Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 3

Aha, ir ka patartumet 80 m2 parketo siurbti, kad lengvas, nedauzytu baldu, aciu
Atsakyti
idomu kaip sis gal kas turit..papasakokit
SAMSUNG 1600W/200W, AquaCyclone, HEPA12
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gelyte27 @ 2013 04 18, 23:52)
Sveiki, ir aš prašau išmanančiųjų pagalbos.
Persiskaičiaus kažkiek šio forumo, susidariau nuomonę, kad geriausia - cikloninis ir nemažai patenkinti Electroliux ZSC 6940, tad sėdau ir važiavau kaip ir jo pirkti. Grįžau ne tik kad be siurblio, bet ir visiškai susukta galva. Net trijose parduotuvėse man rekomendavo maišelinius, o ne cikloninius, nes bla bla bla - žymiai geriau. Tada pradėjau galvot, ar taip yra iš tiesų, ar čia tik todėl, kad nesustotų prekyba maišeliais?    Na susuko jie visi man galvą ir nebežinau, ko noriu.
Vienur labai siūlė Philips FC9071. Kaip ir nieko, pažiūrėjau, kad Hepa13 filtras pas juos, bet kad rinkta Lenkijoj...
Siurbti reikia 50 m2 butuką su pora mažų kilimukų, perspektyvoje jų bus daugiau.

Būčiau labai dėkinga už pagalbą ir komentarus. (jei galit, pasiūlykit ką nors max iki 500 lt).
Be abejo pardavėjai suinteresuoti pardavinėti maišalinius siurblius, nes tai sena technologija, projektavimas seniai atpirktas, mažai dalių, atitinkamai pigiai parduoda gamintojas. Atitinkamai galima uždėti didesni antkaini. Ir plius maišeliai. Tai nereiškia kad tik minusai šia technologija, turi ir pliusų. Jie lengvesni, pigesni, rečiau reikia valyti. O naudojant brangesnius maišelius ir dažnai keičiant mažiau suvartoja energijos ir tyliau dirba. Naudojant brangesnius maišelius ir oro švarumas prilygs cikloniniams. Neįveikiami tik trukumai dėl to, kad bijo net mažo kiekio vandens ir aštrių daiktų. Renkant tarp maišalinių ir cikloninių reikia nepamiršti ir tarpinė technologija - konteinerinių. Tai maišalinis siurblys, kur vietoj maišelio stovi daugkartinė membrana, pagaminta iš medžiagos, iš kurios gaminami brangesnieji maišeliai. Jie turi maišalinių siurblių savybės su pačiais geresniais maišeliais, tik nereikia maišelių, reikia dažniau valyti. O valyti lengviau nei cikloninius, nes mažiau dalių, membrana lygi, neturi sudėtingų kampų. Pvz. "Bush-BC-304" user posted image

QUOTE(BabausisBausis @ 2013 04 19, 07:36)
Aha, ir ka patartumet 80 m2 parketo siurbti, kad lengvas, nedauzytu baldu, aciu
Siurbti parketą lengvai, nereikia daug galios, tiks beveik bet koks siurblys. Kad nedaužytu baldų reikia rinktis iš tu, kurie važioja prieš savęs, o ne tempiami paskui. Pvz. "Vax Power 1" už 130 Lt user posted image. Jis turi labai elastinga žarna, kuri nelūžta pasiekiant sunkiai pasekamos vietos.
Atsakyti
Na vis tiek neišsirenku smile.gif
Jeigu galit, kas nusipirkot Electrolux ZSC 6940, pakomentuokit, kaip jo garsas, ar labai jau smarkiai veikia, ar patogu tą indą ištuštinti ir pan. Vienu žodžiu, ar nesigailit.
Kadangi ši tema praktiškai vien apie Electrolux, tai aš nutariau irgi jį rinktis, į kitų firmų net nebežiūrėti, bet ir šis apsisprendimas dar nepadėjo.
Rekomenduotų cikloninių ZT 3530 bei ZTF 7650 - manau, per trumpas laidas (tėvų 6 metrai, tai 6 minimum manau ir reikia) pastarajam nėra variklio filtro (taip rašo), plius labai jau daug decibelų smile.gif)) Plius, ZT 3530 dizainas, bent jau mano akimis žiūrint - na kažkoks košmaras!!!!!
Šiuo metu esu išsirinkusi ZUS 3970P Ultra Silencer, nutariau, kad geriausia bus investuoti į tylų veikimą, plius energijos mažiau vartoja, o išsiurbimo galia nemaža (jei tai ne tik skaičiai popieriuje), Hepa 13 ir pan.
Dar užkliuvo už akies ZUP 3820 GP, kaina panaši, cikloninis, bet decibelų žymiai daugiau... Pagrinde šie du ir konkuruoja dabar, nes labai ilgai galvojau, kad atrinkusi su ilgais laidais, Hepa12 arba 13 plaunamais, tada rinksiuos, kad kuo mažiau garso skleistų.
Dar mano sąraše - ZE 355R bei ZCS 2100.
Labai noriu, kad būtų su rankena, ir nuotolinis valdymas (ant vamzdžio).
Gal pakomentuosit? smile.gif))))

Ir dar - kas galėtų pasakyti, kas tai per siurbliai Imetec? Pvz tas IM-8284 (Eco silent)? 1000 W??? Ar verta žiūrėti, ar gali tekti nagus graužti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyte27: 24 balandžio 2013 - 11:17
QUOTE(gelyte27 @ 2013 04 24, 12:15)
Na vis tiek neišsirenku smile.gif
Jeigu galit, kas nusipirkot Electrolux ZSC 6940, pakomentuokit, kaip jo garsas, ar labai jau smarkiai veikia, ar patogu tą indą ištuštinti ir pan. Vienu žodžiu, ar nesigailit.

Galiu tiek pasakyti, siurblys galingas, garsas nėra kažkoks labai garsus, laidas superinis pagal ilgį, bet vat konteineris man visiškai nepatinka schmoll.gif . Tikrai jis nepatogus kai reikia ištuštinti, vistiek visas dulkėtas lieki ir konteineis taip pat ir iš viršaus, tada nori nenori tą konteinerį tenka plauti, o jo ardymas dar baisesnis dalykas (lyginu su turėtais kažkada mano samsung dviem skirtingais cikloniniais) doh.gif. Šiaip jau prieš plovimą nesu nusistačiusi, bet kad taip nepatogiai ardosi tai tikrai didžiausias minusas.
Ką jau čia gailėsies žmogus įsigijęs, tik pagalvoji - nu vistiek kažkur nedadirbta yra ir nors tu ką. Vistik gal ir kitokį dabar pirkčiau g.gif , kai pirkau tikrai neatkreipiau dėmesį į konteinerio konstrukciją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akrima @ 2013 04 24, 20:05)
Galiu tiek pasakyti, siurblys galingas, garsas nėra kažkoks labai garsus, laidas superinis pagal ilgį, bet vat konteineris man visiškai nepatinka  schmoll.gif . Tikrai jis nepatogus kai reikia ištuštinti, vistiek visas dulkėtas lieki ir konteineis taip pat ir iš viršaus, tada nori nenori tą konteinerį tenka plauti, o jo ardymas dar baisesnis dalykas (lyginu su turėtais kažkada mano samsung dviem skirtingais cikloniniais) doh.gif. Šiaip jau prieš plovimą nesu nusistačiusi, bet  kad taip nepatogiai ardosi tai tikrai didžiausias minusas.
Ką jau čia gailėsies žmogus įsigijęs, tik pagalvoji - nu vistiek kažkur nedadirbta yra ir nors tu ką.  Vistik gal ir kitokį dabar pirkčiau  g.gif , kai pirkau tikrai neatkreipiau dėmesį į konteinerio konstrukciją blush2.gif

Mes siandien gavome, parsisiuntem. Nespejom ismeginti darm, pasinaudoti. Rinkomes si, nes apsisuko galva, nes visi si modeli labai gyre. Pats gamintojas labai jau giriasi, prekybcentry isgyre. Tik baisiai keista, istraukus, vaikai ji pavezino siek tiek ir jis taip baisiai apsivele suns plaukais ir dulkemis - dugnas visas, apacia. Tai galvoju, ar cia isielektrines kaip pirmam kartui, ar cia visiskai sh.., ar reikia antistatiku kokiu nuvalyt, gal buna tokiom plastmasem?
Atsakyti
QUOTE(LauriaP @ 2013 04 24, 21:11)
... Tik baisiai keista, istraukus, vaikai ji pavezino siek tiek ir jis taip baisiai apsivele suns plaukais ir dulkemis - dugnas visas, apacia....

g.gif vaikai patampė siurblį po šiukšlyną - jis taip baisiai apsivėlė - turbūt siurblys š....as blink.gif
"Superinės" išvados dar neįjungus į rozetę doh.gif

QUOTE(akrima @ 2013 04 24, 21:05)
... o jo ardymas dar baisesnis dalykas (lyginu su turėtais kažkada mano samsung dviem skirtingais cikloniniais) doh.gif. Šiaip jau prieš plovimą nesu nusistačiusi, bet  kad taip nepatogiai ardosi tai tikrai didžiausias minusas....

Seniau buvau rašęs kad to siurblio "ciklonas" išsiima gana savotiškai. Silpnų nervų vartotojams gali netikti. Bet siurblys geras.
Jei plaunate "cikloną" įsitikinkite kad ten neliko drėgmės. Kitaip kitą kartą bus ką veikti.
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2013 04 19, 09:42)
idomu kaip sis gal kas turit..papasakokit
SAMSUNG 1600W/200W, AquaCyclone, HEPA12
user posted image

VIS DAR LAUKIU ATSILIEPIMU
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 04 25, 08:04)
g.gif  vaikai patampė siurblį po šiukšlyną - jis taip baisiai apsivėlė - turbūt siurblys š....as  blink.gif
"Superinės" išvados dar neįjungus į rozetę  doh.gif

galvojau cia normalus forumas, kur galima dalintis nuomonemis ir klausti.
o kas cia toks agresyvus spjaudosi? ant kokios nuospaudos uzmyniau? gal electrolux promoteris ar verslininkelis kokiame tamsiame garazely ar lryto komentatorius nepilnavertis koks cia gyvena?

suni laikom. ar kas nors neaisku?> praveze siurbli vaikai po grindis. apsivele visas dugnas, isielektrines, sutrauke plaukus nuo grindu. traukia dulkes, plaukus. cia normalus siurblys? plastmases gabalas, o ne siurblys.

kad ir tiek to, pro siukslyna vaikai praveztu, ar turetu SIURBLYS, dugnas sutraukt visas dulkes ir globotiniu plaukus?

Papildyta:
PER TOKIUS "ZHINOVUS" IR PRISIPERKA ZMONES NEKOKYBISHKU DAIKTU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 25 balandžio 2013 - 08:39
QUOTE(speedy @ 2013 04 25, 08:04)
Seniau buvau rašęs kad to  siurblio "ciklonas" išsiima gana savotiškai. Silpnų nervų vartotojams gali netikti. Bet siurblys geras.
Jei plaunate "cikloną" įsitikinkite kad ten neliko drėgmės. Kitaip kitą kartą bus ką veikti.

Ką jau čia su tamsta ginčysiesi smile.gif Savotiškai ne savotiškai išsiima tas ciklonas, silpnų nervų ar stiprių vartotojas biggrin.gif , paprasčiausiai šiais laikais ... , tai vat kai turi daug ką nuveikti, o čia dar siurblio konteinerio „durelės “ jį ištuštinant nesilaiko žmoniškai, na jos kaip tikros durys, gaila atremt nėra kuom g.gif. Pilant dulkes į šiukšlių maišelį, mat aš taip dulkių į šiukšlių konteinerį tiesiai nepilu, man tai kažkodėl nepriimtina, tuomet dujokaukę tektų manau dar užsidėti, tai vat konteinerį įkišu į maišą ir iškratau, nu vistiek visas kaip velnias vos ne būni iki alkūnių ir tas konteineris dulkėtas ir pats. Tai tokiu atveju galėtų būti kad paėmei jį ir išplovei be jokių ten didžiulių ardymų. Suprantu filtrą -kempinę išimi, cikloną išimi, nu bet tas konteinerio ardymas į smulkias detales ax.gif ir klausimas kaip ilgai jis taip dažnai ardant laikys, ar nesuluš tie kabliukai plastmasiniai.
Na, pagyvensim pamatysim, bet kad nedadirbta šioje vietoje tai tikrai.
O šiaip siurblys kaip žvėris, siurbia tikrai nepriekaištingai, gal čia netgi dėka tokio įmantriai išsiimamo ciklono mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akrima @ 2013 04 25, 10:03)
Pilant dulkes į šiukšlių maišelį, mat aš taip dulkių į šiukšlių konteinerį tiesiai nepilu, man tai kažkodėl nepriimtina, tuomet dujokaukę tektų manau dar užsidėti, tai vat konteinerį įkišu į maišą ir iškratau, nu vistiek visas kaip velnias vos ne būni iki alkūnių ir tas konteineris dulkėtas ir pats. Tai tokiu atveju galėtų būti kad paėmei jį ir išplovei be jokių ten didžiulių ardymų. Suprantu filtrą -kempinę išimi, cikloną išimi, nu bet tas konteinerio ardymas į smulkias detales  ax.gif ir klausimas kaip ilgai jis taip dažnai ardant laikys, ar nesuluš tie kabliukai plastmasiniai.

Tai kad Jūsų dulkių išpylimo ritualas nerealus blink.gif
Todėl ir "vos ne būni iki alkūnių ir tas konteineris dulkėtas ir pats" biggrin.gif
Kam tą siurblio konteinerį "ardyti į smulkias detales" g.gif
Nebent tikrai norite išbandyti "ar nesuluš tie kabliukai plastmasiniai" schmoll.gif
Tada jau bus kaltas visas pasaulis, kad blogą daiktą pakišo ar ne rolleyes.gif
Ne taip viskas buvo sugalvota. Su Jūsų įpročiais reikia rinktis maišelinį siurblį su vienkartiniais maišeliais.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 04 25, 09:35)
Tai kad Jūsų dulkių išpylimo ritualas nerealus  blink.gif
Todėl ir "vos ne būni iki alkūnių ir tas konteineris dulkėtas ir patsbiggrin.gif
Kam tą  siurblio konteinerį "ardyti į smulkias detales"  g.gif
Nebent tikrai norite išbandyti "ar nesuluš tie kabliukai plastmasiniaischmoll.gif
Tada jau bus kaltas visas pasaulis, kad blogą daiktą pakišo ar ne  rolleyes.gif
Ne taip viskas buvo sugalvota. Su Jūsų įpročiais reikia rinktis maišelinį siurblį su vienkartiniais maišeliais.

biggrin.gif sutinku, tegul bus tamstai nerealus, man tai pats realiausias, nes nori nenori ar į maišelį pilsi ar taip į konteinerį šiukšlių išversi vistiek visas dulkėtas lieki, tai nieko nelieka kaip išplauti. O kaip jį neišardžius normaliai išplauti, kad kampuose neužsiliktų dulkės, o juo labiau išdžiovinti sausai, nes juk rašėte pats, kad negerai jeigu liks drėgnas „Kitaip kitą kartą bus ką veikti“ ? Ar aš kažką ne taip supratau?
O pasaulio nekaltinu, nei kažko rekomendavusio nekaltinu, kalčiausia pati, kad nenuvažiavau ir nepasižiūrėjau natūroje kaip kas yra ir tiek tongue.gif. Ir tragedijos iš to nedarau, sakau tik tiek, kad turėjau prieš keletą metų panašius ir geresnius tuom atžvilgiu, taigi ir parašau , kad man nepatinka kaip tas konteineris padarytas ir tiek.
Atsakyti