Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 3

QUOTE(vidal @ 2011 11 21, 18:39)
pas mus namie irgi atsirado Miele blush2.gif  4u.gif

Geras sprendimas, jau ketvirtus metus džiaugiamės Miele siurbliu, nebuvo jokių problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2011 11 21, 18:39)
pas mus namie irgi atsirado Miele blush2.gif  4u.gif

QUOTE(Ragainė @ 2011 11 21, 21:12)
Geras sprendimas, jau ketvirtus metus džiaugiamės Miele siurbliu, nebuvo jokių problemų smile.gif

O kuriais konkrečiai Miele (ir už kiek) taip džiaugiatės?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 11 21, 22:15)
O kuriais konkrečiai Miele (ir už kiek) taip džiaugiatės?
Pas mus Miele S 5211, prieš 3,5 m. kainavo apie 600 Lt.
Atsakyti
Aš lygiai taip pat džiaugiuosi Miele S 711, net nepamenu, kada pirkom, gal prieš kokius šešis metus. Super kokybė!
Atsakyti
Sveiki visi.
Kadangi patiems, nesenai siurblio pirkimas buvo laaaaaaaaabai didelis galvos skausmas - noriu dabar pasidalinti savo "patirtimi" smile.gif
Prasidejo nuo to, kad musu senukas (4 metu) maselinis Electrolx'as Z7540 pradejo "smirdet", o kambariai po siurbimo virsdavo tikra DULKIU AUDRA-DYKUMOJE doh.gif Aisku, siurblis buvo naudojamas labai intensiviai, atlaike keleta remontu, siurbiam kiekviena diena ir t.t. Tikrai nestovejo be darbo. Bet ir priziurimas jis buvo pagal visas taisikles. Tik originalus filtrai (HEPA 12 arba 13 klases) ir maisialiai (medziaginiai su alia HEPA smile.gif ), kurie reguliariai buvo keiciami. Bet kai siurbliukas su pustusciu maiseliu jau netekdavo traukos ir smarve net su nauju filtru buvo nepakenciama, pasakiau - BASTA. Todel po seimos pasitarimo, buvo nuspresta pirkt nauja.
O cia kazkaip draugai paskolino testavimui slovakiska plaunama siurbli su vandens filtru ir kazkaip mano nuomone apie siuos agregatus labai pasikeite.
Atlikau 2 eksperimentus:
1. Prasiurbiau visa buta (130m2) su savo Elektruliuxu idejus tuscia maiseli. O po poros valandu su vandens siurbliuku. Maza to, kad dar pririnkau "gerio" i baka, tai namuose pagaliau tapo imanoma kvepuoti po siurbimo. Nebebuvo jokios smarves, oras tapo gaivesnis - aisku, kadangi perejo per vandeni ir pasidare dregnesnis.
2. Kita karta prasiurbiau viena kambari su maiseliniu, o kita su vandens filtru turinciu siurbliu. Ten kur siurbiau su Elektroliuxsu - dulkiu kunkulai po lova buvo jau kita diena. Kitam kambari kazkodel neatsirado.
Patiko - ieskom siurblio su Aqua filtru. Pardavime radom berods 4 gamintojus. Pasiskaiciau apie juos internete ir stai ka radau:
1. Mano skolintas Slovakiskas „AQUAFILTER 2000“:
+ Vandens filtras, plaunantis.
- Labai sunkus, nera HEPA filtro, labai nepatogus plauti, mase detaliu.
2. Thomas siurbliai:
+ Vandens filtras, HEPA12, plaunantis-arba ne, pusetinas svoris.
- Kartais leidzia vandeni, mase detaliu, laaabai brungus.
3. Zelmer - nu cia tik keike juos smile.gif
4. Karcher:
+ Vandens filtras, HEPA12/13, mazesne kaina ir lengvai plaunamas (DS serija), visi priedai pasislepia siurbluje.
- Trumpas laidas, sunkus, alia praranda galia, brangus filtrai ir reikia pirkti skysti nuo putojimo,dideli gabaritai, primitivus galios reguliavimas ant rankenos, gariniai brangus ir luzta.
Apsistojom ties Karcher DS 5600 Mediclean. Pirkom is latviu - isejo 860lt, kai elektromarkte jis kainavo 1250lt. DS 5600 Mediclean nuo paprasto DS5600 skiriasi tuom, kad turi turbo antgali (kas labai didelis pliusas esant kilimams), HEPA13.
Mano ispudziai:
Siurbia puikiai, aisku galios gal biski mazoka, bet kilima nuo grindu pakelia smile.gif Tam, kad issiurbti 130m2 buta uztenka 2u rozeciu, tad laido ilgis pakankamas (toks pat kaip ir mano seno Elektroliuxo). Norint isplauti siurbli - tiesiog isimi bakeli, ispili vandeni ir praplauni 3 detales, laiko uzima lygiai 3 minutes. Nusipirkus skyscio nuo putojimo didesni buteliuka - jo uztenka laaaabai ilgam laikui (25lt buteliukas kainavo).
Dabar del filtru kainos - jie (2 vnt) kainuoja nauji po mazdaug 100lt, keist reikia karta per metus - manau ilgiau stemps. Atrodo brangu - bet.... Galima paskaiciuoti ir kitaip: maiseliai Elektroliuxa kainavo virs 20lt (uz 4vnt) - pirkdavau tik medziaginius nes popieriniai plysdavo nuo maziausio dregmes kiekio. Nauduoti daugkartini maiseli man asmeniskai nepriimtinas dalikas schmoll.gif Forume jau apie tai buvo diskutuota. HEPA13 kainuoja berods 65lt.
Manau nesunku pastebeti, kad maiselini siurbli eksploatuoti irgi nera taip pigu? g.gif Be to hepa keist tekdavo x2 dazniau.
Kas liecia sunkuma - jus to siurblio jug nenesiojat biggrin.gif O kai tenka siurbt 2a auksta visados galima ji uzsinesti be vandens, arba kam reikalingi vyrai jusu namuose? smile.gif
Dar kartais zmones raso, kad dingsta siurblio galia - gerbemieji, reikia surinkti siurbli tinkamai, arba pasalinti kokia kojine is vamzdzio ir viskas puikiai veiks smile.gif

Resume:
Siurbliu esame labai patenkinti ir tikrai visiems rekomenduoju. Mazi jo trukumai net nepastebimi privalumu fone.
Taciau sis siurblys yra gan didelis, tad maziems butams vargu ar tiks. Be to norint susiurbti maza ploteli - geriau namuose tureti koki mazesni ciklonini siurbliuka (mes butent del to dar neatsikratem savo "senuko").
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virgluka: 25 lapkričio 2011 - 10:41
ieskom siurblio,su vandens filtru,su galimybe plauti grindis(turbut garinis vadinasi),kilimu pas mus nera,tai kilimus plaunancios funkcijos nereikia...Mastom apie karcher,bet kaina 500-600lt turetu but...Gal kokia alternatyva? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gal galite kas patart del ikraunamu siurbliu-sluotu? Kaip jos ar yra kuriu veikimas ilgesnis nei 20 min? kaip su galingumu, ar pakankamai gerai siurbia?
Cia ju labai daaug ir kainos normalios.

http://www.pirktipig...riskas_birstes/
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2011 11 25, 11:21)
ieskom siurblio,su vandens filtru,su galimybe plauti grindis(turbut garinis vadinasi),kilimu pas mus nera,tai kilimus plaunancios funkcijos nereikia...Mastom apie karcher,bet kaina 500-600lt turetu but...Gal kokia alternatyva? 4u.gif

Ir man tokio reikia, jei kazkoki rasit, brukstelkit 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kuri galėtų pasakyti siurblio THOMAS TWIN T2 Aquafilter pliusus ir minusus ax.gif Kaip dažnai reikia keisti jo filtrus?
Atsakyti
QUOTE(lai @ 2011 12 19, 23:17)
Sveiki,
gal kuri galėtų pasakyti siurblio THOMAS TWIN T2 Aquafilter pliusus ir minusus  ax.gif  Kaip dažnai reikia keisti jo filtrus?

Mano sesuo nusipirko prieš mėn, na super daigtas. Minusas gal tik, kad didokas, manau apsimoka jei namai virš 100kv ir tų antgalių man asmeniškai tiek nereiktų, viską labai galima išsiurbti su antgaliu grindim plauti, o tas kiliminis tai toks nelabai man ax.gif . Tas purškimas, beje, vyksta ant grindų šluostės, ne taip kaip reklamoje rodo. Jie važiavo iki Lenkijos (iš Kauno) parsivešti, ten akcija vyko tai jiems apie 1200lt su visa kelione gavosi ax.gif
Atsakyti
Sveiki, visi. O ka patartumet auginant suni, kad plaukus ir purva gerai siurbtu, kokio tipo rinktis ?
aciu
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2011 10 31, 01:13)
help.gif Sveiki,
Gal kas kur užmatėt pirkti ZXM7030? Kažkaip niekur nerandu...  g.gif  verysad.gif

Toks yra Topo centre, kaina 549Lt. parduodamas su plaunamu hepa12 filtru
Papildyta:
QUOTE(juratata @ 2011 11 21, 14:31)
Gla zinote kur galima rasti pirkti PHILIPS FC 9170 siurbliui toki filtra??
user posted image

Paziurekit Topo centre arba Philips atstovybeje bandykit uzsakyti
Atsakyti