Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(kokyte @ 2011 10 23, 22:40)
Na va as jau po antros IUI  ax.gif  kazkaip kitaip sy karta viskas vyko, gal del to, kad naturaliam cikle dare  g.gif
Dabar laukia 2 nerimo ir laukimo savaites  doh.gif

Sekmes, lauksim kartu 4u.gif

QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 24, 09:17)
Labas rytelis,

ka gi, pirmasis IUI nesėkmingas  verysad.gif, ašaras jau nusišluosčiau, šiandien pradedu stimuliacijas ir ruošiuosi antrajam IUI...

Stiprybes tau, tikesimes sekmingo antro bandymo mirksiukas.gif

QUOTE(Drovute @ 2011 10 24, 09:48)
Labas rytas 4u.gif

Nakti atejo mmm, mane galite geltoninti, 4 IUI ir visos baigesi nesekme 4u.gif
B

Liudna... Kokie toliau planai, ka pataria gydytoja?
Atsakyti
Merginos, patarimo reikia blush2.gif Pagal paskaiciavimus si menesi mano dienos turejo prasideti 20-21 spalio. Stimuliuojancius pagal schema gerti nuo 5 c.d. Lapkricio 4 diena -echoskopija. bet tos zarazos atsivilko tik siandien(kaip tycia doh.gif doh.gif ). As galvoju , gal tada stimuliuojancius pradeti gerti nuo 3 c.d, mat lapkricio 4 gaunasi kaip tik 12 c.d.
Atsakyti
Siandien buvau pas gydytoja, turiu tris dominuojancius ir pora maziuku foliu. 28d. mano pirmas IUI.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 12:04)
Siandien buvau pas gydytoja, turiu tris dominuojancius ir pora maziuku foliu. 28d. mano pirmas IUI.

sekmes tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 12:04)

Laikom kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2011 10 24, 12:03)
Merginos, patarimo reikia blush2.gif Pagal paskaiciavimus si menesi mano dienos turejo prasideti 20-21 spalio. Stimuliuojancius pagal schema gerti nuo 5 c.d. Lapkricio 4 diena -echoskopija. bet tos zarazos atsivilko tik siandien(kaip tycia doh.gif  doh.gif ). As galvoju , gal tada stimuliuojancius pradeti gerti nuo 3 c.d, mat lapkricio 4 gaunasi kaip tik 12 c.d.

sveikute, pas mane panasi situacija, mmm turejo prasideti spalio 21 d. ir nuo 5 c.d. turejau nueiti pas gydytoja rytoj ehoskopa darytis ir pradeti stimuliacija po viena tablete clost, o mmm atejo tik vakar, taigi 5 c.d. iseina tik ketvirtadienis, galvojau irgi nuo 3 c.d. gerti ta closta, bet gudytojas man grieztai uzdraude ir liepe tik nuo 5 c.d. pasidaryti eho ir pradeti stimuliacija motyvuodamas tuom, kad as turiu savo cikla, nezinau ar gerai paaiskinau. Mano patarimas butu toks, pasiskambinti savo gyd. ir paklausti kaip tau elgtis, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as IUI pasidariau praejusi antradieni vakare. Man vis ramybes neduoda, kad vienas folikulas buvo 24 mm dydzio, ar kartais nesusidarys cista, jau didokas buvo sad.gif kita diena vakare sona ir pilvo apacia maude.
Atsakyti
QUOTE(zuikyte03 @ 2011 10 24, 13:48)
Sveikutes, as IUI pasidariau praejusi antradieni vakare. Man vis ramybes neduoda, kad vienas folikulas buvo 24 mm dydzio, ar kartais nesusidarys cista, jau didokas buvo sad.gif kita diena vakare sona ir pilvo apacia maude.

kelinta iui tau? jei gydytoja dare su tokio dydzio folikulu, reiskia ji zino ka daro, pasitikek ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 24, 12:54)
kelinta iui tau? jei gydytoja dare su tokio dydzio folikulu, reiskia ji zino ka daro, pasitikek ja  mirksiukas.gif

man buvo antras IUI, pirma daremes pavasari, bet nepavyko. Dabar vel nusprendeme pabandyti. Praejusi karta nieko nejauciau. Si karta vis pamaudzia pilvo apacia, na ir sona pamaudzia. Ar cia i gera ar i bloga neaisku. Man dufastono neliepe gerti.
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 22, 10:19)
Kazkas aiskino, kad jeigu kraujas pertirstas, tai neeina kruopai prikibti.

O kaip žinot, ar ne per tirštas kraujas?.. Specialūs tyrimai yra?

QUOTE(diana_j @ 2011 10 24, 06:52)
tai tau teplioja normaliu kraujuku, ar rudas tas tepliojimas? dar geri dupha? g.gif

Rudai... Tik viena diena normalaus kraujo vos vos pasirodė. Ir vėl rudai. Šiandien buvau pas gydytoją - turiu cistą, tai mėnesį pertrauka. Liepė mest Duphastoną (iki šiol gėriau) ir laukt mmm... Jau kai pramuš, tai turbūt plaukte plauksiu, nardyt galėsiu biggrin.gif

QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 24, 07:17)
ka gi, pirmasis IUI nesėkmingas  verysad.gif, ašaras jau nusišluosčiau, šiandien pradedu stimuliacijas ir ruošiuosi antrajam IUI...

QUOTE(Drovute @ 2011 10 24, 07:48)
Nakti atejo mmm, mane galite geltoninti, 4 IUI ir visos baigesi nesekme 4u.gif

Ot velniava doh.gif Nu kažkada gi turi būt gerai, blem...

QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 11:04)

Laikysiu kumščius wink.gif Kaip tau stimuliavo?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 13:00)
Liudna... Kokie toliau planai, ka pataria gydytoja?

Kolkas jokiu schmoll.gif Zinau tikrai kad su IUI nebezaisiu, planuosim IVF, tik cia ateityje, nes nera siuo metu pinigeliu, dabar bandysim natur pastot wub.gif
QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 13:04)

Sekmingos tau IUI 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 24, 13:36)
sekmes tau mirksiukas.gif

QUOTE(amita @ 2011 10 24, 13:38)
Laikom kumscius 4u.gif

QUOTE(Grim @ 2011 10 24, )
Laikysiu kumščius wink.gif Kaip tau stimuliavo?

Aciu, mergaites 4u.gif
Stimuliavo clostylbegitu nuo 5 cd - penkias dienas, toliau estrofemas iki IUI. Pasak gydytojos, mazai vaistuku ir geras derlius. Ziuresim..
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 10 24, 14:06)
Kolkas jokiu schmoll.gif  Zinau tikrai kad su IUI nebezaisiu, planuosim IVF, tik cia ateityje, nes nera siuo metu pinigeliu, dabar bandysim natur pastot wub.gif

Sekmingos tau IUI 4u.gif  4u.gif

O gydytoja jokiu tyrimu/pakeitimu nesiulo?
Aciu 4u.gif
Atsakyti