Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 3

QUOTE(Kitokia. @ 2012 03 19, 00:32)
Gal kas pasidalintu mintimis apie THOMAS Twin TT Aquafilter  ax.gif Planuoju isigyti,noriu zinot kuo daugiau minusu,nes pinigai nemazi,nesinoretu mest i bala  doh.gif

Naudotis teko, pats didziausias minusas, kad plauna saltu vandeniu, kuris palieka didele dregme ant grindu. Ta prasme, grindys lieka slaputeles. schmoll.gif nes purskiamas vanduo.
Dabar naudojames Karcher SV1902 - skirtumas kaip diena ir naktis. Purskia gara, kurio intensyvumas reguliuojamas nuo 1 iki 5 lygio. Valymas visapusiskas ir viskam - nuo grindu iki smulkiu namu apyvokos daiktu, net geliu drekinimo (1 garu lygiu). Poros simtu litu skirtumas, bet pagalbininkas buityje nepalyginamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 19 kovo 2012 - 11:14
QUOTE(matrioska80 @ 2012 03 19, 10:44)
Savo nuomonę išdėsčiau temos 3psl  biggrin.gif

Aciu,skaiciau 4u.gif Mane labaiu domina kaip ten su tais Hepa filtrais g.gif Pasiskaiciau instrukcijoj kad siurbiant reik ziuret kad ant siurblio dangcio nepasirodytu vandens laseliai,jei pasirode reik keist vandeni,nes gali sugadint filtra g.gif Idomu realiai kaip ten su tais filtrais,ar lengva juos sugadint,kas kiek laiko reik vandeni keist( ta prasme siurbiant apie 100kv.)
Dabar turiu Thoma Bravo S20 ( jei neklystu) tai priekaistu jokiu,siurbia idealiai,tik truputi durnoka ispilt vandeni,bet cia ne beda,naudoju apie 8 metus,ne kart nebuvo sugedes schmoll.gif Dabar noriu pakeist,nes pasitaike labai geras variantas,piniginiu atzvilgiu ir reikia antro siurblio ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
pasistengiau ir perskaiciau visa sena tema ir sia. Tai nusprendziau, kad pagal kokybes ir kainos skirtuma geriausiai butu issirinkti Electroliux. Tik va koki modeli ? g.gif Bandau ju puslapyje pasideliuoti kas ir kaip. Bet labai jau man sunkiai iseina. Zinau tik tikrai, jog noriu be maiseliu, o to cikloninio ir kad Hepa filtras butu plaunamas, na dar aisku, kad ir galingesnis butu ir butinai su parketo antgaliu. O tokiu yra gana daug. Tai kaip issirinkti geresnes komplektacijos? Na ir kad kaina baisiai nesikandziotu biggrin.gif
Klausimelis ko skyriasi sie filtrai: Plaunamas HEPA H12 ir Plaunamas mikrofiltras? Kuris geresnis?
Dar supratau, kad man reikia, kad butu ilgesnis laidas, nes gyvenu name.

Labai man patiko sitie modeliai: ZUAG 3801, ZSC 6920 ir ZUP 3820B. kuris geresnis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituka: 26 kovo 2012 - 12:21
QUOTE(lituka @ 2012 03 26, 11:52)
Sveiki,
pasistengiau ir perskaiciau visa sena tema ir sia. Tai nusprendziau, kad pagal kokybes ir kainos skirtuma geriausiai butu issirinkti Electroliux. Tik va koki modeli ?  g.gif  Bandau ju puslapyje pasideliuoti kas ir kaip. Bet labai jau man sunkiai iseina. Zinau tik tikrai, jog noriu be maiseliu, o to  cikloninio ir kad Hepa filtras butu plaunamas, na dar aisku, kad ir galingesnis butu ir butinai su parketo antgaliu. O tokiu yra gana daug. Tai kaip issirinkti geresnes komplektacijos? Na ir kad kaina baisiai nesikandziotu  biggrin.gif
Klausimelis ko skyriasi sie filtrai: Plaunamas HEPA H12 ir Plaunamas mikrofiltras? Kuris geresnis?
Dar supratau, kad man reikia, kad butu ilgesnis laidas, nes gyvenu name.
Labai man patiko sitie modeliai: ZUAG 3801, ZSC 6920 ir ZUP 3820B. kuris geresnis?

Kaip jau minėjau, iš cikloninių su Hepa plaunamu filtru išsirinkau Electrolux ZSC6940, štai jau daugiau nei mėnesį naudoju ir esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2012 03 26, 12:46)
Kaip jau minėjau, iš cikloninių su Hepa plaunamu filtru išsirinkau Electrolux ZSC6940, štai jau daugiau nei mėnesį naudoju ir esu labai patenkinta.

Pimkie, o ar reikia ta filtra (kempinele) po kiekvieno siurbimo plauti? Nes girdejau, kad cikloniniu Samsung siurbliu yra didele problema tas filtras, kadangi neisplovus po kiekvieno siurbimo zymiai sumazeja siurbiamoji galia g.gif Ir kokie yra antgaliai jo komplektacijoje? smile.gif
Atsakyti

Viska apsvarscius ir perziurejus liko 5 modeliai doh.gif tarp kuriu isvis negaliu apsispresti blush2.gif
ZUA 3840, ZUP 3840CS, ZUP 3830B, ZSC 6940 ir ZUA 3830P ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pimkie @ 2012 03 26, 12:46)

As i ji istikruju labiausiai ir ziuriu, nes kaina labai patinka ir antgaliu kiek supratau daugiausia.
Atsakyti
QUOTE(guapitax @ 2012 03 26, 13:03)
Pimkie, o ar reikia ta filtra (kempinele) po kiekvieno siurbimo plauti? Nes girdejau, kad cikloniniu Samsung siurbliu yra didele problema tas filtras, kadangi neisplovus po kiekvieno siurbimo zymiai sumazeja siurbiamoji galia  g.gif  Ir kokie yra antgaliai jo komplektacijoje?  smile.gif

Instrukcijoje rašoma, kad jį reikia plauti kas keturis ar penkis siurbimus, nepamenu, tai aš maždaug taip ir darau. Siurbiamoji galia tikrai nesumažėja jo neišplovus, manau, kad jei ilgiau būtų neplautas, tiesiog daugiau dulkių vėl atgal į orą grįžtų. Bet ji labai nesunku ir išplauti, nė minutės netrunki mirksiukas.gif Be to, yra pridėtas vienas atsarginis filtras, jei netyčia tas išplautas dar džiūna, o Tau jau vėl prireikia išsisiurbliuoti smile.gif

Antgaliai iš viso yra penki, vienas su mygtuku, perjungiančiu grindų/kilimo režimą, kitas su besisukančiu velenu viduje, kitas ilgas, vienas mažiukas ir vienas kampams, siauras.

Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2012 03 26, 13:24)
Instrukcijoje rašoma, kad jį reikia plauti kas keturis ar penkis siurbimus, nepamenu, tai aš maždaug taip ir darau. Siurbiamoji galia tikrai nesumažėja jo neišplovus, manau, kad jei ilgiau būtų neplautas, tiesiog daugiau dulkių vėl atgal į orą grįžtų. Bet ji labai nesunku ir išplauti, nė minutės netrunki  mirksiukas.gif Be to, yra pridėtas vienas atsarginis filtras, jei netyčia tas išplautas dar džiūna, o Tau jau vėl prireikia išsisiurbliuoti  smile.gif

Antgaliai iš viso yra penki, vienas su mygtuku, perjungiančiu grindų/kilimo režimą, kitas su besisukančiu velenu viduje, kitas ilgas, vienas mažiukas ir vienas kampams, siauras.

Oho kiek daug, viskas ko reikia! smile.gif Manau, as irgi apsistosiu ties siuo modeliuku. Labai aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guapitax @ 2012 03 26, 14:06)
Oho kiek daug, viskas ko reikia!  smile.gif  Manau, as irgi apsistosiu ties siuo modeliuku. Labai aciu uz info  4u.gif

Prašom mirksiukas.gif Tikiuosi, jis jums taip pat patiks, kaip ir man.
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. 7 metus naudojom savo Philips su 425 W traukiamąją galia, esu labai patenkinta. Naudojam labai dažnai, nes namie yra gyvūnų ir vaikas, turim labai ilgo plauko kudlotą kilimą, tekstilės baldus. Visur išvalo idealiai, priekaištų neturiu. Malonumas ir dirbt, kai nereikia vienos vietos brūžint, o užtenka kartą prabraukt.
Ratai guminiai, tikrai nebarška. Plastmasė tvirta, vaikas atsiėda ir pasivažinėja dar ant jo.
Yra nedidelis švelnus antgalis, su kuriuo dulkes ir gėlių lapus nusiurbiu. smile.gif
Filtrus gal esu išplovus porą kartų ir kartą pakeitus naują filtrą.
Daugkartinio naudojimo maišelis nekeistas.
Pastarosioms dienom pradėjo kiek šokinėti galia, bet manau, kad per 7 kasdienio naudojimo metus jis savo jau atitarnavo, ruošiuosi pirkti vėl tokį pat naujesnį modelį PHILIPS FC 9170/01.
Tokia mano patirtis. smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 30, 09:25-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2012 03 30, 09:25)
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. 7 metus naudojom savo Philips  su 425 W traukiamąją galia, esu labai patenkinta.

O kiek maišeliai kainuoja šiam siurbliui?
Kažkaip nesiseka man su siurbliais. Ilgai ilgai naudojom dar iš tėvų paveldėtą kažkokį rusišką siurblį - suoliuką. Bet vien jo sudėjimui - išrinkimui sugaišdavau kiek laiko. Persikraustėm į didenį būstą ir tas senukas natūraliai nusibaigė... Kadangi statybos suvalgė visą biudžetą, vietoje jo įsigijom kažkokį Samsungą už 200 Lt. Jis buvo be maišelių. Dulkių talpą iškratyti tikrai nėra sudėtinga, bet va filtrus vos ne kiekvieną kartą tekdavo purtyti, plauti, nes kitaip tikrai labai susilpnėja traukimas. Bet po trejų su puse metų tarnavimo ir šis siurbliukas nusibaigė. Dabar skaitau Jūsų pasisakymus ir mėginu susigaudyti, koks siurblys geriausiai atitiktų mūsų poreikius. Namie gal tik trys nedidukai kilimukai, koks 60 kv. m. plytelių ir apie 90 kv m medinių grindų. Tvarkydamasi paprastai pirma išsiurbiu su siurbliu, paskui plaunu šlapiai. Tiesa, dar yra 6 medžiaga trauktos juodos kėdės, ant kurių labai mėgsta miegoti mūsų katė... Be siurblio čia jau tikrai negaliu apsieiti.
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2012 03 30, 11:44)
O kiek maišeliai kainuoja šiam siurbliui?
Kažkaip nesiseka man su siurbliais. Ilgai ilgai naudojom dar iš tėvų paveldėtą kažkokį rusišką siurblį - suoliuką. Bet vien jo sudėjimui - išrinkimui sugaišdavau kiek laiko. Persikraustėm į didenį būstą ir tas senukas natūraliai nusibaigė... Kadangi statybos suvalgė visą biudžetą, vietoje jo įsigijom kažkokį Samsungą už 200 Lt. Jis buvo be maišelių. Dulkių talpą iškratyti tikrai nėra sudėtinga, bet va filtrus vos ne kiekvieną kartą tekdavo purtyti, plauti, nes kitaip tikrai labai susilpnėja traukimas. Bet po trejų su puse metų tarnavimo ir šis siurbliukas nusibaigė. Dabar skaitau Jūsų pasisakymus ir mėginu susigaudyti, koks siurblys geriausiai atitiktų mūsų poreikius. Namie gal tik trys nedidukai kilimukai, koks 60 kv. m. plytelių ir apie 90 kv m medinių grindų. Tvarkydamasi paprastai pirma išsiurbiu su siurbliu, paskui plaunu šlapiai. Tiesa, dar yra 6 medžiaga trauktos juodos kėdės, ant kurių labai mėgsta miegoti mūsų katė... Be siurblio čia jau tikrai negaliu apsieiti.

Nežinau kiek kainuoja, nes niekad nepirkom, tas pats atlaikė, dar komplekte buvo vienkartinių maišelių, tai jų dar net nepradėjom naudoti. Kažkaip, kai vyro darbas išnešti ir išpurtyti jį, tai man galvos neskauda smile.gif O valo maišelį kas 1-2 sav. Bet siurbiu viską: dulkes nuo paviršių, kilimus, grindis, lovos užtiesalus, rūbus, balkonus, baldus. Siurbiu kas dieną grindis ir šluotos net neturiu.
Mane net menkiausias plaukas namie labai nervina ir akis bado.
Atsakyti