labas
gal kas naudoja ir galetu pakomentuoti tuttoJEBBO Zepter dulkiu siurbli
ar vertas demesio
gal kas naudoja ir galetu pakomentuoti tuttoJEBBO Zepter dulkiu siurbli
ar vertas demesio
Siandien isigijome dulkiu siurbliKercher WD 3.3000 M. kaip panaudosime truputi parasysiu.
Nuvažiau pirkt aš to savo Philips ir labai nusivyliau. Kledaras, o ne siurblys, iš senojo modelio ten nebent pavadinimas liko. Konsultantė sako: o ko jūs stebitės, juk juos lenkai pradėjo surinkinėti...
Nusipirkau Miele, teko daugiau investuoti, nei buvau planavusi, bet gal bus ilgaamžis. Siurbia labai gerai.
Nusipirkau Miele, teko daugiau investuoti, nei buvau planavusi, bet gal bus ilgaamžis. Siurbia labai gerai.
QUOTE(Pimkie @ 2012 03 26, 12:46)
Kaip jau minėjau, iš cikloninių su Hepa plaunamu filtru išsirinkau Electrolux ZSC6940, štai jau daugiau nei mėnesį naudoju ir esu labai patenkinta.
Norejau jums padekoti uz patarima Nusipirkau ir as toki siurbli Electoliux 6940 ir esu be galo patenkinta. Po mano griozdo karcherio sis tesiog stebuklas. Labai patogus, galingas ir manevringas. Ir jo kaina superine palyginus su kitais.
Aciu dar karta!
QUOTE(lituka @ 2012 04 19, 13:51)
Norejau jums padekoti uz patarima Nusipirkau ir as toki siurbli Electoliux 6940 ir esu be galo patenkinta. Po mano griozdo karcherio sis tesiog stebuklas. Labai patogus, galingas ir manevringas. Ir jo kaina superine palyginus su kitais.
Aciu dar karta!
Aciu dar karta!
Nėr už ką, aš irgi tik šios temos dėka apie jį sužinojau ir jį įsigijau. Sėkmingo naudojimo!
sveikos, labai reikia patarimo, ieškau nedidelio-nesunkaus siurblio. Labais varbu, kad galingas būtų ir tinakmas parketui. Kaina nesvarbu, ką geriausia pirkti?
QUOTE(tindiriushka @ 2012 04 20, 00:17)
sveikos, labai reikia patarimo, ieškau nedidelio-nesunkaus siurblio. Labais varbu, kad galingas būtų ir tinakmas parketui. Kaina nesvarbu, ką geriausia pirkti?
Dyson DC29 Allergy Parquet
Laba diena, labai reikia patarymo
visai sugedo mano senas padejejas, skubiai reikai naujo
sudomino sis Dulkių siurblys Arnica Hydra Rain Plus
jeigu ne keli bet kaip vokiskas tai labai pigus
... ir dar ar is vis tie vandens filtrai verti demesio, ar cia tik taip
aprasymas tai neblogas
Pas mus kilimas tik vienas, bet daznai siurbeme parketa, plyteles na nemegstu as plauti grindu
Lauksiu ir kitu pasiulymu Busiu laaabai dekinga
Papildyta:
Sitas sakyciau brangokas, kazkaip noreciau iki 700-800 Lt
visai sugedo mano senas padejejas, skubiai reikai naujo
sudomino sis Dulkių siurblys Arnica Hydra Rain Plus
jeigu ne keli bet kaip vokiskas tai labai pigus
... ir dar ar is vis tie vandens filtrai verti demesio, ar cia tik taip
aprasymas tai neblogas
Pas mus kilimas tik vienas, bet daznai siurbeme parketa, plyteles na nemegstu as plauti grindu
Lauksiu ir kitu pasiulymu Busiu laaabai dekinga
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2012 04 20, 13:34)
Dyson DC29 Allergy Parquet
Sitas sakyciau brangokas, kazkaip noreciau iki 700-800 Lt
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 04 21, 13:18)
As turiu Thoma su vandens filtru man tai labai geras dalykas,nepirkciau jokio kito tik vel su vandens filtru Nereikia dulkintis su dulkiu maiseliais ar talpom kratant dulkes,cia tik ispila murzina vandeni ir viskas,jokio dulkiu kvapo siurbliuojant ir galia siurbimo nemazeja
QUOTE(Kitokia. @ 2012 04 22, 11:51)
Nereikia dulkintis su dulkiu maiseliais ar talpom kratant dulkes,cia tik ispila murzina vandeni ir viskas,jokio dulkiu kvapo siurbliuojant ir galia siurbimo nemazeja
na taip, tik murziną vandenį aš tai mielai su tuo nesiterliočiau, ir tik kartais išpilčiau cikloninio siurblio talpą į šiukšledėžę. Ir jokios papildomos siurblio priežiūros kaskart išsiurbus
O kad tie su vandens filtru super-duper orą išvalo - mitas. Tai kam tada galutiniam valymui HEPA filtrai statomi, kaip ir kituose be jokio purvino vandens