Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 3

QUOTE(Eglita_L @ 2013 04 30, 09:34)
Gal pries metus pirkau siurbli Bora 4000 su vandens filtru. Siurbia gerai, oras lieka svarus, bet tas vandens pilstymas ir kibiro plovimas truputi apsunkina, ir ne taip daznai siurbliuoju kaip noreciau, greiciau paimu ir slapiai issivalau, nes del trupucio pilstyt uzima laiko..

Maniškis Bora savo kadenciją skaičiuoja nuo kalėdų. Siurbia gerai, oras gal ir lieka švarus. Po to kai vyras prasiurbė židinį, perploviau filtrą irgi viskas atrodo tvarkoj... Bet nesuprantu, ar čia susiję su panaudojimu ne pagal paskirtį, ar koks velnias, bet siurbliuojant taip kaukia tas mano Boria, kad ir kaimynai turėtų teliką pasigarsint, jei neduok deive už sienos jį žiūrėtų doh.gif

Niekad manasis Boria tylumu nepasižymėjo, bet dabar pačiai ausis užgula jį įjungus doh.gif Kažin filtro pakeitimas kiek nors įtakotų ūžimo garsą? įtariu, kad nelabai...tai ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2013 05 07, 12:04)
Maniškis Bora savo kadenciją skaičiuoja nuo kalėdų.  Siurbia gerai, oras gal ir lieka švarus. Po to kai vyras prasiurbė židinį, perploviau filtrą irgi viskas atrodo tvarkoj... Bet nesuprantu, ar čia susiję su panaudojimu ne pagal paskirtį, ar koks velnias, bet siurbliuojant taip kaukia tas mano Boria, kad ir kaimynai turėtų teliką pasigarsint, jei neduok deive už sienos jį žiūrėtų  doh.gif

Niekad manasis Boria tylumu nepasižymėjo, bet dabar pačiai ausis užgula jį įjungus  doh.gif  Kažin filtro pakeitimas kiek nors įtakotų ūžimo garsą? įtariu, kad nelabai...tai ką daryt?
Kažkiek padės filtro pakeitimas, bet tikriausiai nedaug. Kažkiek padės ir pravalymas ar praplovimas filtrų. Visų filtrų(ten turi būti jų ne vienas). Galite patikrinti be filtrų(tik ne siurbti!). O taip greičiausiai teks valyti, sutepti varikli. O dar didesnė tikimybė kad keisti.
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2013 05 04, 10:34)
Bet mes gyvenam 2 kambarių bute ir neturim kur standartinio siurblio padėti, tai stumiamą į kampą prei vonios pastaytume, o čia du daiktai....
Deja, bet kol kas neteko matyti mažo ir gero universalaus siurblio. Tikriausiai teks kažko aukotis.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 05 06, 15:04)
Seviki,
issirinkom siurbli siurbliukas gal kas nors turite ir galite pakomentuoti?

Šitas Z8810 geresnis už Jūsų paminėtą, nes pagal triukšmingumą jie vienodai 72dB turi, bet Z8810 didesnė siurbimo galia vos ne 100W
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2013 05 13, 08:47)
Šitas Z8810 geresnis už Jūsų paminėtą, nes pagal triukšmingumą jie vienodai 72dB turi, bet Z8810 didesnė siurbimo galia vos ne 100W

jau nusipirkom ZG8800. ano nenorejom,nes sitas zymiai maziau elektros naudoja.kol kas labai patenkinta esu.galios tikrai per akis,o siurbia nerealiai tyliai.valdymas yra ant rankenos ir kaip minejau elektros mazai ima biggrin.gif minusas,kad nepgius ir reikejo ilgokai laukti kol pristatys
Atsakyti
Jau eile metu naudojam senuka karcher, jau musu senas modelikas turi jaunesnyji broli - atnaujintas dizainas, bet man patinka tuo, kad lengvai valomas (su vandens talpa), greitai surenkamas bei patogiai naudojamas, su vaiku kas antra diena siurbiu namus ir vargo nematau - vaikas vienoje rankoje, siurblys kitoje biggrin.gif
http://www.technoff....HER-DS-5500.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 16 gegužės 2013 - 23:04
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 05 05, 10:37)
kiek zinau situ siurbliu dydis yra 1:1 kaip nuotraukose,kurias cia elektronikas deda...tad abu juos ,o taip pat ir kitus siuos nuostabius siurblius galima butu parkuoti cigareciu pakelyje g.gif
Papildyta:
pas mane tai toks siurbliukas...kaip uz 350 rubliu esu viskuom patenkintas......elektroliux siurblius nebijociau rekomenduoti thumbup.gif

user posted image

Labai gaila, kad jų jau nebėra prekyboje. Aš apie juos labai daug gerų atsilipimų girdėjau. O gal kas galit patarti, ar yra analogas jam? g.gif
Atsakyti
Kas kiek laiko reikia plauti hepa filtrus, ir kas kiek laiko juos keisti?
Atsakyti
tai pasižiūri, ar jie labai juodi ir keiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva626 @ 2013 05 21, 17:05)
Labai gaila, kad jų jau nebėra prekyboje. Aš apie juos labai daug gerų atsilipimų girdėjau. O gal kas galit patarti, ar yra  analogas jam?  g.gif

Ar tai ne Ergospace serija?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 05 22, 16:37)
Ar tai ne Ergospace serija?

butent sita serija,ir tie naujesni nelabai kuo skiriasi nuo senu,nebent,kad nebera to dustmagnet antgalio....bendrai sitos firmos modeliu keli simtai,tikrai galima issirinkti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas turi toki siurbli?

http://www.krinona.l...p...985&lang=lt

kokie pliusai, minusai? ax.gif

Arba kas gal gali palyginti kuris geriau? Sis as sis?

http://pigu.lt/techn...3530?id=1020764

Namuose visur kilimai smile.gif reikia gerai siurbiancio biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
kokia nuomone būtų apie ElektoliuxZJM6820? AČIŪ!
Atsakyti