Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 3

gal patartumete, koks dulkiu siurblys skirtas sausam, dregnam valymui, pavirsiu plovimas garais, ivairiu tipu dangoms? aciu!
Atsakyti
labas

gal kas naudoja ir galetu pakomentuoti tuttoJEBBO Zepter dulkiu siurbli smile.gif
ar vertas demesio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 02 balandžio 2012 - 18:26
Siandien isigijome dulkiu siurbliKercher WD 3.3000 M. kaip panaudosime truputi parasysiu. g.gif
Atsakyti
Nuvažiau pirkt aš to savo Philips ir labai nusivyliau. Kledaras, o ne siurblys, iš senojo modelio ten nebent pavadinimas liko. Konsultantė sako: o ko jūs stebitės, juk juos lenkai pradėjo surinkinėti...
Nusipirkau Miele, teko daugiau investuoti, nei buvau planavusi, bet gal bus ilgaamžis. Siurbia labai gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2012 03 26, 12:46)
Kaip jau minėjau, iš cikloninių su Hepa plaunamu filtru išsirinkau Electrolux ZSC6940, štai jau daugiau nei mėnesį naudoju ir esu labai patenkinta.

Norejau jums padekoti uz patarima bis.gif Nusipirkau ir as toki siurbli Electoliux 6940 ir esu be galo patenkinta. Po mano griozdo karcherio sis tesiog stebuklas. Labai patogus, galingas ir manevringas. Ir jo kaina superine palyginus su kitais.
Aciu dar karta! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 04 19, 13:51)
Norejau jums padekoti uz patarima  bis.gif  Nusipirkau ir as toki siurbli Electoliux 6940 ir esu be galo patenkinta. Po mano griozdo karcherio sis tesiog stebuklas. Labai patogus, galingas ir manevringas. Ir jo kaina superine palyginus su kitais.
Aciu dar karta!  thumbup.gif

Nėr už ką, aš irgi tik šios temos dėka apie jį sužinojau ir jį įsigijau. Sėkmingo naudojimo!
Atsakyti
sveikos, labai reikia patarimo, ieškau nedidelio-nesunkaus siurblio. Labais varbu, kad galingas būtų ir tinakmas parketui. Kaina nesvarbu, ką geriausia pirkti?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2012 04 20, 00:17)
sveikos, labai reikia patarimo, ieškau nedidelio-nesunkaus siurblio. Labais varbu, kad galingas būtų ir tinakmas parketui. Kaina nesvarbu, ką geriausia pirkti?

Dyson DC29 Allergy Parquet thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas patartumet ar numestumet nuoroda i diskusijas apie siurbliuka, kuris tiktu masinai issisiurbti ( be laido) ?
Atsakyti
Laba diena, labai reikia patarymo blush2.gif

visai sugedo mano senas padejejas, skubiai reikai naujo doh.gif

sudomino sis g.gif Dulkių siurblys Arnica Hydra Rain Plus

jeigu ne keli bet kaip vokiskas tai labai pigus doh.gif

... ir dar g.gif ar is vis tie vandens filtrai verti demesio, ar cia tik taip irnesakyk.gif

aprasymas tai neblogas thumbup.gif

Pas mus kilimas tik vienas, bet daznai siurbeme parketa, plyteles ax.gif na nemegstu as plauti grindu rolleyes.gif blush2.gif

Lauksiu ir kitu pasiulymu 4u.gif Busiu laaabai dekinga aciuks.gif

Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2012 04 20, 13:34)
Dyson DC29 Allergy Parquet   thumbup.gif

Sitas sakyciau brangokas, kazkaip noreciau iki 700-800 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 21 balandžio 2012 - 12:18
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 04 21, 13:18)

... ir dar  g.gif  ar is vis tie vandens filtrai verti demesio, ar cia tik taip  irnesakyk.gif

As turiu Thoma su vandens filtru thumbup.gif man tai labai geras dalykas,nepirkciau jokio kito tik vel su vandens filtru thumbup.gif Nereikia dulkintis su dulkiu maiseliais ar talpom kratant dulkes,cia tik ispila murzina vandeni ir viskas,jokio dulkiu kvapo siurbliuojant ir galia siurbimo nemazeja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2012 04 22, 11:51)
  thumbup.gif Nereikia dulkintis su dulkiu maiseliais ar talpom kratant dulkes,cia tik ispila murzina vandeni ir viskas,jokio dulkiu kvapo siurbliuojant ir galia siurbimo nemazeja  schmoll.gif

biggrin.gif na taip, tik murziną vandenį biggrin.gif aš tai mielai su tuo nesiterliočiau, ir tik kartais išpilčiau cikloninio siurblio talpą į šiukšledėžę. Ir jokios papildomos siurblio priežiūros kaskart išsiurbus thumbup.gif
O kad tie su vandens filtru super-duper orą išvalo - mitas. Tai kam tada galutiniam valymui HEPA filtrai statomi, kaip ir kituose be jokio purvino vandens g.gif
Atsakyti