Aš turiu cikloninį AEG su plastikiniu konteineriumi ir plaunamu HEPA filtru. Hepa man gerai tarnavo kokius 4 metus, kai konteineris būdavo pilnas - atidarai ir tiesiai į šiukšlių dežę, bet paskui neradau reikalingo filtro ir pradėjau vienkartinius popierinius naudoti, ir jokio skirtumo nematau. Dabar ebay radau savo Hepa ir nusipirkau, bet vis dar su vienkartiniais maišais.
Tiesa, mano siurblis turėjo spec. antgalį (rotacinis besisukantis volelis vuduj) šunų plaukams rinkti, veikia jis gerai (panašų visos firmos gamina), bet tarnauja 1-2 metus, paskui reikia naują pirkti, o kaina 200-250 už tokį antgalį Kai mūsų susidėvėjo - išsiaiškinau, kad ir paprastas platus antgalis su sintetinių šerių juosta (kur pūkus ir plaukus tik į vidų nukreipia) puikiai viską surenką, tai papildomai jokio kito nepirkčiau.
Aš anksčiau šioje temoje karaliavusio siurblių eksperto patarimu įsigijau cikloninį Electrolux ZSC6940 siurblį - jokių maišelių, jokių vandens talpų, tik patogus naudojimas ir plaunamas HEPA filtras. Kol kas dar siurbiau tik vieną kartą, tai esu labai patenkinta: siurbia puikiai, ilgas laidas, gal tik pasigedau rankenos kokios viršuj - matyt taip buvau įpratusi naudodama seną savo siurblį. O šiaip tai kol kas esu super patenkinta Žiūrėsim, kaip bus vėliau.
QUOTE(Pimkie @ 2012 02 21, 15:37)
Aš anksčiau šioje temoje karaliavusio siurblių eksperto patarimu įsigijau cikloninį Electrolux ZSC6940 siurblį - jokių maišelių, jokių vandens talpų, tik patogus naudojimas ir plaunamas HEPA filtras. Kol kas dar siurbiau tik vieną kartą, tai esu labai patenkinta: siurbia puikiai, ilgas laidas, gal tik pasigedau rankenos kokios viršuj - matyt taip buvau įpratusi naudodama seną savo siurblį. O šiaip tai kol kas esu super patenkinta Žiūrėsim, kaip bus vėliau.
Įdomu,ar jis labai garsiai dirba,jei papuola,koks kietas daiktas į konteinerį.Ar nesidaužo konteineryje šiukšlė?
QUOTE(indrae @ 2012 02 25, 20:23)
Įdomu,ar jis labai garsiai dirba,jei papuola,koks kietas daiktas į konteinerį.Ar nesidaužo konteineryje šiukšlė?
Na, žinokit, garsoka kai įsiurbia kokį kietą daiktą, pirmus kartus net krūptelėjau išsigandusi - anksčiau turėjau siurblį su maišeliais, tai tokių dalykų nebūdavo. Bet kai įsiurbia, paskui jau nebesidaužo
gal kas galetu pakomentuoti siuos variantus
http://www.edoro.lt/...ctrolux-ztf7620
ir
http://www.krinona.l...p...600&lang=lt
http://www.edoro.lt/...ctrolux-ztf7620
ir
http://www.krinona.l...p...600&lang=lt
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 14, 10:14)
O kuom patogiau nei Bora?
Bora važuoja ant 2 ratų ir aplink savo ašį nesisukioja, o Hydra ant 3 ratukų ir sukasi aplink savo ašį, tai mažoje patalpoje labai patogu. Bent jau man
Šiaip per mėnesį daiktu nenusivyliau, tik dabar kai namie remontas ir nėra kur vandens išpilt, tai gan sudėtinga kriauklėje turkštis, bet tai laikina.
laba vakara
skaitau ir skaitau visas temas ir straipsnius apie siurblius
kiliminiu dangu neturim,tik karves kaili
bet yra poreikis GERAM siurbliui,su antgaliu pasirinkimu ydomu man ar tie gei siurbliai ora valo po remontu dabar bus valymo sociai dulkes skraido vos pasijudinus gal kas pasidalinsit patirtim kas turit kazkoki rimta siurbli? aciu.
skaitau ir skaitau visas temas ir straipsnius apie siurblius
kiliminiu dangu neturim,tik karves kaili
bet yra poreikis GERAM siurbliui,su antgaliu pasirinkimu ydomu man ar tie gei siurbliai ora valo po remontu dabar bus valymo sociai dulkes skraido vos pasijudinus gal kas pasidalinsit patirtim kas turit kazkoki rimta siurbli? aciu.
QUOTE(Pimkie @ 2012 02 21, 14:37)
Sakykite o kur jus ji radote nusipirkti? Ir uz kokia kaina? Ar buvo pasirinkimas spalvos? Nes maciau, kad buna baltas jis man toks grazus.
Aciu
QUOTE(lituka @ 2012 03 15, 14:49)
Sakykite o kur jus ji radote nusipirkti? Ir uz kokia kaina? Ar buvo pasirinkimas spalvos? Nes maciau, kad buna baltas jis man toks grazus.
Aciu
Aciu
Ieškojau pirkti įvairiose internetinėse parduotuvėse ir rinkausi tik pagal kainą, nes garantiją vis viena gamintojas visiems vienodą duoda, tai pigiausiai radau pirktipigu.lt, man su pristatymu tiesiai į namus kainavo 400Lt, atvežė per kelias dienas. Dėl spalvų tai nesidomėjau, nes nebuvo aktualu.
Gal kas pasidalintu mintimis apie THOMAS Twin TT Aquafilter Planuoju isigyti,noriu zinot kuo daugiau minusu,nes pinigai nemazi,nesinoretu mest i bala
QUOTE(Kitokia. @ 2012 03 19, 01:32)
Gal kas pasidalintu mintimis apie THOMAS Twin TT Aquafilter Planuoju isigyti,noriu zinot kuo daugiau minusu,nes pinigai nemazi,nesinoretu mest i bala
Savo nuomonę išdėsčiau temos 3psl