. Ir ar jis "paveza" didelius "kruvius"? Nes kiekviena diena siurbliuojuos, o namas 200kvadratu. Senasisi siurblys neatlaike  blink.gif O gal koki kita modeli pasiulytumet?
Speedy, ka tu galetum patarti. Reikia greitai siurblio, sudetinga kiekviena diena su sluota "skraidziot".

turiu si siurbli. kol kas jokiu priekaistu.
maciau topo centre jam siuo metu akcija
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2012 06 04, 21:13)
turiu si siurbli. kol kas jokiu priekaistu.
maciau topo centre jam siuo metu akcija

Aciu, Speedy, uz nuomone. Ismusei is veziu biggrin.gif
VAE, kiek siurblys sveria? Man gi kasdien reiks kabarotis laiptais aukstyn zemyn... Ar labai sunkus mazo svorio kategorijos zmogui ax.gif Ir kiek metu jis jau Jusu namuose?
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 06 04, 19:57)
Aciu, Speedy, uz nuomone. Ismusei is veziu  biggrin.gif
VAE, kiek siurblys sveria? Man gi kasdien reiks kabarotis laiptais aukstyn zemyn... Ar labai sunkus mazo svorio kategorijos zmogui  ax.gif Ir kiek metu jis jau Jusu namuose?

kol kas dar ne metus skaiciuoja, o menesius. bet vargsiukas sunkiai dirba - kone kasdien nama siurbia. nera jis labai sunkus, tik gan didokas. man tai nesudaro jokio sunkumo nesiot ji is pirmo i antra auksta ir atgal. labai patinka, kad i vandeni siurbia, visiskai nesijaucia dulkiu kvapo, ko nepasakyciau apie "maiselinius". dar patinka tai, kad i inda su vandeniu galima ipilti eterinio aliejuko, pakvimpa visi namai megstamu kvapu. o ir siurbia tikrai gerai, pakankamai galingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAE: 04 birželio 2012 - 20:06
QUOTE(VAE @ 2012 06 04, 22:03)
kol kas dar ne metus skaiciuoja, o menesius. bet vargsiukas sunkiai dirba - kone kasdien  nama siurbia. nera jis labai sunkus, tik gan didokas. man tai nesudaro jokio sunkumo nesiot ji is pirmo i antra auksta ir atgal. labai patinka, kad i vandeni siurbia, visiskai nesijaucia dulkiu kvapo, ko nepasakyciau apie "maiselinius". dar patinka tai, kad i inda su vandeniu galima ipilti eterinio aliejuko, pakvimpa visi namai megstamu kvapu. o ir siurbia tikrai gerai, pakankamai galingas

Visada norėjau paklausti tokio siurblio naudotojo biggrin.gif
Kas būna, kai toks (su vandens filtru) apsiverčia?
O gal jis pakankamai sunkus ir taip nenutinka?
Ar nešant jį galima vartyti?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 06 05, 09:10)
Visada norėjau paklausti tokio siurblio naudotojo  biggrin.gif

Konkreciai pas mane Thomas Bravo 20S,nezinau ka su juo reik daryt kad apverstum g.gif o ypac Thomas Twin serijos,ko gero is vis neimanoma g.gif Del svorio tai jis nera sunkus,labai normaliai sakyciau ir tikrai imanoma uznesti i 2 auksta ir velgi nezinau kaip ji reikia nesti kad vartytusi g.gif Nesu turejusi cikloninio,bet kol kas as tik uz siurbli su vandens filtru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 06 05, 08:10)
Visada norėjau paklausti tokio siurblio naudotojo  biggrin.gif

neisivaizduoju ka su juo daryt, kad apverst. puikiausiai ne tik kambarius, bet ir automobili issiurbiu. niekas niekur nesivarto. o kam ji vartyti nesant? pasiimi uz rankenos ir nesi.
nera jis labai sunkus. toki nesiodamas, tikrai raumenu neuzsiauginsi ir trukio negausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2012 06 05, 20:44)
neisivaizduoju ka su juo daryt, kad apverst. puikiausiai ne tik kambarius, bet ir automobili issiurbiu. niekas niekur nesivarto. o kam ji vartyti nesant? pasiimi uz rankenos ir nesi.
nera jis labai sunkus. toki nesiodamas, tikrai raumenu neuzsiauginsi ir trukio negausi biggrin.gif

Na aišku: apvertus neaišku kaip būtų, bet apversti sunku 4u.gif ir ir treniruoti olimpinei rinktinei netinka biggrin.gif
Bet tokį nešioti geriau:
user posted image
thumbup.gif
Beje, jie tikras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 birželio 2012 - 18:00
QUOTE(rrr? @ 2012 06 04, 21:57)
Aciu, Speedy, uz nuomone. Ismusei is veziu  biggrin.gif
VAE, kiek siurblys sveria? Man gi kasdien reiks kabarotis laiptais aukstyn zemyn... Ar labai sunkus mazo svorio kategorijos zmogui  ax.gif Ir kiek metu jis jau Jusu namuose?

Arnica su vandenuku naudoja ir mano tėvai, labai patenkinti.. Visos dulkės į vandenį, siurbia gerai.. Tik didelis.
Aš pati ieškau mažo, nebrangaus, bet neblogos siurbinmo galios.. naudosim nedaug, kilimų namie nėra.. norim su konteineriuku dulkėm.. Gal kokių pasiūlymų turit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunny_smile: 07 birželio 2012 - 10:11
QUOTE(sunny_smile @ 2012 06 07, 12:10)
Arnica su vandenuku naudoja ir mano tėvai, labai patenkinti.. Visos dulkės į vandenį, siurbia gerai.. Tik didelis.
Aš pati ieškau mažo, nebrangaus, bet neblogos siurbinmo galios.. naudosim nedaug, kilimų namie nėra.. norim su konteineriuku dulkėm.. Gal kokių pasiūlymų turit smile.gif

Gal toks į temą? Gera komplektacija, nebloga trauka. Svoris be priedų apie 5 kg.
Atsakyti
Klausimas turintiems siurblius su konteineriu: ar siurbiat yra kvapas? Nes tarkim, kur turejom pries tai, buvo su maisiukais, tai doh.gif labai smirdejo (dulkem). O kaip su siais, su konteineriu?
Atsakyti
Labuka,
šiaip top shopo prekėm nusivyliau, bet labai gerai reklamoje žiūrisi:
Shark Navigator Lift Away
O reikalinga kasdienaim parketo valymui,jau oavargau plauti ir plauti grindis. reikai tokio siurblio kad būtų nesupakuotas kape ir lengvai ir dažnai naudojamas. kad nepūstų dulkių pro visus galus.
Gal kas turite ųita navigatorių, ar gal ką kitą parekomenduotumete?ačiū
Atsakyti
Po ilgu svarstimu nusipirkome Siemens Z 5.0
Man nepatinka schmoll.gif nezinau, kaip paaskinti, bet labai nepatodus šepetys verysad.gif musu vieninteli kilimeli daug ilgiau siurbiu negu su savo senu Boschiuku Sphera rankena ant zarnos irgi man trukdo sad.gif O dukra is vis negali su juo siurbti unsure.gif vienintelis pliusas - ilgas laidas
Atsakyti