Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(maika @ 2011 10 23, 15:01)
Gal palauk  g.gif

Sakai? g.gif Aš visaip galvoju... O jei čia normalios mmm (na, labiau nepramuš), tai būsiu praleidus šį ciklą be IUI... g.gif

Nu bet kaaaaaip mane užkniso šitie visi reikalai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 22, 19:31)
supratau...pasisekė tau su daktariuku ir aš taip norėčiau, ale nenueisi gi ir nepasiūlysi...ar pas jį ten gal galima prisiregistruoti, o gal jis tik operacijas ten daro? g.gif

tai smagu, kad pilvukas auga ir viskas tau gerai thumbup.gif na lauksime ir mes tokių pojūčių biggrin.gif

tiesiog pasiskambini i Bak'a ir uzsiregistruoji pas norima gydytoja mirksiukas.gif , mane opera ir Rudes gynius, o pastoviai lankausi pas jo zmona , kazkaip pas ja pradejau is karto tai ir toliau einu pas ja, o pas jos vyra tik operavausi, nes ji pati rekomendavo pas ji ir vykau pas ji i ligone. Bet siaip abu faini daktareliai blush2.gif mirksiukas.gif

Rude
, kaip smagu kad musu nepamirsti, ir smagukad tu taip sparciai augi thumbup.gif nestuke.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2011 10 23, 17:54)
Sakai?  g.gif Aš visaip galvoju... O jei čia normalios mmm (na, labiau nepramuš), tai būsiu praleidus šį ciklą be IUI...  g.gif

Nu bet kaaaaaip mane užkniso šitie visi reikalai  doh.gif  doh.gif

palauk kol rimtai pramus, jei tik teplioja ir rudai nieko nepraziopsosi, o gal nei nesulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va as jau po antros IUI ax.gif kazkaip kitaip sy karta viskas vyko, gal del to, kad naturaliam cikle dare g.gif
Dabar laukia 2 nerimo ir laukimo savaites doh.gif
Atsakyti
Sveikos, nu ir strioko siandien apturejau. Vyras isskrido su darbu keturiom dienom i Roma, tai nuvezus ji i oro uosta grizau namo ir pamaciau, kad truputi kraujuoju unsure.gif Galvojau, kad sakes, o dar visai viena likus (be vyro is realiai padeti galinciu zmoniu niekas nezino apie nestuke.gif ) sad.gif Nulekiau i ligonine, ten apziurejo gydytoja ir viskas kaip ir gerai. Maciau savo maziuka, vaizdelis nuo praejusio karto labai pasikeites, sirdute graziai plaka wub.gif Bet vis tiek prisiminus kaip issigandau dar dabar baisu darosi sad.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 23, 21:40)
Na va as jau po antros IUI  ax.gif  kazkaip kitaip sy karta viskas vyko, gal del to, kad naturaliam cikle dare  g.gif
Dabar laukia 2 nerimo ir laukimo savaites  doh.gif

Ramiai tik, galvok, kad tavo leliui reikia ramios mamos ax.gif
Cia tau nuo musu 2.gif 2.gif
Laikom kumscius.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 23, 18:44)
Sveikos, nu ir strioko siandien apturejau. Vyras isskrido su darbu keturiom dienom i Roma, tai nuvezus ji i oro uosta grizau namo ir pamaciau, kad truputi kraujuoju  unsure.gif  Galvojau, kad sakes, o dar visai viena likus (be vyro is realiai padeti galinciu zmoniu niekas nezino apie  nestuke.gif ) sad.gif Nulekiau i ligonine, ten apziurejo gydytoja ir viskas kaip ir gerai. Maciau savo maziuka, vaizdelis nuo praejusio karto labai pasikeites, sirdute graziai plaka  wub.gif  Bet vis tiek prisiminus kaip issigandau dar dabar baisu darosi sad.gif
Papildyta:
Ramiai tik, galvok, kad tavo leliui reikia ramios mamos  ax.gif
Cia tau nuo musu  2.gif 2.gif 
Laikom kumscius.

Labai labai dekui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 23, 20:28)
palauk kol rimtai pramus, jei tik teplioja ir rudai nieko nepraziopsosi, o gal nei nesulauksi  mirksiukas.gif

Sulauksiu sad.gif Testas toks neigiamas, kad neigiamesnio ir nebūna...
O kaip jūs manot, gali būt taip, kad man šį ciklą tokios va mažytės negausios mėnesinytės blem? doh.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 10 23, 20:40)
Na va as jau po antros IUI  ax.gif  kazkaip kitaip sy karta viskas vyko, gal del to, kad naturaliam cikle dare  g.gif

Laikau kumščius, o tau - kantryyyyybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 10 23, 21:40)

ramiu dvieju savaiteliu tau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 10 23, 21:44)
Sveikos, nu ir strioko siandien apturejau. Vyras isskrido su darbu keturiom dienom i Roma, tai nuvezus ji i oro uosta grizau namo ir pamaciau, kad truputi kraujuoju  unsure.gif  Galvojau, kad sakes, o dar visai viena likus (be vyro is realiai padeti galinciu zmoniu niekas nezino apie  nestuke.gif ) sad.gif Nulekiau i ligonine, ten apziurejo gydytoja ir viskas kaip ir gerai. Maciau savo maziuka, vaizdelis nuo praejusio karto labai pasikeites, sirdute graziai plaka  wub.gif  Bet vis tiek prisiminus kaip issigandau dar dabar baisu darosi sad.gif

na tikrai, isivaizduoju kaip tau baisu pasidare.... Na bet svarbiausiai, kad save nuraminai ir viskas gerai yra wub.gif , o del ko tas kraujukas atsiranda nesako gydytoja?
g.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2011 10 23, 22:55)
O kaip jūs manot, gali būt taip, kad man šį ciklą tokios va mažytės negausios mėnesinytės blem? doh.gif

tai tau teplioja normaliu kraujuku, ar rudas tas tepliojimas? dar geri dupha? g.gif
Atsakyti
Labas rytelis,

QUOTE(Grim @ 2011 10 23, 22:55)

4u.gif
man irgi taip buvo - tepliojo rudai keletą dienų, jau buvau pradėjus galvoti, kad šį ciklą mmm ir bus tik tokia forma, bet sulaukiau ir tikrujų, nuo kurių ir skaičiuoju ciklo pradžią.
ka gi, pirmasis IUI nesėkmingas verysad.gif, ašaras jau nusišluosčiau, šiandien pradedu stimuliacijas ir ruošiuosi antrajam IUI...
Atsakyti
gaila 4u.gif neliudek, 4u.gif eik i prieki su viltim kad kitas kartas gali buti sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 24 spalio 2011 - 07:39
Labas rytas 4u.gif

Nakti atejo mmm, mane galite geltoninti, 4 IUI ir visos baigesi nesekme 4u.gif
Atsakyti
Astraja, Drovute, laikykites 4u.gif 4u.gif

kokyte, lengvų ir rezultatyvių dviejų savaitėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Rudde kartais buna, kad nestumo metu pasirodo kraujukas, tai gali buti del ivairiausiu priezasciu, mano draugei beveik visa pirma tremestra pasirodidavo kraujas, bet aciu Dievui pagimde sveika vaikiuka ax.gif
Bet saunuole, kad nuvaziavai ir isitikinai, kad tavo kleckui viskas gerai 4u.gif
Visos mergaites, kurios sulauke mmmm nenusiminkit, cia tik laiko klausimas kada mes cia visos tapsim nestuke.gif , jauciu, kad tas laikas jau nenumaldomai arteja mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti